navigace v telefonu či tabletu ted externi navigace
Moderátoři: šulda, Moderátoři
navigace v telefonu či tabletu ted externi navigace
sygic nebo tom tom či navigon??
Má někdo používá někdo ?? čísla popisné mají všechny pamatuju kdysi že sygic nemíval,tom tom jsem měl dávno na nokii a sygic ho onehdá překonal. S navigonem nemám žádné zkušenosti má češtinu? čísla popisné? Chci to koupit ofiko a tak chci najít co nejlepší variantu děkuju.
Má někdo používá někdo ?? čísla popisné mají všechny pamatuju kdysi že sygic nemíval,tom tom jsem měl dávno na nokii a sygic ho onehdá překonal. S navigonem nemám žádné zkušenosti má češtinu? čísla popisné? Chci to koupit ofiko a tak chci najít co nejlepší variantu děkuju.
Naposledy upravil(a) hansdob dne 16 črc 2017, 10:51, celkem upraveno 2 x.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Ja na Androidu a ted i na IOS pouzivam zakoupenou navigaci Sygic, maji kazdou chvilku nejake akce, takze to nestoji zase tolik penez a zatim me dovedla vzdy tam, kam jsem potreboval.
VW Tiguan CityScape, 2.0TDI 130kw 4motion
VW Touran Cross (1T3), 2.0TDI 103kw
ExVW Polo Cross, 1.9tdi, 74kw a zatim serie
ExO1 COMBI ASV 81kw -> 105kw - Trysky PP502, EGR OFF, CHIP by DIESELPOWER, Brzdy ORS
ExVW Lupo 1.4TDI a uvidí se co s tím...
VW Touran Cross (1T3), 2.0TDI 103kw
ExVW Polo Cross, 1.9tdi, 74kw a zatim serie
ExO1 COMBI ASV 81kw -> 105kw - Trysky PP502, EGR OFF, CHIP by DIESELPOWER, Brzdy ORS
ExVW Lupo 1.4TDI a uvidí se co s tím...
Vždycky na všech smartmobilech jsem používal sygic.Byl jsem nadmíru spokojený. Jen teď co mám poslední verzi tak mne štve že jim v mapách nesedí rychlostní limity a třeba tam kde je 50 to ještě ukazuje povolených 90 atd
Dřív jsem na to hodně spoléhal.Teď se nedá.
Dřív jsem na to hodně spoléhal.Teď se nedá.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
- Toledo sxe
- Přispěvovatel
Urcite neurobis chybu ani s jednou ide len intuitivnost o sposob ovladania ktory ti viac sadne ja osobne preferujem sygic a potom igo sygic ma super upravu trasy potiahnes prstom a hotovo igo zase strasne podrobne rychl. limity kazda znacka proste vsetko jazdne pruhy vsetko sa ti zobrazuje na displeji az je to podla mna neprehladne a myslim ze sygic ma teraz 60% zlavu v obchode ale nie som si isty skus si tie trial verzie na vyskusanie podla toho sa rozhodnes
s 120gls T603 favorit opel astra g
octavia 1 tdi 81kw AHF rv 2000 470 xxx tis predana MB B trieda 180D automat ma moja lepsia polovicka
golf 4 1.6 benzin mercedes w 211 220 cdi 2008 origo diag mercedes bmw univerzalna diag launch x 431
octavia 1 tdi 81kw AHF rv 2000 470 xxx tis predana MB B trieda 180D automat ma moja lepsia polovicka
golf 4 1.6 benzin mercedes w 211 220 cdi 2008 origo diag mercedes bmw univerzalna diag launch x 431
Tak to tady trochu ozivim. telefony stridam casto tak jsem zjistil ze se mi vyplati a asi bude i lepsi koupit navigaci samostatnou a ted kluci co koupit?? Chci evropu, nepotrebuju aby to umelo mp3 a podobne blbosti staci kvalitni spolehliva navigace. Co poradite.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K