ale vyhodi , bez problemovPetr Lim. píše:Samozřejmě,že jde,ale zkus to a vsadim boty,že Ti to nevyhodí graf v kpoweru (když budeš po akceleraci dojíždět ať už vyšláplou spojkou nebo na neutrál)
kpower
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- netopier
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Seat Cordoba 1.9 TDI,VKLR, Dbilas, HFLO-X, 12mm, 4bar MAP, FMIC,keramika
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
- netopier
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
ja meriam na 3 kvalt, vyradim a necham to dojst, akonahle to dojde na 50 kmh tak hotovo,konec a nikdy s tym nebol problemPetr Lim. píše:že bych přišel o boty?Zítra to zkusím znovu..

Seat Cordoba 1.9 TDI,VKLR, Dbilas, HFLO-X, 12mm, 4bar MAP, FMIC,keramika
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
Take bych poprosil o KPOWER v CZ verzi pokud mozno. Mail: fabiator@seznam.cz. Diky.
chlapaci vubec mi nejdou nacist logy porad to pise ty 4 tabulky nemecky kdyz se snazim nacist log, to uz sem upravoval i ten ini.soubor podle navodu a porad nic.
poradite nekdo nebo jestli mi poslete upraveny ini soubor na bluewhitepower@seznam.cz
byl bych vdecen za pomoc vubec nevim co delam spatne, rozchodit semi ten program povedl nekde v prosinci a ted uz to nejde a to zkousim i ten stejnej log co sem mel v prosinci
poradite nekdo nebo jestli mi poslete upraveny ini soubor na bluewhitepower@seznam.cz
byl bych vdecen za pomoc vubec nevim co delam spatne, rozchodit semi ten program povedl nekde v prosinci a ted uz to nejde a to zkousim i ten stejnej log co sem mel v prosinci
KPower
Lidi pošlite mi někdo na mail, ten upravený .ini soubor, ikdyž to přepíšu, nakopčím to do složky s KPowerem, pořád mi to vyhazuje Ty tabulky s tím STAMP. Díky mail: Luksa.michal@gmail.com
Š Octavia 1,9 TDI
Re: KPower
nastavení si můžeš měnit přímo v programu na kartě Nastavení (viz. orázek) a do .ini nemusíš vůbec sahat. Díky tomuto je možné do K poweru importovat data i z jiných programů. Ja např. importuji nalogovaná data z OP-COMu.Lukemi píše:....ini soubor, ikdyž to přepíšu, nakopčím to do složky s KPowerem, pořád mi to vyhazuje Ty tabulky s tím STAMP

Astra G Caravan Z16XE 2004
http://www.pepas.cz/ - čeština a slovenština pro vozy OPEL
http://www.pepas.cz/ - čeština a slovenština pro vozy OPEL