Servočerpadlo fabia
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Servočerpadlo fabia
Zdravím ..potřeboval bych radu odborníků.. po třítýdením stání auta baterie slabá ale motor naskočil...ale ouha nešlo servo ..měl jsem za to že je to slabou baterkou a že po dobytí bude vše o.k. ale není...kontrolka řízení svítí servo nejde..vag hlásí...svorka 30 slabý signál...překontroloval jsem olej,pojistky ,ukostření ,svorky na čerpadle ,baterie je nabitá,alternátor dobíjí měřeno na baterce 14,2 V ,kabelový svazek.. který je 2 roky po opravě vše v pořádku.....mám dotaz :jak mám rozumět hlášení svorka 30 slabý signál? podle schéma to má být přívod + od baterie,tam však elektrika jde ...po změření odběr čerpadla za nastartovaného motoru je 2,5 A ale čerpadlo se podle mně netočí ...jen asi na 2 sekundy včera zaškubalo dál nic....ještě se chci zeptat zda jde čerpadlo nějak vyzkoušet po vyndání z auta ...děkuji
-
- Aktivista
Zdravím ..potřeboval bych radu odborníků.. po třítýdením stání auta baterie slabá ale motor naskočil...ale ouha nešlo servo ..měl jsem za to že je to slabou baterkou a že po dobytí bude vše o.k. ale není...kontrolka řízení svítí servo nejde..vag hlásí...svorka 30 slabý signál...překontroloval jsem olej,pojistky ,ukostření ,svorky na čerpadle ,baterie je nabitá,alternátor dobíjí měřeno na baterce 14,2 V ,kabelový svazek.. který je 2 roky po opravě vše v pořádku.....mám dotaz :jak mám rozumět hlášení svorka 30 slabý signál? podle schéma to má být přívod + od baterie,tam však elektrika jde ...po změření odběr čerpadla za nastartovaného motoru je 2,5 A ale čerpadlo se podle mně netočí ...jen asi na 2 sekundy včera zaškubalo dál nic....ještě se chci zeptat zda jde čerpadlo nějak vyzkoušet po vyndání z auta ...děkuji???

Download high quality 70-341 exam questions and answers to prepare and Simmons College
-
- Aktivista
pokud je málo oleje než se olej doleje takPája 19 píše:Měl sem jednou naprasklou pojistku pro servo na baterce. Okem neviditelné. Náhodou sem si všim, že se na pojistce blejsklo, tak bylo jasno. A pokleslá hladina v servu ti kontrolku nerosvítí, jen v měřenejch hodnotách není žádná větší změna proudu.
145O otáček motoru, napětí OK a proud tak do dvaceti A, víc si ten motor neveme, při max rejdu, nebo servo jakoby vypíná a zapíná,
-
- Aktivista
to by mě zajímalo kolik žere jen samostatný motor,Pája 19 píše:Měl sem případ úplně bez oleje.
mám třeba zrovna fábku co před pěti lety teklo servo řízení a jako dost kaluž 1O cm po zastavení, sehnal jsem druhé řízení a dodnes ho mám v igelitovém pytli nakonzervované, nalil jsem tehdy sudový hydraulicky za 45 korun litr a dodnes neteče, jen levá manžeta je vokyslá
ted tam zas teče hodně světlého oleje ale nic jsem neobjevil jen LZ kolo prasátko vyteklo, umyl jsem motor a převodovku a bádám

-
- Aktivista
[quote="Fulltank"]Pokud to bylo koyo tak umim repas za 6 a nebo celou sadu trw servo a rizeni za 8.
Ty cerpadlo odchazeji casto, natece dovnitr voda a uhnije jednotka.[/quote
ta sada to jako uděláš s pcí nebo mi to pošleš, naposledy co jm volal ale to bude i nějaký rok tak 13 majitel
tak to neberu at cvičí a něco opravovat ay se mi to vrazeco ne
Ty cerpadlo odchazeji casto, natece dovnitr voda a uhnije jednotka.[/quote
ta sada to jako uděláš s pcí nebo mi to pošleš, naposledy co jm volal ale to bude i nějaký rok tak 13 majitel

-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele: