ANTI LAG SYSTEM NA MOTOR 1.8t
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
auto bude na R kovejch papirech... motor 2.0 20V atmosfera, 4 klapka, jednotka EURO1, vyfukove svody, cupove vacky, atd......prevody nevim jeste jesti origo skoda motorsport SADEV nebo necham postavit skrin..Milik607 píše:Posílejte postupně fotky a ceny...pro představu,at každej ví....mě to taky nejvíc zajímá,co v tom bude za motor a jak upravenej? auto bude na papirech?
jinak miliku se muzes stavit jsem z Humpolce
Skoda Octavia KIT CAR - ve vystavbe
Skoda Octavia WRCo - do jara bude
-
- Přispěvovatel
Nechci tě nějak strašit, ale MMČR s dvoulitrovým kitem jet nemůžeš a v K4 nevím jak to je s licencí. Mimochodem pokud namáš národní licenci a nemáš dokončeno 5 soutěží tak ani tebe do MMČR nepustí.KamilGTTDI píše:zatim volnej pohar v rally a rally cup....az bude hotovej KIT tak MMCR K4Milik607 píše:tak to by byla bomba...to se někdy můžu stavit pokecat....a co budete jezdit?
-
- Přispěvovatel
.....no licenci do volnyho poharu neresim....sorry blbe jsem to napsal....mas pravdu mmcr asi neee.....s kitem...k4 jo...licenci samozrejmne budu resit az to buede realne.....zatim je jen vytrubkovano...TK píše:Nechci tě nějak strašit, ale MMČR s dvoulitrovým kitem jet nemůžeš a v K4 nevím jak to je s licencí. Mimochodem pokud namáš národní licenci a nemáš dokončeno 5 soutěží tak ani tebe do MMČR nepustí.KamilGTTDI píše:zatim volnej pohar v rally a rally cup....az bude hotovej KIT tak MMCR K4Milik607 píše:tak to by byla bomba...to se někdy můžu stavit pokecat....a co budete jezdit?
Nejsem si jistý, ale možná že bude taky problém postavit kita na eRkové značky. Nevím jak teď, ale myslím, že dříve musel mít kit fabrický původ. Nejlepší bude se na stavbu kita zeptat nějakého tech. komisaře z Fasu.KamilGTTDI píše:.....no licenci do volnyho poharu neresim....sorry blbe jsem to napsal....mas pravdu mmcr asi neee.....s kitem...k4 jo...licenci samozrejmne budu resit az to buede realne.....zatim je jen vytrubkovano...TK píše:Nechci tě nějak strašit, ale MMČR s dvoulitrovým kitem jet nemůžeš a v K4 nevím jak to je s licencí. Mimochodem pokud namáš národní licenci a nemáš dokončeno 5 soutěží tak ani tebe do MMČR nepustí.KamilGTTDI píše: zatim volnej pohar v rally a rally cup....az bude hotovej KIT tak MMCR K4
-
- Přispěvovatel
neboj se nic..to je podchyceny....TK píše:Nejsem si jistý, ale možná že bude taky problém postavit kita na eRkové značky. Nevím jak teď, ale myslím, že dříve musel mít kit fabrický původ. Nejlepší bude se na stavbu kita zeptat nějakého tech. komisaře z Fasu.KamilGTTDI píše:.....no licenci do volnyho poharu neresim....sorry blbe jsem to napsal....mas pravdu mmcr asi neee.....s kitem...k4 jo...licenci samozrejmne budu resit az to buede realne.....zatim je jen vytrubkovano...TK píše: Nechci tě nějak strašit, ale MMČR s dvoulitrovým kitem jet nemůžeš a v K4 nevím jak to je s licencí. Mimochodem pokud namáš národní licenci a nemáš dokončeno 5 soutěží tak ani tebe do MMČR nepustí.
-
- Aktivista
Proboha! To jste mi to nemohli quotnout?!Milik607 píše:Studoval jsem střední obor autotronik a dělám výškový práce při stavbě bioplynových stanic,je mi 22![]()
![]()
![]()
![]()
... kdybych to vedel, tak se tu nevysiluju. Ja tu s nim jednam jako s dospelym a ono je to takovehle ucho s cerstvejma papirama

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
-
- Aktivista
Tak tě nepotěším. Od příští sezony mužeš jet v poháru jako začátečník jen max. s A do 1600 (mimo S1600) nebo N do 2000. Po dojetí 5 soutěží můžeš jet dvoulitrovýho kita.KamilGTTDI píše:neboj se nic..to je podchyceny....TK píše:Nejsem si jistý, ale možná že bude taky problém postavit kita na eRkové značky. Nevím jak teď, ale myslím, že dříve musel mít kit fabrický původ. Nejlepší bude se na stavbu kita zeptat nějakého tech. komisaře z Fasu.KamilGTTDI píše: .....no licenci do volnyho poharu neresim....sorry blbe jsem to napsal....mas pravdu mmcr asi neee.....s kitem...k4 jo...licenci samozrejmne budu resit az to buede realne.....zatim je jen vytrubkovano...