soft sériový na tdi 66kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
soft sériový na tdi 66kw
Zdravim,nechal jsem si čipnout G3 motor 1Z,protože to bylo za dobrou cenu,ale jsem ušetřil na špatnym místě...
To,že mi to hulí jak fabrika jsem ještě přežil,ale ted mi to začalo i cukat .
V servisu řekli že je asi čerpadlo na výměnu,ale já chtěl bych nejdřív zkusit vyzkoušet jinou řídící jednotku. nemužu ale žádnou sehnat a kdo má,se bojí pujčit. Alespon kdyby mi tam někdo nahrál sériový soft,ale všichni za to chtěj jak za normální čipování !
Pomuže nebo poradí mi někdo ? dik
V servisu řekli že je asi čerpadlo na výměnu,ale já chtěl bych nejdřív zkusit vyzkoušet jinou řídící jednotku. nemužu ale žádnou sehnat a kdo má,se bojí pujčit. Alespon kdyby mi tam někdo nahrál sériový soft,ale všichni za to chtěj jak za normální čipování !
Re: soft sériový na tdi 66kw
Napiš mi, jaké máš číslo řídící jednotky, pokud možno i s verzí SW (je to na samolepce). Mrknu na to. Kdybych to měl, pošlu ti orig. soft nebo rovnou brouka(y).furlong píše:Zdravim,nechal jsem si čipnout G3 motor 1Z,protože to bylo za dobrou cenu,ale jsem ušetřil na špatnym místě...
OK. Podle toho Bosch Nr. by tam měl být SW 696. Originální obsah máš ke stažení zde:furlong píše:vagus: číslo jednotky je 028 906 021 C, nad čárovym kodem je 0 28 001 170/171
http://rapidshare.de/files/15918419/021 ... 6.ORG.html
Soft je nahraný na klasické EPROMce 27C512. Obvykle dokonce nebývaly naletované, nýbrž zasunuté v patici (starý dobrý DIL). Takže si kup někde broučka, třeba tady za 74,- Kč: http://www.gme.cz/index.php?action=deta ... t=&jaz=cze
Přines si ten software s sebou na disketě a nech si ho tam rovnou v krámě nahrát, myslím, že tuhle službu poskytují, a když ne oni, tak za pár desetikorun snad úplně všude.
Pak otevři jednotku a brouky vyměň.
Bude tě to stát celé odhadem do 200,- Kč. Načipovaného broučka si můžeš schovat, kdyby se ukázalo, že přecijen nebyl tak úplně špatný. V opačném případě mu dopřej 20 min. pobyt na horském slunci a můžeš si do něj nechat příště nahrát něco lepšího

Ahoj a mohl by jsi popsat to cukání?? Je tak že jedeš a při přeřazení na 4 nebo pětku se to rozcuká a když sundáš nohu z pedálu a pak zase přidáš tak to přestane?? Pokud jo tak to neni ani turbo ani čerpadlo ani řídící jednotka........................ měli by to být vstřiky
Miluji auta. A hlavně ta rychlá.
Hele, jestli fakt nechceš někde shánět tu EPROMku na nahrání originálního softwaru, tak já vymetu šuplíky v garáži, něco snad vyšťourám, nahraju ti tvůj originální software, pošlu ti ho a ty si tam jen toho švába zacvakneš, OK?furlong píše:...tak asi blbý čipování,tak nevim co s tim udělám

Doufám, že mě teď nezabijí ti, co za to "odčipování" tvého veterána požadují ty nemravné úplaty

Asi bych taky nebyl rád, kdyby mi mé klienty přebral nějaký automechanik a ještě je obsloužil zadara, ale nechápu, že se ti ještě nikdo seriózní a rozumný nenabídl