Rozvody Audi A6 2.5 TDI 110KW

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

roman1648
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od roman1648 »

aha, takže co s tím dál ? :o
foryst
Nováček

Příspěvek od foryst »

JA VÍM ALE JÁ TADY ŽÁDAL O POMOC NEBO RADU JAK TO UDĚLAT BUD ABY TO TADY NĚKDO UDĚLAL A NEBO POSTUP PRÁCE OD A-Z A NIKDO NIC JEN BLBÉ VÝSMĚCHY TO JE CELÉ.

TAKŽE POSTUP JE NÁSLEDOVNÝ KOUPIL JSEM MOTOR A BUDE SE TO PŘEHAZOVAT JÁ MOC DOBŘE VÍM ŽE AUDI A6 JE NEOPRAVITELNÉ AUTO PROTOŽE POŘÁD NĚCO BUDE ODCHÁZET ALE KDYŽ UŽ MĚ K DNEŠNÍMU DNI STÁLA I Z MOTOREM 71650KČ TAK UŽ TO UDĚLÁM CELÉ ZNOVA OD ZAČÁTKU A TEN POTKANÝ MOTOR ASI TEDA JEN NA LEVOU STRANU BUDU MÍT NA DÍLY.
foryst
Nováček

Příspěvek od foryst »

toto jsem našel až po fatálním selhání

http://motofocus.cz/technika/2934,posko ... -25-tdi-v6

a já jsem měl právě špatně nastavený ten napínák to je celé :x
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

No,dobry,ale kdo to delal to mel vedet ne...?
Nehlede ze ho mel dat novej coz podle fotek neni
foryst
Nováček

Příspěvek od foryst »

Ale prosím tě ani mi o tom nemluv blb jeden říkám dělal si rozvody na A6 6 hrnků říká jasně.Já jsem mu řekl že ja maximálně OCTU 1 co jsem měl 4 hrnek a tak to dopadlo.Takže mu to budu strhávat z výplaty když u mně pracuje ale jen po nějakých drobných když má děcko malé a manželku .Blb jeden marné proto jsem zde sháněl odborníka který by to udělal nebo postup od A do Z a nikdo nic .

No co umyl jsem motor tlačilo se to z víčka kolem oil filter
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

konkretně na tomto zase tak nic moc složitého není dovolim si tvrdit, navíc když ten napinak dneska stoji do litru novej
já když nevím, raději se zeptám nebo přenechám na někoho zkušenějšího, člověk nemůže dělat a vědět všechno
někdo tu prodával motor myslím, tak záleží jestli nebude lepší sehnat jinej, se zdravýma vačkama, než tento spravovat ?
Fulltank
Aktivista

Příspěvek od Fulltank »

Kdyby si dal vse nove jak ma byt nic se nestane :roll: holt kdyz se setri kde nema dopada to takhle. Novy napinak prijde zaaretovany.
O2 BLS - dpf off, egr pipe KIT by Cin, turbo STG190, PP1043, organika
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

když nezaaretuješ tak ji svěrákem ukázníš na potřebnou délku ;)
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Miloši, jak jsem psal, při té ceně novýho šponováku to nemá význam...
teď kvůli ušetřenýmu tácku má opravu za 20
Fulltank
Aktivista

Příspěvek od Fulltank »

jasny stary jde taky zaaretovat, ale vzdy menim vse, u tohodle orloje nema cenu na necem setrit.

Jinak vymena motoru zbytecna, staci sundat hlavy jse to celkem pekne akorat je ojeb povolit tri srouby na kazde strane co jsou na svodu u vyfuku. Vetsinou se pomalou konici a ohne par ventilu. Dela se to pekne, dobra prace :)
O2 BLS - dpf off, egr pipe KIT by Cin, turbo STG190, PP1043, organika
foryst
Nováček

Příspěvek od foryst »

Já mám pocit že žiju v české republice fakt co jsem tady celou dobu psal a na co jsem se tady celou dobu dotazoval???
SNAD NA TO JAK NASTAVIT VŠECKO JAK VŠECKO UDĚLAT ABY TO BYLO TOP

BUD JSEM ZDE HLEDAL NĚKOHO KDO TO UDĚLÁ NEBO POSTUP OD A DO Z
A TEĎ TU ROZDÁVÁTE ROZUM CO JSEM MĚL A NEMĚL.
Jarda-k
Přispěvovatel

Příspěvek od Jarda-k »

Pokud jsi ty informace neměl, tak proč jsi se do toho pouštěl?
Já když mám dělat rozvody (nebo cokoliv jinýho) na autě na kterým jsem to ještě nedělal, tak si najdu všechny potřebný informace, vč. momentů apod. V době internetu se dá najít prakticky cokoliv a není nutný kvůli tomu založit vlákno a chytal se kusích informacích co ti kdo napíše a pak ještě házet vinu na diskutující, že ti se neofotily DP s postupem.
Je: Rapid 1,6 TDI 85 kW 2015, Fabia II combi 1,4 TDI 70 kW 2008
Byl: Focus combi 1,8 TDCi 74 kW 2002
frantisek28
Přispěvovatel

Příspěvek od frantisek28 »

foryst :
Stacilo tak malo: http://bit.ly/1r9KqgK
Pisal si "Já to nebudu dělat bude to dělat ten kdo tomu rozumí..." teda, ze to niekomu posunies, ale ani keby si to robil sam, tak by si to zvladol, avsak to neni vymena filtra a kedze je to trosicku zlozitejsie, mal si si to nastudovat. Uz len vo vlastnom zaujme, kedze si do toho auta dal kopku penazi (podla fotiek je ten motor olejnicka, podla mna, nestal za take investicie).
Potreboval si pripravky, bud kupit, pozicat, alebo urobit. Mas? Mal ich mechanik?
Osobne nechapem, ako si mohol po tak rozsiahlych investiciach, setrit na takych blbostiach, pocinajuc mechanikom a vybavenim dielne.
Dalsia vec tvoj nick.
Velmi napadne sa podoba na jednoho znameho tunajsieho clena. Nahoda? Zamer?
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

foryst píše:Já mám pocit že žiju v české republice fakt co jsem tady celou dobu psal a na co jsem se tady celou dobu dotazoval???
SNAD NA TO JAK NASTAVIT VŠECKO JAK VŠECKO UDĚLAT ABY TO BYLO TOP

BUD JSEM ZDE HLEDAL NĚKOHO KDO TO UDĚLÁ NEBO POSTUP OD A DO Z
A TEĎ TU ROZDÁVÁTE ROZUM CO JSEM MĚL A NEMĚL.
Helle, sorry, ale primárně si za to můžeš fakt sám, pokud jsi to dal mechošovi co nemáš vyzkoušenýho a dělal max Feldu ( nechci se nikoho dotknout ) tak co pak chceš.
Vykřikovat tady na foru že kdo ti to udělá je sice hezký, ale co z toho, většina kluků co něco umí má práce dost a nepotřebuje si takto obstarávat další. máš to prostě zkušenost, by´t draze zaplacenou, někdy holt je třeba auto dát někam jinam a zalepit to, když domácí síly nestačí... :roll:
foryst
Nováček

Příspěvek od foryst »

Opraveno nepotkalo se to jen mi cvaká jedno hydro,každopádně jsem koupil nový motor přehodil nadřel jsem se jak to hovado udělal jsem si sám rozvody a frajer je mi teď dlužen 25 tácků,se zaplacením zas takový problém nebude pracuje pro mně tak mu to budu strhávat.Každopádně jsem se naučil dělat rozvody na ORLOJI.Koupil jsem si kvůli tomu sadu na rozvody nastavil jsem a zaaretoval klikovku sundal jsem vakuovku sundal misku na druhé straně nastavil jsem to nahodil rozvody tak jak mají být a auto šlape jak nové.Takže teď se můžu zaměřit na zbytek věcí.Díky všem za radu auto jede a to je hlavní už mě mrcha vyšla na 91.650 Kč marné 10 měsíců stála a každý si vzal co potřeboval.A ještě jsem koupil novou baterku 96 ampér šnajderku nebo co to je gelovou.Tak snad to zas chvilku vydrží!!!ALE I TAK BYCH BYL RÁD KDYBY SE MI TADY NĚKDO OZVAL KDO TOMU AUTU A MOTORU ROZUMÍ ABY MI TROŠKU VYSVĚTLIL NĚJAKÉ ZÁLEŽITOSTI.TAK DÍKY VŠEM A AŤ VÁM AUTÍČKA JEZDÍ BEZ ZÁVAŽNÝCH ZÁVAD.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“