Sametova Ukrajina

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Uživatelský avatar
borelli
Přispěvovatel
Příspěvky: 581
Registrován: 01 říj 2007, 09:31

Příspěvek od borelli »

Havlovu cenu dostali Pussy Riot - Havel musí být pyšný na to, že si ty děvky, které byly vyznamenány touto významnou cenou, píchaly mrtvé kuřata do vagin a veřejně šukají těhotné. Ale jo, to by tak odpovídalo, ta cena má jistou vypovídající hodnotu nejen o oceněných ale i o tom, kdo propůjčil této ceně své hodnotné jméno.
Octavia 2 08, TDI BLS DPF, ECU úprava TDIfun - EGR off, GT1646V, 324Nm/148 PS
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

Co teď? Mě se neptej, nejsem vyšetřovatel ani soudce. Možná vy určitě víte víc než já, třeba že ustavní soud zařídil, že se nic nestalo. Je třeba se zeptat policie, kde se postižení ztratilo...a zda je nějaký výstup. Kolikrát se stane, že je hrozný humbuk, člověk čeká nějaké rozuzlení a ono nic. Redaktory to už nezajímá. A člověk neví, byla to bouda nebo někdo zasáhl? Borelli , ty jsi Havla znal, že jsi tak sprostý? Nevadí ti, že mluvíš o nebožtíkovi.? Je to stejné, jako když já si budu myslet, že jsi ujetý buzík. To má asi stejnou hodnotu..
nepropadat panice...
kotelnik
Přispěvovatel
Příspěvky: 554
Registrován: 24 říj 2010, 18:15

Příspěvek od kotelnik »

soudruh jericho napsal: Má to ale jednu chybu pánové, soudružka Dubová udělala podvod a zneužití pravomoci, popřípadě využila chaosu

Tak nám soudruhu tu chybu dokaž. JJ taky se jednalo v souladu se zákonem a ničeho se nedopustila.
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

Nerozumím řeči tvého kmene..Možná bys měl podrobně vysvětlit o co šlo a o co jde. Jsi poněkud zmaten..Nejsem kriminální ústředna pátrá..
nepropadat panice...
kotelnik
Přispěvovatel
Příspěvky: 554
Registrován: 24 říj 2010, 18:15

Příspěvek od kotelnik »

Ty nerozumíš ani své řeči.
Má to ale jednu chybu pánové, soudružka Dubová udělala podvod a zneužití pravomoci, popřípadě využila chaosu.
Tuto chybu nám dokaž. Jinak jseš obyčejný lhář.
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

Slovo lhář od zloděje, který se sám přiznal že krade, není tak silné jako normálně. O téhle zlodějce, /vlastně z tvého stáda/, jsem se dozvěděl z pořadu Reportéři, co bylo dál nevím. Pouze odhaduji, že zneužila své funkce k obohacení, toť vše. Pokud tím chceš něco dokázat nebo ukázat zlovolnost dnešní doby, je to dost pokrytecké. Jsou to právě kolikrát velké paradoxy u lidí, kteří obdivují totalitní socialismus, který ukradl miliony km pozemků, nemovitostí a úspor obyvatelstva a hned poté poukazují na nějaké zlodějny s pozemky...v dnešní době. Klasické přísloví říká zloděj křičí chyťte zloděje..Máme prostě jiný životní pohled na svět..Filosof ARISTOTELES UČÍ, ŽE JSOU 3 INSTITUCE DANÉ LIDSKOU PŘIROZENOSTÍ , BEZ NICHŽ SPOLEČNOST NEMŮŽE EXISTOVAT/ANEBO MŮŽE,ALE JEN ZA CENU DRASTICKÝCH DEFORMACÍ A NESPRAVEDLNOSTÍ/: SOUKROMÉ VLASTNICTVÍ,RODINA A STÁT.
Ty jsi proto v závorce, já proto ostatní...
nepropadat panice...
Uživatelský avatar
frantacech
Aktivista
Příspěvky: 4290
Registrován: 23 led 2006, 14:15
Bydliště: Ostrava, CZ

Příspěvek od frantacech »

Zvací dopis pro Obamu - Havel and Co.

„Chce se mi blejt, velebnosti.“ …“Dopis Obamovi asi bude předcházet novodobému Poučení z krizového vývoje“, komentoval na Facebooku „zvací dopis“ sociálně demokratický politik Jaroslav Foldyna. A s přímočarostí sobě vlastní tak vyjádřil většinovou pozici českých občanů vůči proamerické politické prostituci.

V roce 1975 napsal Václav Havel otevřený dopis Dr. Gustávu Husákovi, generálnímu tajemníkovi Komunistické strany Československa. Tehdy chtěl „žít v pravdě“. „Nejhorší je, že žijeme v kontaminovaném morální prostředí,“ řekl Havel v projevu na Nový rok 1990, který šokoval většinu posluchačů tím, že se v něm omlouval za odsun sudetských Němců. Dnes je v Pokoušení dožít svůj život ve stopách Indry, Koldera, Švestky, Kapka a Biľaka. Ve lži. A nešokuje to už nikoho.

Je potřeba Václavu Havlovi začít připomínat jeho vlastní slova z minulosti, kdy se jako vlastenec alespoň tvářil. Tak třeba: Již nikdy žádná cizí vojska na našem území. I jindy tak pro-americký a pro-havlovský Jiří Pehe dnes o signatářích dopisu říká: "jakoby si 20 let po pádu komunismu nevěděli rady se skutečností, že už na ně není upřena pozornost světa a že už je USA nechtějí vodit za ruku"...


http://blisty.cz/art/48002.html


Havel, Schwarzenberg a Vondra ať mluví za sebe, nikoli mým jménem

Drzost bývalého prezidenta Václava Havla a jeho oblíbenců nezná hranic. Hraničí s vlastizradou. Prosebnou supliku administrativě nového amerického prezidenta Baracka Obamy podepsali "zástupci Česka, Polska, Maďarska, Estonska, Bulharska a dalších nových členských států EU" - "sedm exprezidentů - Valdas Adamkus, Emil Constantinescu, Václav Havel, Michal Kováč, Aleksander Kwasniewski, Lech Walesa a Vaira Vikeová-Freibergová a několik bývalých premiérů či ministrů." Také bývalý ministr Alexandr Vondra, o kterém se nevědělo, zda je více politikem americkým nebo českým, či Karel Schwarzenberg, o kterém se neví víc věcí. Prý "oddaní Evropané, přátelé USA". Bývalí politici. Všichni. To co mají signatáři společné, je vazba na vlivovou washingtonskou organizaci German Marshall Fund, jehož cílem je budovat silnější "atlantickou" vazbu Spojených států a Evropy. Doba "former" politiků ale po dvaceti letech skončila. Podle zahraničně politické koncepce Obamy a jejich prosebného hlasu "za louži" vědí, že fakticky definitivně. Podle tiskové zprávy, snaživými redaktorkami Lidových novin, ale i redaktory např. Gazety Wyborczej přepsané do podoby redakčního článku, "úplné zřeknutí se programu "protiraketového deštníku" nebo zapojení Ruska do něj bez konzultací s Polskem a Českou republikou by mohlo podkopat věrohodnost Spojených států v celém regionu," sdělují Obamovi politici oddaní USA.

http://blisty.cz/art/47972.html


Havel, Schwarzenberg a Saša Vondra:
Kňučení: Proč už nás nikdo neposlouchá?
Otevřený dopis Obamově vládě ze střední a východní Evropy



Valdas Adamkus, Martin Butora, Emil Constantinescu, Pavol Demes, Luboš Dobrovský, Matyas Eorsi, Istvan Gyarmati, Václav Havel, Rastislav Kačer, Sandra Kalniete, Karel Schwarzenberg, Michal Kovac, Ivan Krastev, Alexander Kwasniewski, Mart Laar, Kadri Liik, Janos Martonyi. Janusz Onyszkiewicz, Adam Rotfeld, Vaira Vike-Freiberga, Alexandr Vondra, Lech Walesa

http://blisty.cz/art/47975.html
ObrázekRUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....
Uživatelský avatar
frantacech
Aktivista
Příspěvky: 4290
Registrován: 23 led 2006, 14:15
Bydliště: Ostrava, CZ

Příspěvek od frantacech »

Pokus o obhajobu Havla - českého Jelcina?
Václav Kytička

Obrázek

Paralela osudu presidenta Borise Jelcina s osudem presidenta Václav Havla.

Rád bych čtenáře upozornil na zajímavou paralelu, kterou by mohl být osud Borise Jelcina s osudem Václava Havla. Odkazuji se zde na rozhovor s Jevgenijem Alexejevičem Fjodorovem, který byl zde na "Koncepci sociální bezpečnosti" již jednou zveřejněn, o tom jak se stal Putin presidentem (Rozhovor je spíše o Jelcinovi).

https://www.youtube.com/watch?v=QQSNLi6ZysQ

Pokud bych chtěl alespoň trochu obhájit Havla, tedy že hned od začátku nebyl prachsprostý zaprodanec, ale pouze naivní slaboch a idealista. Tedy přistoupím-li na to, že svůj velmi známý projev o tom, že bude presidentem jen jedno volební období a že se všichni budeme mít perfektně, jinak na svou čest odstoupí, myslel ze 100% upřímně (k nalezení např. zde:

http://www.zvedavec.org/komentare/2006/ ... e-1989.htm

Potom vše co bylo uvedeno Fjodorovem o Jelcinovi, přeneseno na české poměry, někdo jako totální amatér Havel nemohl v žádném případě ustát!

V zaprodané loutce, co zradila sama sebe již za velmi krátkou dobu (za předpokladu byl-li opravdu zprvu upřímný), která to dotáhla až na humanitárního bombometčíka - lze pak obrazně vidět osud Jelcina.

O Havlově upřímnosti se však dá velmi pochybovat. Je pravdou, že jeho obdivovatelé tzv. "pravdoláskaři" k němu vzhlíželi a nadále vzhlíží jako na svatý obrázek, kdy ti realističtí z nich však připouštějí, že "Vašek byl ale slabej, oni na něj tlačili." Na druhou stranu ale existuje příliš mnoho argumentů těžkého kalibru s velmi početnou skupinou jeho radikálních odpůrců a to přímo z jeho bezprostředního okolí - zejména chartistů z dob ještě komunistických. Připomeňme rovněž, že Havel americkou vlajkou mával do posledního svého vydechnutí a žádné indicie o tom, že by z jeho strany byly kuty kalé pikle proti svému loutkovodiči (USA), jako to udělal na sklonku svého rozervaného života Jelcin, neexistují.

Více zde: http://leva-net.webnode.cz/products/pok ... -jelcina-/


Ruský prezident Putin pronesl zásadní řeč o změnách ve světě a o jejich možných následcích

Putin: "Vítězové" studené války se rozhodli změnit celý svět ve svůj prospěch. USA chtějí vytvořit obraz nepřítele

http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/4981 ... nasledcich

The Financial Times: Putin pronesl „nejvíce protiamerický“ projev

http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/4983 ... cky-projev


A jeste kvicici kundicky

Obrázek

http://www.zemavek.sk/articles/view/hav ... ne-slobody


https://www.youtube.com/watch?v=4V6nv_3pdxc

Vezmeš si modrou tabletku, příběh končí, probereš se doma a budeš věřit čemu budeš chtít. Ale s tou červenou zůstaneš v říši divů v říši divů a já ti ukážu, jak hluboko králičí nora vede.

https://www.youtube.com/watch?v=tZ4OQVXDYmM
ObrázekRUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....
kotelnik
Přispěvovatel
Příspěvky: 554
Registrován: 24 říj 2010, 18:15

Příspěvek od kotelnik »

soudruh :kol7: napsal : Slovo lhář od zloděje, který se sám přiznal že krade, není tak silné jako normálně.

Tak a teď mě ukaž, kde jsem o sobě napsal jsem zloděj a kradu.
Uživatelský avatar
frantacech
Aktivista
Příspěvky: 4290
Registrován: 23 led 2006, 14:15
Bydliště: Ostrava, CZ

Příspěvek od frantacech »

Obrázek

David Cameron navrhuje, aby kdokoliv, kdo zpochybňuje oficiální teorie, pohledy a závěry (např. ohledně 9/11, o původu vzniku a financování ISIL apod.), byl považován za extrémistu a teroristu. Dokonce pouhé shlédnutí videa na internetu propagující alternativní pohled či zpochybňující nějakou oficiální tezi, je podle Camerona projevem terorismu.

http://libertyblitzkrieg.com/2014/09/30 ... mon-sense/

http://aeronet.cz/news/cameron-jeste-sl ... zy-skonci/
ObrázekRUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

kotelnik píše::kol7:jericho napsal : Copak můžu zato, že jsou někteří češi zloději? Mne to doma neučili, vás asi ano...

Já se to doma neučil, já to odkoukal od našich porevolučních politiků....Kocáb,Kalousek,Vondra .....atd. a jejich kamarádů při předražených zakázkách.
A jinak, naše "polemika" je obraz dvou protichůdných názorů, které jsou nekompatibilní až nesnášenlivé..Jedna strana preferuje svobodu jako největší hodnotu v lidském životě, ruku v ruce s osobní zodpovědností , pracovitostí a lidským charakterem.
Druhá má hlavní směr , pravidelný přísun žvance, je jedno od koho a za jakým účelem, a proto je schopna všeho, včetně okradení a zrady vlastních spoluobčanů i pod bagančaty cizích armád. pod knutou totality..
Takže nemáme žádnou platformu, na které se dá stavět..Mějte se jak chcete..
nepropadat panice...
Uživatelský avatar
frantacech
Aktivista
Příspěvky: 4290
Registrován: 23 led 2006, 14:15
Bydliště: Ostrava, CZ

Příspěvek od frantacech »

Dokument: Antonín Prachař o tom, jak se kradlo na dopravě
http://outsidermedia.cz/dokument-anton% ... rav%C4%9B/

... kdyby jen na doprave, toto je systemova vec tahnouci si od 1989 a roztouci s drzosti a beztrestnosti...

V parlamentu se otevrene mluvi o tom ze Rebicek z ODS je zlodej , ale policie a soudy mlci... pohoda.
ObrázekRUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....
kotelnik
Přispěvovatel
Příspěvky: 554
Registrován: 24 říj 2010, 18:15

Příspěvek od kotelnik »

jericho-3 píše:
kotelnik píše::kol7:jericho napsal : Copak můžu zato, že jsou někteří češi zloději? Mne to doma neučili, vás asi ano...

Já se to doma neučil, já to odkoukal od našich porevolučních politiků....Kocáb,Kalousek,Vondra .....atd. a jejich kamarádů při předražených zakázkách.
A jinak, naše "polemika" je obraz dvou protichůdných názorů, které jsou nekompatibilní až nesnášenlivé..Jedna strana preferuje svobodu jako největší hodnotu v lidském životě, ruku v ruce s osobní zodpovědností , pracovitostí a lidským charakterem.
Druhá má hlavní směr , pravidelný přísun žvance, je jedno od koho a za jakým účelem, a proto je schopna všeho, včetně okradení a zrady vlastních spoluobčanů i pod bagančaty cizích armád. pod knutou totality..
Takže nemáme žádnou platformu, na které se dá stavět..Mějte se jak chcete..
Tak to mě těší, že jsem dá zlodějina odkoukat od lidí se kterými stojíš díky podpoře a podpisu petice v jedné řadě. Vrána k vráně sedá. Bylo mi ctí odkoukat zlodějinu od lidí se kterými stojí náš :kol7: jericho v jedné řadě.
adbai
Přispěvovatel
Příspěvky: 769
Registrován: 04 říj 2008, 08:42
Bydliště: kolonie EU

Příspěvek od adbai »

Naše minulost je postavena na podvodech a život na omylech.cháá-druhá největší zlodějina po revoluci.Co jsme nakradli tak chceme zpět! Církevní restituce, kromě toho že jde o jasnou, gigantickou zlodějnu iniciovanou pod heslem „Nakradené musí být vráceno“, jsou velmi promyšleným útokem proti tomu, co lze nazvat národním odkazem. Ono totiž je třeba doplnit, že to, co církev považuje za jí ukradené, bylo ve skutečnosti předtím ukradené nám všem, tedy české společnosti , resp. tomu, co tato společnost v kontinuu dějin byla a je. Restitučním zákonem církev a její lokajské struktury dosáhly – a lze doufat , že jen prozatímně – že je jim jakoby věnováno zpět, co ony předtím ukradly. Něco takového, jako by před soudem zloději, který spáchal loupež a zavraždil oloupeného, někdo vrátil to, co dočasně, mezi loupeží a svým zadržením převzal do svého vlastnictví zlodějina po revoluci.
seat 2.0 tdi
Uživatelský avatar
frantacech
Aktivista
Příspěvky: 4290
Registrován: 23 led 2006, 14:15
Bydliště: Ostrava, CZ

Příspěvek od frantacech »

adbai píše:Naše minulost je postavena na podvodech a život na omylech.cháá-druhá největší zlodějina po revoluci.Co jsme nakradli tak chceme zpět! Církevní restituce, kromě toho že jde o jasnou, gigantickou zlodějnu iniciovanou pod heslem „Nakradené musí být vráceno“, jsou velmi promyšleným útokem proti tomu, co lze nazvat národním odkazem. Ono totiž je třeba doplnit, že to, co církev považuje za jí ukradené, bylo ve skutečnosti předtím ukradené nám všem, tedy české společnosti , resp. tomu, co tato společnost v kontinuu dějin byla a je. Restitučním zákonem církev a její lokajské struktury dosáhly – a lze doufat , že jen prozatímně – že je jim jakoby věnováno zpět, co ony předtím ukradly. Něco takového, jako by před soudem zloději, který spáchal loupež a zavraždil oloupeného, někdo vrátil to, co dočasně, mezi loupeží a svým zadržením převzal do svého vlastnictví zlodějina po revoluci.
DEMOkracie stejne jako NEVIDITELNA RUKA TRHU je JEDNOSMERNA

Pokud umoznuje mensine okradat vetsinu je to OK

CO BYLO UKRADENO MUSI BYT VRACENO funguje opet jednosmerne
Proc? Protoze zeme pitomcu si to tak preje...
Vedouci zlodeju KDU v podstate vyhralo volby, takze je to ok, lidi chcou byt okradani cirkvi.

Za co „dobrý přítel“ potrestal Maďarsko

Ljubov Ljulko

21. říjen 2014

Úředníci maďarské vlády jsou pod sankcemi USA za korupci. Taková opatření přijímají USA jen proti nepřátelským zemím, nyní poprvé proti členu EU a NATO. Vypadá to tak, že Viktor Orbán překročil „červenou čáru“. Ale kdy?

O seznamu deseti v USA nežádoucích osob informoval jako první Andre Goodfriend (dobrý přítel), chargé d´affaires v Maďarsku, který však odmítl uvést podrobnosti, pouze řekl, že mohou nastat i sankce hospodářské. Ministr zahraničí Maďarska Peter Siyarto odcestoval do USA, aby zjistil co a jak, ale na ministerstvu zahraničí nebyl přijat ministrem. Siyarto žádal předložit fakta. Goodfriend je vysvětlil takto: „Společnostem, které by chtěly podnikat v Maďarsku, chybí prostředí bez korupce.

K takovým řečem jsou Maďaři skeptičtí. Orbán už získal v tomto roce třetí vítězství. Nejprve v parlamentních volbách, poté ve volbách do Evropského parlamentu a nedávno jeho strana zvítězila s velkou převahou ve volbách komunálních. Za ní se umístila strana Jobbik. Ministerský předseda slíbil Maďarům udělat pro ně v příštích čtyřech letech hodně dobrého. Toto prohlášení Západ pochopil jako slib posílit vzdorování Bruselu a evropským hodnotám. Avšak ve skutečnosti se jedná o větší sociální orientaci státu.

Maďarsko „neutahuje opasky“, ale naopak. Snížilo tarify energetických společností o více než 20 % a projednává zákon, který by zakázal komunálním podnikům vyplácet svým akcionářům dividendy, aby se přirozeně vzniklé monopoly vrátily státu. Řekl k tomu: „Musíme jednou pro vždy ukončit energetickým společnostem, ignorujícím zájmy lidí, éru jejich hospodaření.“ Daňové břemeno přesunul na velký finanční kapitál. Koncem září byl přijat zákon o kompenzacích přibližně 3,2 miliardy EUR (4,1 miliardy USD) dlužníkům, kteří utrpěli újmu ze zvýšení úrokových sazeb z úvěrů poskytnutých před krizí. Nový zákon také zakazuje bankám zvyšovat úroky na jakékoliv nevyrovnané úvěry do 30. 4. 2016. Banky patří především zahraničnímu kapitálu. Německý tisk upozorňuje, že zahraniční investoři v Maďarsku znervózněli.

Orbán dal podnět k zařazení zákazu prodeje půdy v Maďarsku cizincům do ústavy. Dále významně zkrátil lhůty pro přechod cizích investorů na užívací právo (majitelé nesmějí užívat půdu mimo určení). Podle Evropské komise to brání volnému pohybu kapitálu v eurozóně. FIDES tvrdí, že to pomůže upevnit národní malé a střední podniky a zvýšit jejich počty na 50 až 80 procent vzhledem k zemědělským holdingům.

Západ Orbána kritizuje také za to, že kontroluje činnost neziskových organizací, dále za přijetí zákona o reklamě, což prý bude neziskovky potlačovat a že hodlá zvýšit daně takovým společnostem jako je Facebook, YouTube a Google.

Podle západních moralistů je nejhorší, že Orbán sahá na západní hodnoty, jakými jsou tolerance k homosexuálům a liberálním svobodám. Rakouský Standard přirovnává Orbána k Putinovi a připomíná ukončení dodávek plynu Ukrajině ze strany Maďarska.

Peter Siyarto nedávno řekl, že sankce proti Moskvě nejsou k ničemu, ekonomika Evropy se propadá, nejhůře ze všech jsou na tom země Střední Evropy, přičemž ukrajinská krize stejně trvá. Maďarská ekonomika kvůli sankcím přichází denně o 50 milionů forintů (206 tisíc USD). Maďarsko přišlo o 12 % exportu do Ruska a zemí SNS. Washington se snaží přimět další vzpurné – Slovensko, Finsko, ČR a přesvědčováno musí být dokonce i Polsko, aby rovněž na nejbližší Orbánovu družinu uvalily sankce.

Petr Iskenderov, jehož články jsou na OM v RO hojně zastoupeny, píše: „Hospodářská krize v Evropě přiměla již dříve maďarskou vládu distancovat se od mnohých kroků Bruselu. Sankce USA a EU proti Rusku utvrdily příklon Budapešti k samostatnější politice. Samozřejmě, že členství v EU a NATO Maďarsko značně omezuje, ale tendence k větší samostatnosti tu je. Právě toto vyvolává nelibost Washingtonu, a nikoliv daňové kontroly některých amerických firem.“

Snaha o ovlivnění Maďarska tak, aby nepokračovalo s Ruskem na jaderné elektrárně Paks, na plynovodu Južnyj potok i jinde, existuje. Jenže Orbán řekl: „Dejte vy nějakou adekvátní variantu!“ Nedočkal se odpovědi ani od USA, ani od EU.

Kde a kdy Orbán překročil červenou čáru? Asi při přechodu kvantity svých „zločinů“ do kvality. K tomu se ještě přidružuje jeho postoj k autonomii Maďarů v Zakarpatí. Jeho přesvědčení je, že „Maďaři žijící v sousedních zemích musí mít plné právo na autonomii a získání dvojího občanství. I na Ukrajině“.

Převzato z Pravda.ru

***


https://www.youtube.com/watch?v=5GG6DAb1r3k
ObrázekRUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“