toefuk píše:podla mojich vedomosti ma J cerpadlo vacku DE143 a 11mm, ostatne cerpadla DE110 a 10mm (1Z a AHU ma DE115).
Tlakac: pravdepodobne tvojho kamosa niekto o....l o ostru vacku...
ee, ideal je 4.0mg pri zohriatom motore a vypnutych spotrebicoch
aleee vsak som myslel ubrat naftu co je zvysit hodnotu hadam to pochopil no a Ja som to dal az na 5.6 mg a furt to ide ako jebnute....ako aj teple starty ok ziadne trasenie pri ubrati alebo pridani plynu atd...
Ahoj mam dotaz mam moznost koupit cerpadlo pise ze je z automatu kod na nem je 028 130 115 A ma toto cerpadlo 11mm hlavu? melo by bejt z motoru 81kw AFN
Mam 11mm hlavu z dti je lepsi pouzit vacku z dti de185 zdvih stejny jako de110 ale nabeh pozvolnejsi.kdyz pouziju de 185 tak tam nafta nepude tolik na jednou tak i prubeh by mel byt lepsi.diky
VW Sharan 1.9TDI AFN,egr off,MAF off
donedávna Ford Mondeo 1,8TD combi,EGR Off,KAT Off
Zdravím, oživím trochu tému, plánujem dať do auta 11mm hlavu, z čoho sa pokukať po 11mm hlave ? Je to na octu ASV, pozeral som po čerpadle z automatu ale je to ťažko zohnateľné. Viete poradiť z akých starích áut sa dá zohnať 11mm hlava ?
Ďakujem
Octavia 2003 ASV 81kw
/ FB S764 / "J" čerpadlo / Brzdy 312mm / ASZ vedenie vzduchu / vymenik olej-voda ASZ / DPF ON 1??Kw/3??NM
cin píše:no a mate nekdo tu 12 z Avie v aute ? Zajimalo by mne jestli to funguje stejne jak Bosch nebo Zexel
Mám to v káře. Pohoda jahoda. K druhé hlavě z avie ( avia vrakáč ) udělej rovnou repas čerpadla, Po těch 200k km už má něco naběhané a není to naškodu to udělat ani to tolik nestojí
Motor jde trochu klidněji, víc nafty- větší turbo = větší sranda. Pokud máš ale malé turbo ( do těch 81kw) tak 12mm palice je zbytečná. Ta origo 10 bere někde do 130-140hp. Funguje to napohodu, ale je lepší koupit toho Zexela, protože něktěří mají problém se slazení té hlavy k motoru (chip, vstřik a dávka nafty). Konkrétně u mě to tak je, sladit to jde, ale není to ideální