Klepot kovový zvuk +video 1.9tdi ASV

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Rado-diesel
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Rado-diesel »

senioring1 píše:Ak to bolo prehriate , je veľká pravdepodobnosť , že je krivá hlava . Zrovnanie by si mal nechať odborníkom , ktorí Ti navrhnú aj rozmer tesnenia pod hlavu .
som pozeral na stare a teraz tam bolo 3 dierove najhrubšie ake je na vyber
Audi A3 8l 12/1999 1.9TDI 81kw/110ps ASV
Rado-diesel
Přispěvovatel

octa8 píše:Zdravím, uložil jsem zde moji nahrávku motoru. Jde o 81kW ASV. Dá se z videa poznat, zda je motor OK či ne, případně zda je nutné vyměnit hydroštely? Díky
http://leteckaposta.cz/372257152
caw moje asv malo presne takyto zvuk vymenov hydroštelov som nic nedosiahol ale mozno tvoj pripad je inaksi ako môj... treba sa v prvom rade pozriet na tie hydrostely
octa8
Přispěvovatel

Příspěvek od octa8 »

Rado-diesel píše:
octa8 píše:Zdravím, uložil jsem zde moji nahrávku motoru. Jde o 81kW ASV. Dá se z videa poznat, zda je motor OK či ne, případně zda je nutné vyměnit hydroštely? Díky
caw moje asv malo presne takyto zvuk vymenov hydroštelov som nic nedosiahol ale mozno tvoj pripad je inaksi ako môj... treba sa v prvom rade pozriet na tie hydrostely
Proc myslis, ze je jiny? A jaky byl tedy tvuj problem? At se pripadne podivam i na to, co byla tvoje pricina. Diky
Rado-diesel
Přispěvovatel

octa8 píše:
Rado-diesel píše:
Proc myslis, ze je jiny? A jaky byl tedy tvuj problem? At se pripadne podivam i na to, co byla tvoje pricina. Diky
tu v teme su aj fotky a tam je pricina na tych fotkach
octa8
Přispěvovatel

Příspěvek od octa8 »

A jak dlouho jsi měl ten zvuk? Mi to dělá cca 50tkm, možná i více. Je možné, že by to tak dloho vydrželo? Teda auto stále žádné špatné příznaky nemá.
Rado-diesel
Přispěvovatel

octa8 píše:A jak dlouho jsi měl ten zvuk? Mi to dělá cca 50tkm, možná i více. Je možné, že by to tak dloho vydrželo? Teda auto stále žádné špatné příznaky nemá.
tak to ti neviem povedať lebo ja som kúpil auto zo závadou tým ..klepaním.. za veľmi výhodnú cenu a ani moje auto nemalo nejaké vážne príznaky ale dymilo mi to a trosku tam nebol výkon ale dymenie bolo spôsobené predpokladám netesným guferom na drieku ventilu tu je aj fotka bol mastný kanálik vo výfuk. potrubí...
senioring1
Přispěvovatel

Příspěvek od senioring1 »

to : RADO - napíš ako si pokročil
A3/TDI AGR 66kw/r 1998/EGR OFF .Návšteva servisu je posledný zúfalý pokus o spojazdnenie auta.
Rado-diesel
Přispěvovatel

senioring1 píše:to : RADO - napíš ako si pokročil
zhanam piest nemozem zohnat
senioring1
Přispěvovatel

prečo nejde použiť pôvodný ?
Odmeral si ho - koľko je z neho zodraté ?
Čo valec aké má rozmery ?
A3/TDI AGR 66kw/r 1998/EGR OFF .Návšteva servisu je posledný zúfalý pokus o spojazdnenie auta.
Martinn2
Přispěvovatel

Příspěvek od Martinn2 »

cau zaujmalo by ma ci vymenis aj valec ci sa vobec da v etke som to nenasiel zeby sa to predavalo zvlast alebo len celi blok ? vela zdaru z opravou
senioring1
Přispěvovatel

Valec sa opravuje prevrtaním na väčší rozmer - myslím že po 0,25mm . Teda musí sa opravovať celý blok . Samozrejme nové piesty a krúžky príslušného rozmeru . Neviem však či sa to oplatí .
Martinn2
Přispěvovatel

Příspěvek od Martinn2 »

aha takze len vybrus alebo novy blok (hm) inak aj mne to tak klepka a tiez mam zdvihatka vymenene predvstrek nastaveny atd ...ale zistil som ze to klepe len ked vstrekuje naftu napr idem po ceste 90km otacky 2450 a pustim plyn tak to prestane ale akonahle pridam a zacne davat naftu tak to klepoce zas
senioring1
Přispěvovatel

Martinn2 píše:aha takze len vybrus alebo novy blok (hm) inak aj mne to tak klepka a tiez mam zdvihatka vymenene predvstrek nastaveny atd ...ale zistil som ze to klepe len ked vstrekuje naftu napr idem po ceste 90km otacky 2450 a pustim plyn tak to prestane ale akonahle pridam a zacne davat naftu tak to klepoce zas
Je možné že máš všetko v poriadku , ale máš väčši predvstrek a dochádza k detonačnému spaľovaniu . Skús VIF.
Martinn2
Přispěvovatel

Příspěvek od Martinn2 »

senioring1 píše:
Martinn2 píše:aha takze len vybrus alebo novy blok (hm) inak aj mne to tak klepka a tiez mam zdvihatka vymenene predvstrek nastaveny atd ...ale zistil som ze to klepe len ked vstrekuje naftu napr idem po ceste 90km otacky 2450 a pustim plyn tak to prestane ale akonahle pridam a zacne davat naftu tak to klepoce zas
Je možné že máš všetko v poriadku , ale máš väčši predvstrek a dochádza k detonačnému spaľovaniu . Skús VIF.
VIF uzivam uz 2rok ale stale to iste a predvstrek je mierne pod stredovou ciarou podla tdi grafu
Martinn2
Přispěvovatel

Příspěvek od Martinn2 »

Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“