Homokineticke klby CIFAM
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Homokineticke klby CIFAM
Zdravim Vas. Mam otazku ohladom kvality vnutornych homokinetakov na svoju AUDI S3 8L 2001.. Vo vseobecnosti je problem pozhanat predne vnutorne klby. Chcel som SPIDANy ale tam odkial ich beriem ich nevedeli splasit, tak mi poslali nejake talianske CIFAM.. Spidany su drahsie o 26 eur na kuse ale to nie je podstata.. Moja otazka znie, ci sa nemusim bat hodit ich na audinu? Nemam sajnu ako su na tom kvalitou.. Nie ze ich nahodim a po roku zacnu pukat. To radsej ich vratim a pozhanam tie spidany.. Poradi niekto? Najlepsie ak tu znacku uz aj niekto ofskusal.. Diky moc
AUDI S3 8L 1,8T 154KW AMK, HDS, KAT OFF, Bilstein B8 Sprint, STRONGFELX ON
2x by som sa necudoval, keby som rozbalil original krabicu a na klbe by som nasiel napis Metteli, cize CIFAM.. a davat za jeden jediny klb 286€ (to je mimochodom cena za original diel) mi pride chore, ked za to kupim komplet jednu fungel novu polos SPIDAN s oboma klbami...Tomas.cz píše:Na těch 154kw bych šel do originálu nebo kvalitní náhrady, což ten Spidan bude, osobně bych si na tohle auto Cifam nedal, byť je sám mám na Octavii AGR na venkovní straně.
Fuxxo nešpekuluj daj tam ten Cifam a je pokoj.Fuxxo píše:2x by som sa necudoval, keby som rozbalil original krabicu a na klbe by som nasiel napis Metteli, cize CIFAM.. a davat za jeden jediny klb 286€ (to je mimochodom cena za original diel) mi pride chore, ked za to kupim komplet jednu fungel novu polos SPIDAN s oboma klbami...Tomas.cz píše:Na těch 154kw bych šel do originálu nebo kvalitní náhrady, což ten Spidan bude, osobně bych si na tohle auto Cifam nedal, byť je sám mám na Octavii AGR na venkovní straně.
Octavia 4x4 Combi kachle
Ex Golf 2 VR6 Syncro
BMW 530XD E61
Audi S3 8L
Ex Golf 2 VR6 Syncro
BMW 530XD E61
Audi S3 8L
Proto taky píšu jít do značky Spidan, pokud jen jen o 26 Eur na kusu dražší než Cifam.Fuxxo píše:2x by som sa necudoval, keby som rozbalil original krabicu a na klbe by som nasiel napis Metteli, cize CIFAM.. a davat za jeden jediny klb 286€ (to je mimochodom cena za original diel) mi pride chore, ked za to kupim komplet jednu fungel novu polos SPIDAN s oboma klbami...Tomas.cz píše:Na těch 154kw bych šel do originálu nebo kvalitní náhrady, což ten Spidan bude, osobně bych si na tohle auto Cifam nedal, byť je sám mám na Octavii AGR na venkovní straně.

toto je zadny vnutorny homokinetak SPIDAN, co je vidno..
druh kloubu:diskový kloub
vnitř.zub,dif.strana,spoj.do převodovky:33
mechanicky obrobeno:bez zápichu ve vnitřní části
Prumer kloubu [mm]:100
délka (v mm):34
Vrt-? [mm]:8,2
počet děr:6
Kruhový vyvrt ? 2 [mm]:86
viete mi niekto napisat, ktore su rozmery co som vyznacil cervenym? lebo podla tychto udajov, zatial co viem, ktore su nevyznacene, je zhodny zadny a aj s prednym vnutornym homokinetakom...