Sametova Ukrajina

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Uživatelský avatar
frantacech
Aktivista
Příspěvky: 4290
Registrován: 23 led 2006, 14:15
Bydliště: Ostrava, CZ

Příspěvek od frantacech »

jericho-3 píše:adbai, mě nevystrašíte, jen mám problémy s dávením. Jste ta část lidské populace, která se vyskytuje všude, bohužel z důvodů humanity moderní společnosti se dožíváte i dospělého věku.. Hold komu není dáno, v apatice nekoupí..Já mít takového potomka, tak jej zadusím už v pubertě, protože je jako člověk k ničemu..
Dekuji za nahled to nitra duse DEMOkrata, sledovat jejich myslenky je poucne...


zn. Village Idiot (rofl)
ObrázekRUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

Když dáváš lidem nálepky a názvy tak nám sděl, co jsi ty. Snad dokážeš o sobě napsat, čím si myslíš, že jsi..
nepropadat panice...
adbai
Přispěvovatel
Příspěvky: 769
Registrován: 04 říj 2008, 08:42
Bydliště: kolonie EU

Příspěvek od adbai »

chááá-Jericho jestli zabíjíš své potomky vypovídá to něco o tvém genetickém fondu a zdravém duchu (rofl) ,jinak je v republice mnoho snědých spoluobčanů TI jsou k ničemu zadusit je nemůžeš-byl by to rasismus oni zadusí tebe (LOL)
seat 2.0 tdi
Uživatelský avatar
frantacech
Aktivista
Příspěvky: 4290
Registrován: 23 led 2006, 14:15
Bydliště: Ostrava, CZ

Příspěvek od frantacech »

Vladimir Putin Světový řád nová pravidla nebo hra bez pravidel?
Valdaj 2014 - Diskuse
https://www.youtube.com/watch?v=e8nleiBtsHc
Hоx | 01.11.2014
...v podstatě veškerá kritika Putina na Západě je založená na překrucování jeho slov, podobně jako bylo vidět tady. Těžko totiž najít soudného člověka, který by nesouhlasil s argumenty Putina, nemluvě už o schopnosti je vyvrátit protiargumenty. Tady se jen projevuje ta okolnost, že politika Západu staví na lži.
A co ten Krym 7:40 ... vysvetleni pravni, co se tam stalo (rofl)
Jedna se o clanek 1, odstavec 2 Charty OSN - pravo narodu na sebeurceni
Vsechno je tam uvedeno a ne jenom pouze jako pravo na sebeurceni, ale jako primo cil OSN.
Podivejte se pozorne na tento clanek a na to, co je v nem uvedeno.
Ja nechapu, proc by lide zijici na Krymu nemeli mit stejna prava, jako rekneme napriklad lide zijici v Kosovu.
Proc v jednom pripade bile povazujete za bile a ve druhem pripade je to same bile prohlaseno za cerne?
Je to pitomost a my s tim nikdy nebudeme souhlasit. To za prve.
Za druhe, a to je velmi dulezita vec, o ktere nikdo nehovori a ja bych na to chtel upozornit.
Co se na tom Krymu stalo?
V prvni rade se v Kyjeve odehral statni prevrat.
At si kdo chce tvrdi, co chce, podle meho nazoru je zcela ocividna vec, doslo k ozbrojenemu uchvaceni moci.
Lide v mnoha regionech se zaradovali, nebot nevedeli, k cemu to povede.
A v nekterych regionech se lekli, ze se k moci dostali lide s krajnimi nazory, nacionaliste, s pravicovym a neonacistickym presvedcenim.
Zacali se bat o svou budoucnost, o sve rodiny a prislusnym zpusobem zacali reagovat.
Na krymy lide provedli referendum.
Vite na co chci obratit vasi pozornost?
Chtel bych, abyste na to specialne zamerili svou pozornost.
Vzdyt to nebylo tak, ze bychom jednoduse my v Rusku vyhlasili, ze se tam konalo referendum.
Rozhodnuti o konani toho referenda prijal absolutne legitimni zastupitelsky organ statni moci Krymu, kterym byl krymsky parlament, jen tak mimochodem zvoleny podle ukrajinskych zakonu nekolik let pred temi tezkymi udalostmi.
Prave tento legitimni organ vyhlasil referendum, a potom na zaklade vysledku tohoto referenda stejne jako v Kosovu prijal deklaraci o nezavislosti a obratil se k Ruske federaci s prosbou o vstup do Ruske federace.
Vite, at kdo chce, tvrdi co chce.
Jak by se nesnazili neco vykladat jinak, budou to mit velice tezke, obzvlaste s ohledem na formulaci rozhodnuti soudu OSN, ktery to jasne deklaroval, ze souhlas centralni vlady toho ci onoho statu, bylo prijato v souvislosti s kosovskym precedentem, neni v otazce rozhodnuti o sebeurceni potrebny.

Vite, v souvislosti s timto pripadem se vzdy bavim tim, ze celou doby myslim na to, co se rikalo ve staroveku.
Pamatujete si na tu skvelou frazi?souhlasit.
Co je dovoleno Jovovi, neni dovoleno volovi.
S takovym pojetim nemuzeme souhlasit.
Mozna to volovi neni dovoleno, ale chci vam rici, ze medved se nikoho na dovoleni ptat nebude.
Medved je u nas povazovan za pana tajgy.
On nema v umyslu, ja to vim zcela urcite, stehovat se do zadnych jinych klimatickych zon, protoze by se mu tam nelibilo, ale svou tajgu nikomu neda!

Ano, je zjevne ze vysilani tohoto zaznamu nemuze ceska fasisticka tv ani zadna jina zapadni v zadnem pripade pripustit. Zcela by to totiz rozvratilo tezce budovanou scenu o zlem agresoru a co vic, vznikl by protor pro nove otazky

Vladimir Putin na zasedání mezinárodního diskusního klubu Valdaj 2014
https://www.youtube.com/watch?v=Od--dCBXaYs

Nezdarem skončilo vojenské prognózování operace „Bear Spear“ uskutečněné Strategickým velením USA. Jeho cílem bylo modelování rychlého a částečně – jaderného úderu na Rusko. Výsledkem bylo, že svět byl v troskách a USA – vymazány z povrchu zemského. O tom se na základě informací na portálu Defense News hovoří ve specializovaném shrnutí průzkumně-analytické společnosti Strategic Forecasting Inc.

http://www.nwoo.org/2014/10/31/teorie-u ... f-selhaly/

Takto vzpomíná Carl Horst Hahn, někdejší manager Volkswagenu
Jak komunisté „zdevastovali“ Československo
„Zájem o Bratislavu přiměl naše partnery, aby nám ukázali i Škodu v Mladé Boleslavi.
Tam jsme byli velmi příjemně překvapeni. Vše kontrastovalo s vydrancovanou továrnou IFA ve Cvikově a tristním Trabantem, ačkoli jeho z nouze zrozená karoserie byla bezpochyby geniální.
Díky Škodě Favorit disponovala Mladá Boleslav moderním vozem ve třídě Volkswagenu Polo, který bylo možné prodávat všude, na Západě ovšem po několika úpravách. (…)
Při bližším pohledu se ukázalo, že hliníkový motor Škoda 1.3 l má dokonce takový potenciál, že byl zakrátko použit u jednoho z modelů VW a ušetřil nám první větší investiční sousto.
Zjistili jsme, že ČSFR byla stále v kontaktu se Západem, na rozdíl od NDR. Velmi brzy jsme nabyli dojmu, že NDR byla sice vždy v čele hospodářských statistik RVHP, ale lidé v ČSFR ji jednoznačně předčili co se týče kvality života a duševní nezávislosti.“

Bojovali jste jako žoldák za Ukrajinu? Asi získáte její pas
Ukrajina zřejmě udělí občanství cizincům, kteří se dobrovolně zapojili po boku ukrajinské armády do bojů proti proruským separatistům na východě země. Podle agentury TASS to dnes prohlásil ukrajinský ministr vnitra Arsen Avakov. "V praporu Donbas a dalších jsou dobrovolníci, kteří pomáhají bránit náš stát," řekl novinářům Avakov.

http://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/r ... 22865.html

Generální ředitel DCNS Herve Yves Destefanisa Hiyu by zbaven funkce ve čtvrtek večer.
Představenstvo bylo informováno o tom v pátek ráno.

To je ten co poslal pozvánku na předání mystralů Rusům.
http://www.pravda.com.ua/news/2014/11/1/7042910/
http://www.lefigaro.fr/flash-eco/2014/1 ... projet.php
Naposledy upravil(a) frantacech dne 01 lis 2014, 13:23, celkem upraveno 5 x.
ObrázekRUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....
pepe276
Aktivista
Příspěvky: 1098
Registrován: 23 led 2010, 10:25
Bydliště: Praha a okolí

Příspěvek od pepe276 »

adbai píše:chááá-Jericho jestli zabíjíš své potomky vypovídá to něco o tvém genetickém fondu a zdravém duchu (rofl) ,jinak je v republice mnoho snědých spoluobčanů TI jsou k ničemu zadusit je nemůžeš-byl by to rasismus oni zadusí tebe (LOL)
No, zrovna od tebe to sedí, hodnotit něčí genofond. Hodnocení tvého genofondu nechám na jiných, ale o jeho kvalitách si nedělám žádné iluze a taky se tu k němu veřejně nevyjadřuju (LOL)
Není umění někoho napadat, ale věcně argumentovat...
Peugeot Boxer 2.5TDi THX 79kW 1998
Peugeot 106 1.0 CDZ 37kW 1998
Citroen Jumpy 1.9TD 68 kW 1997
Citroen Berlingo 1.9D 51 kW 2000
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

Je to prostě dobré zrcadlo, adbaie nemá cenu řešit, neví co činí a mám zato, že svoje hodnocení a názory čerpal s cikány ve zvláštní škole. Frantacech je klasický český zbabělec, který sice umí krásně urážet vše, co se Moskvě nelíbí, urážet kohokoliv , kdo se namane bez jakékoliv znalosti věci, mě nazval vesnickým idiotem, což po téměř 50letech života ve městě má trochu jiný nádech.. Ale když přijde otázka na něho, za koho se považuje, tak raději pošle zase nějaký odkaz, protože jeho mozkovna pro nic jiného není vybavena..Je velice povrchní a jeho výjevy svědčí o dvou možnostech, buď byl jako dítě nechtěný/možná i opuštěný/matka o něho neměla zájem , takže žádnou lásku nebo příchylnost k němu nepoznal, prostě špatné mládí..Nebo opačný extrém, který vyjde na stejno, je to rozmazlenec a fňukal. Sobeček, kterého ostatní moc nemusí , kterému se posmívali a stál v koutě...Ale oba splňují přesně to, co dává předpoklad víře a světového názoru, který mají. Uznávají hlavně sebe a svou kapsu, osudy ostatních jsou jim šumafuk...S několika takovými jsem dělal/bohužel musel/ a chovali se téměř stejně...K práci to moc nebylo, jen chvístat a koukat kde co šmejknout. Ale znali veškeré zákony, podle kterých mohlo něco kápnout, můj kolega v dílně, když byla výplata, ihned vzal mou pásku, začal študovat, kolik beru, znal všechny poplatky, přídavky procenta a podobné ukazatele..Nemohl ustát, že mám vyšší třídu /kvůli maturitě/a tak po stěžování si na vedení našel vhodnou cestu-nabídku vstoupit do strany a zvýšení třídy..Tak se mu to povedlo, sice byl schopen maximálně nanýtovat obložení na pakny, ale už se při výplatě i pousmál...Mnoho let fintil jako" pracovní úraz" ekzem, kterým trpěl a který si pěstoval, ale soudruzi to pořád protahovali, takže až po revoluci, když mě potkal u supermarketu mi s úsměvem sdělil, že je už dostal /zaměstnavatele/..Dostal na ekzem důchod v téměř plné výši platu a bohaté odstupné....Takže se to dá shrnout, je to prostě sorta, které se slušně říká ten bolševický ksindl....
nepropadat panice...
Uživatelský avatar
borelli
Přispěvovatel
Příspěvky: 581
Registrován: 01 říj 2007, 09:31

Příspěvek od borelli »

Prosím vás, opatrně s pravdou, kterou tady zveřejňujete, apeluji na tebe Frantacechu, ještě chvíli a Jericho se pod tíhou argumentů zhroutí, ne fakt bacha, přece si ho nevezmeš na svědomí :P Už nyní nás nazývá komunistickým xindlem a veřejně se tu přiznal, že by v zlikvidoval jeho potomky, pokud by se rozcházeli s jeho ideami o lásce a pravdě, které zastává...

Pravda jen jedna a to ta Americká, která seje "demokracii" všude tam, kde ji potřebuje mít... (crazy) Vše ostatní je jen komunistický xindl (crazy)
Octavia 2 08, TDI BLS DPF, ECU úprava TDIfun - EGR off, GT1646V, 324Nm/148 PS
Uživatelský avatar
HNLW453
Přispěvovatel
Příspěvky: 534
Registrován: 15 srp 2012, 15:47
Bydliště: Prdel

Příspěvek od HNLW453 »

pod toto se musím podepsat: Stejný jak WTC, včetně výbuchů z podzemí.

video v tomto ODKAZU, směřuje na jinej web, 18+.

(LOL)
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

borelli ty neumíš číst, řekl jsem že pokud mít takového potomka, tak ho už v pubertě zadusím...Protože jsou lidé, kteří i přes všechny ohledy jsou nepoužitelní a k ničemu. A porodit takto postiženého potomka , kterého výchovou nelze upravit, je nejlepší zlikvidovat, ať ostatním lidem okolo neškodí..Mnoho místních rasistů nebo i lidí, kteří mají již dost svých tmavějších spoluobčanů bez obalu říká, co by s nimi nejraději provedli..Já nesouhlasím s tím, že lze odsoudit někoho jen kvůli původu nebo barvě..Ale v případě vlastního hnízda o tom uvažovat lze...Samozřejmě je to utopie, musíme živit všechny, ať páchají cokoli, šukají děti, okrádají a umlacují babičky a vlastní matky, ale jako" osobní přístup " to nepovažuji za vadné..Protože ten člověk nosí tvé jméno a veškerá svinstva vlastně platí i na otce/matku/ toho hajzla. Takže když by takhle nadával ostatním a narušoval všechny normy slušnosti a úcty, tak je to u mě ksindl a když není možná smrt, tak jej aspoň pořádně každý den zmlátit a poté vyhodit z hnízda/pokud tam ještě je/...Protože v dnešní době mnoho adolescentů ani neví, co to je pořádná rána do rypáku a proto to kolikrát i tak vypadá...Není nad to, aby člověku, který má plnou hubu fašistů a násilí ve jménu komunismu poznal tato slova v praxi...Není nad osobní zkušenost... A pokud jde o "pravdu", možná je tvoje pravda, ale né moje. Ty si asi nepamatuješ, jaké komunistické noviny u nás a v SSSR vycházeli.. Rudé PRÁVO a PRAVDA..a bylo přitom plné lží a dehonestací druhých...A ti čeští a ruští pitomci to četli a dodnes ty lži vydávají za pravdu, protože to přeci napsali v novinách, že?
nepropadat panice...
Uživatelský avatar
frantacech
Aktivista
Příspěvky: 4290
Registrován: 23 led 2006, 14:15
Bydliště: Ostrava, CZ

Příspěvek od frantacech »

Kam nadsene smeruji pravicujici pitomci, kteri z toho nic nemaji ... 95proc

https://www.youtube.com/watch?v=DfGs2Y5WJ14


Role Západu v ruských reformách aneb co se na Harvardu neučí

http://leva-net.webnode.cz/products/rol ... rdu-neuci/

... totez je to u nas, jen prubeh nebyl tolik dramaticky, pac na nejakou CSSR sral pes.

Doplňte si „v českých“ namísto v „v ruských“ a máte rámcovou odpověď, proč naše země musela být vydrancována, a žádná politická reprezentace na tom nemohla nic změnit.
Na výběr jsme za daných podmínek měli jen to, zda se necháme drancovat více či méně „kulturně“.
Jediný Miloševič se pokusil zabránit ovládnutí zahraničním kapitálem, a demokratické bomby ho neminuly.
Celý východní blok sloužil jako dárce orgánů pro kapitalizmus, aby ten neskolaboval v 90. letech, ale až v 2010-tých…

Banky, nebo lichva?
http://blisty.cz/art/43860.html
Takže jak to ve skutečnosti bylo.
Faktem je, že při nástupu „totáče“ mělo Československo souhrnný majetek ve výši odpovídající asi 400 mld. Kč. Samozřejmě bez hodnoty pozemků, kulturního a historického dědictví (památek i jejich mobiliáře) a armádní výzbroje.
Do konce roku 1989 tento majetek čili národní jmění vzrostl na zhruba 3 biliony Kč, tedy více než 7,5 krát (z toho v České republice 5,8 x, a na Slovensku 11,4 x), a to při pětinásobném zvýšení úrovně osobní spotřeby obyvatelstva.
K tomu by bylo třeba ještě připočítat dalších asi za 200 mld. moderní armádní výzbroje (měli jsme třeba více než 400 bojových letadel). To vše je počítáno ve srovnatelných cenách (r. 1989) a po odpočtu opotřebení výrobních fondů.
Tedy tyto hodnoty vyjadřují skutečný fyzický růst a stav celkového národního majetku. Reálně existující a využívané stavby, budovy, stroje a zařízení, žádné fiktivní burzovní bubliny. Z toho na veřejnoprávní (státní a komunální) vlastnictví v r. 1947 připadalo zhruba 55 až 58 %, v r. 1989 pak zhruba 65 až 70 %. Zbytek byl družstevním a hlavně osobním majetkem (většinou šlo o soukromé obytné domy).
Toto národní jmění bylo stoprocentně v domácím vlastnictví, takže celý jeho růst byl pořízen výhradně a beze zbytku z výsledků vnitřní práce občanů. Pokud zahraniční vlastníci v těch dobách uplatnili pod záštitou svých států nároky za poválečné znárodnění jejich majetků, všechny tyto požadavky byly mezitím na základě mezistátních smluv plně vypořádány (včetně Německa, Rakouska i USA).

Hospodaření zločinných komunistů
http://blisty.cz/art/48053.html
V roce 1989 jsme měli v ČR jen 6 domácích bank, 1 domácí banku v zahraničí a 1 pojišťovnu. Z toho jen nová Agrobanka byla soukromá (v domácím vlastnictví), ostatní ústavy byly výhradně státní. V bankách pracovalo 19.511 a v pojišťovně pak 6.485 zaměstnanců. Průměrné mzdy v tomto odvětví odpovídaly zhruba celostátnímu průměru ve státním a družstevním sektoru národního hospodářství. Celkově toto odvětví vykázalo 22,736 mld. Kčs zisku (18 % z celkového zisku NH v ČR). Banky nedostávaly a nepotřebovaly sebemenší rozpočtové dotace a sanace. Vklady měly stoprocentní státní záruky, které nemusely být nikdy porušeny.
Na rozdíl od předpřevratové doby ČR nyní je vyrabovaná KOLONIE.
Naposledy upravil(a) frantacech dne 01 lis 2014, 18:34, celkem upraveno 1 x.
ObrázekRUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....
nemo
Přispěvovatel
Příspěvky: 464
Registrován: 23 led 2006, 16:24
Bydliště: Praha

Příspěvek od nemo »

Kam nadsene smeruji pravicujici pitomci, kteri z toho nic nemaji ... 95proc

https://www.youtube.com/watch?v=DfGs2Y5WJ14

Tam pracovat je asi Jerichův sen.

Pro Jerichu:

Takže jak to ve skutečnosti bylo. Faktem je, že při nástupu „totáče“ mělo Československo souhrnný majetek ve výši odpovídající asi 400 mld. Kč. Samozřejmě bez hodnoty pozemků, kulturního a historického dědictví (památek i jejich mobiliáře) a armádní výzbroje. Do konce roku 1989 tento majetek čili národní jmění vzrostl na zhruba 3 biliony Kč, tedy více než 7,5 krát (z toho v České republice 5,8 x, a na Slovensku 11,4 x), a to při pětinásobném zvýšení úrovně osobní spotřeby obyvatelstva. K tomu by bylo třeba ještě připočítat dalších asi za 200 mld. moderní armádní výzbroje (měli jsme třeba více než 400 bojových letadel). To vše je počítáno ve srovnatelných cenách (r. 1989) a po odpočtu opotřebení výrobních fondů. Tedy tyto hodnoty vyjadřují skutečný fyzický růst a stav celkového národního majetku. Reálně existující a využívané stavby, budovy, stroje a zařízení, žádné fiktivní burzovní bubliny. Z toho na veřejnoprávní (státní a komunální) vlastnictví v r. 1947 připadalo zhruba 55 až 58 %, v r. 1989 pak zhruba 65 až 70 %. Zbytek byl družstevním a hlavně osobním majetkem (většinou šlo o soukromé obytné domy). Toto národní jmění bylo stoprocentně v domácím vlastnictví, takže celý jeho růst byl pořízen výhradně a beze zbytku z výsledků vnitřní práce občanů. Pokud zahraniční vlastníci v těch dobách uplatnili pod záštitou svých států nároky za poválečné znárodnění jejich majetků, všechny tyto požadavky byly mezitím na základě mezistátních smluv plně vypořádány (včetně Německa, Rakouska i USA). V té souvislosti je nutno odmítnout několik zcela zásadních běžně tradovaných „nepravd“, zejména, že komunisté - tento majetek získali hlavně znárodněním. Ve skutečnosti toto proběhlo převážně v předchozím demokratickém období let 1945 až 1947. Po únoru 1948 proběhlo jen dodatečné znárodnění většinou zastaralých a často dokonce předlužených krcálků drobných podnikatelů a řemeslníků v obchodě, stavebnictví a službách (podobný majetek zemědělců přešel postupně do Jednotných zemědělských družstev a byl přeměněn na jejich osobní podíly), přičemž celková hodnota takto „ukradeného majetku“ nepřesáhla určitě 24 až 25 mld. Kčs, resp. jen o něco víc než šest a půl procenta tehdejšího souhrnného národního jmění; - zanechali za sebou dluhy. Koncem roku 1989 však nejenže neexistoval žádný veřejnoprávní dliuh, ale naopak polistopadový režim převzal finanční aktiva ve výši asi 85 mld. Kč. K tomu navíc asi 107 tun měnového zlata. Pokud šlo o tzv. hrubý zahraniční dluh, ten nepřesáhl výši 500 US dolarů na obyvatele, přičemž ale i tak byla celková devizová pozice státu aktivní asi 23 mld. Kč; - zanechali znehodnocené podnikové úvěry. Bylo to ale právě naopak, protože koncem r. 1989 čs. ekonomika měla jen asi za 700 mil. Kčs úvěrů nesplácených ve lhůtě (tj. dubiozních, dnes by se řeklo „klasifikovaných“ úvěrů), což reprezentovalo jen asi 0,13 % z jejich celkového objemu. To bylo více než zanedbatelné. Neexistovala žádné mezipodniková zadluženost (nedodržení termínů splatnosti vzájemných pohledávek); . - podniky údajně nefungovaly a nebyly efektivní.. V naprostém rozporu s tímto tvrzením je ale fakt, že čs. národní hospodářství v r. 1989 vykázalo asi 150 mld. Kč zisku, čili nevídanou rentabilitu v průměrné výši 9,6 % (v ČR 10,7 %, v SR 7,1 %) z hodnoty základního kapitálu. V rámci toho banky a pojišťovny dosáhly 24,3 mld. Kčs zisku. Bez těchto dlouhodobých výnosů by samozřejmě nebyl uváděný vzrůst hodnoty národního majetku vůbec možný. Z toho plyne, že tak zatracované a odmítané společenské (státní a komunální) vlastnictví produkčního majetku a centrální plánování přes všechny svoje chyby a nesmysly bylo v bývalém Československu ekonomicky vysoce úspěšné. Zejména pokud jeho výsledky porovnáme s výsledky obdivovaného kapitalismu restaurovaného v České republice po roce 1989. Předem nutno podotknout, že současná statistika je na srovnatelné údaje velice chudá a daleko nespolehlivější než její někdejší „komunistická“ data. (poslední údaje ČSÚ jsou k dispozici za r. 2006, tedy za 17 let vlády kapitalismu), zejména pokud jde o fakta týkající se majetků. Proto se tu nelze bohužel obejít ani bez odborných odhadů. V prvé řadě to platí už pro přepočet výchozích hodnot (r. 1989) na současné ceny, které vzhledem k výrazné inflaci v průběhu těchto let se do konce r. 2006 zvýšily nejméně na pětinásobek. Každý si může konečně sám zhruba spočítat, jak se v tomto období zvýšily ceny bytů, domů, dálnic apodobně, které tvoří základ ocenění hodnoty národního majetku. Navíc už lze srovnávat pouze vývoj v České republice. Na ni v r. 1989 připadalo z čs. národního jmění asi 2,1 bilion Kč, tedy v dnešních cenách nejméně okolo 10,5 bil. Kč (přepočteno 5 x). Skutečný čistý věcně zhruba srovnatelný majetek tzv. domácích rezidentů koncem r. 2006 dosáhl výše 13,1 bil. Kč (po odpočtu jeho zadlužení) a byl podle toho vyšší asi o 1/4. Za 17 let kapitalistického hospodaření je takový přírůstek ve srovnání s „totáčem“ rozhodně velice malý až nepodstatný, pohybující se dokonce v rámci možné statistické chyby. Hlavně však vůbec nevypovídá o skutečném stavu domácího národního majetku, protože k rezidentům už dávno patří mnoho v ČR „usedlých“ či zaregistrovaných cizích firem a cizinců. Lze tedy vlastně říci jen to, že jde o výši majetků na území České republiky. Z dostupných údajů však nelze zjistit, jaký podíl z tohoto majetku majetku nyní připadá na domácí občany a instituce. Protože ale v české ekonomice a o ní rozhodují dnes zcela převážně zahraniční vlastníci (viz dále) odůvodněně předpokládám, že jeho nynější výše je mnohem mnohem nižší, než byla jeho původní výše zmíněná „komunistická“ hodnota. - See more at: http://blisty.cz/art/48053.html#sthash.xsp3ierJ.dpuf
Naposledy upravil(a) nemo dne 01 lis 2014, 18:45, celkem upraveno 1 x.
Uživatelský avatar
frantacech
Aktivista
Příspěvky: 4290
Registrován: 23 led 2006, 14:15
Bydliště: Ostrava, CZ

Re: Sametova Ukrajina

Příspěvek od frantacech »

Emericky pacient...

Bývalý velvyslanec USA v Moskvě Michael McFaul během svého projevu na Chicagské universitě v pátek prohlásil, že ruské tajné služby neustále pokračují v jeho sledování nehledě na to, že zanechal práce diplomata.

McFaul řekl, že ruští agenti se zabývají odposloucháváním jeho telefonických rozhovorů a rozhovorů jeho manželky Donny Nortonové. Podle diplomatových slov, Donně nedávno zavolal na mobilní telefon její nadřízený z práce a někdo mu odpověděl rusky.

Bývalý velvyslanec se domnívá, že tato skutečnost nesporně dokazuje skutečnost sledování.

McFaul byl jmenován velvyslancem v RF v roce 2012 a v únoru 2014 toto místo opustil.

http://czech.ruvr.ru/news/2014_11_01/Mc ... duje-4600/

velmi rafinovany zpusob sledovani..takovy emericky (rofl)
Командир карательного батальона «Днепр-1» Юрий Береза в эфире программы «Шустер live» на украинском ТВ заявил о готовности вторгнуться в Россию. «Я буду говорить за добровольческие отряды, поскольку у меня больше информации. Скорее всего, мы уже не будем, вот такими, знаете ли, статистами. Все же мы были больше статистами. Мы готовы сегодня идти не просто защищать, мы готовы сегодня вторгнуться в Российскую Федерацию. Вторгаться в РФ разведывательными отрядами, диверсионными группами», - сказал Береза.
Veliteľ trestného praporu Dnepr-1 Jurij Bereza vo vysialní programu Šuster-Live v ukrajinskej televízii povedal o pripravenosti vtrhnúť do Ruska. "Budem hovoriť za dobrovoľnícke oddiely, pretože mám viac informácií. Predovšetkým, my už nebudeme, takýmito, viete, štatistami. My sme boli viacmenej štatistami. My sme dnes pripravený nie len brániť, my sme dnes pripravený vtrhnúť do Ruskej Federácie. Vtrhnúť do RF prieskumnými oddielmi, diverznými skupinami" - povedal Bereza.
https://www.youtube.com/watch?v=ZI324dneCjk
ObrázekRUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....
adbai
Přispěvovatel
Příspěvky: 769
Registrován: 04 říj 2008, 08:42
Bydliště: kolonie EU

Příspěvek od adbai »

pepe276 píše:
adbai píše:chááá-Jericho jestli zabíjíš své potomky vypovídá to něco o tvém genetickém fondu a zdravém duchu (rofl) ,jinak je v republice mnoho snědých spoluobčanů TI jsou k ničemu zadusit je nemůžeš-byl by to rasismus oni zadusí tebe (LOL)
No, zrovna od tebe to sedí, hodnotit něčí genofond. Hodnocení tvého genofondu nechám na jiných, ale o jeho kvalitách si nedělám žádné iluze a taky se tu k němu veřejně nevyjadřuju (LOL)
Není umění někoho napadat, ale věcně argumentovat...
piš laskavě k tématu,nechceš mne hodnotit a přesto o mně píšeš.máš to nějak pomotané.tvé argumenty v tomto tématu jsou chabé,zřejmě nechápeš o čem je zde řeč. (LOL)
seat 2.0 tdi
kotelnik
Přispěvovatel
Příspěvky: 554
Registrován: 24 říj 2010, 18:15

Příspěvek od kotelnik »

Dublin - Rozzlobení Irové vyšli do ulic kvůli nové dani na dodávky vody. Tu doporučili experti EU poté, co Irsko nemohlo splácet mezinárodní úvěrovou pomoc. Dodatečné poplatky za vodu byly zavedeny od 1. října. Předpokládá se, že průměrnou irskou domácnost přijdou ročně na 278 eur (7730 Kč). Desetitisíce lidí je však platit odmítají.

To se mají na Ukrajině na co těšit. Ti budou platit i za prdnutí.
Uživatelský avatar
frantacech
Aktivista
Příspěvky: 4290
Registrován: 23 led 2006, 14:15
Bydliště: Ostrava, CZ

Příspěvek od frantacech »

Irsko nemelo dodnes vodne a stocne pro domacnosti...
To kvuli cemu se bouri plati dnes v zemi pitomcu vsichni kazdy mesic... a mlci, ackoliv voda, ktera drive patrila statu dnes zdrahla vice nez 100x a vypalne odchazi do ciziny povetsinou izraelske veolii... a vsichni zucastneni dobre vi ze slo o megatunel postaveny na korupci urednikum pri privatizaci.

Jak je zvykem v zemi pitomcu... zisk odchazi do ciziny a a trubky ktere je treba udrzovat zustali obcim a ty je musi jako bonus platit.

http://zahranicni.ihned.cz/c1-63038790- ... e-protesty

https://www.youtube.com/watch?v=e8nleiBtsHc

26:20 min .. dotaz na Krym - Piotr Dutkiewitcz, Kanada

... taky zajimave


2 Responses to Richard Gage na TV C-SPAN vysvětluje řízené demolice WTC 11. září 2001
Richard Gage, zakladatel hnutí „Architekti a inženýři za pravdu o 11. září“, diskutoval dne 1. srpna 2014 v pořadu Washingtonský žurnál televizní stanice CSPAN o důkazech, že budova č. 7 byla 11. září 2001 zbourána řízenou demolicí.

https://www.youtube.com/watch?v=50cDXjUFSPo

Nju Jork tajms - In Cold War, U.S. Spy Agencies Used 1,000 Nazis
http://www.nytimes.com/2014/10/27/us/in ... world&_r=1
[/b]
Naposledy upravil(a) frantacech dne 01 lis 2014, 20:52, celkem upraveno 3 x.
ObrázekRUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“