Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tady to masjurki888 píše:no nic mi neprislo![]()
autickar21 píše:no na sr uz plati stk tak ze ti napichnu auto na diagnostiku, odtial ti sleduje hodnoty motora a porovnava s databazou ake by mala mat hodnoty emisi a porovnava s realnymi. To sa potom ulozi do centra v pocitaci zriadene pre ministerstvo dopravy. ked ti prepadne stk, tak po 3och dnoch ti pride postou poukazka na 200E od policajtov. takze asi tak. Ja budem robit stk a emisnu buduci rok, ale bez auta. po cipe to nema vyznam oficialne. sak len za xenony si vypyta uplatok.
Uz to bolo aj v tv. Neviem presne co cez to vsetko kontroluju cez diagnostiku. im ide hlavne o otacky motora. sleduju cez nu otacky a mera co ide z vyfuku, chcu zamedzit tym oj... m ked motor dostatocne nevytocia. takto to sleduje na monitora a k neuspokoji ten program, vyhodi mu neplatny test. Proste vymysleli chujovinu aby uplatky isli hore... Neviem ci uz takto musia byt vybavene vsetky stk tento rok, alebo ako to je. Niektore uz takto funguju. sak tu sa to v kocurkove meni zo dna na den, zalezi ako sa papalasi vyspia.alfik píše:autickar21 píše:no na sr uz plati stk tak ze ti napichnu auto na diagnostiku, odtial ti sleduje hodnoty motora a porovnava s databazou ake by mala mat hodnoty emisi a porovnava s realnymi. To sa potom ulozi do centra v pocitaci zriadene pre ministerstvo dopravy. ked ti prepadne stk, tak po 3och dnoch ti pride postou poukazka na 200E od policajtov. takze asi tak. Ja budem robit stk a emisnu buduci rok, ale bez auta. po cipe to nema vyznam oficialne. sak len za xenony si vypyta uplatok.![]()
![]()
tak to pocujem prvy krat....a je to sila...Este taka vec.Ktore chyby cez diagnostiku budu ako lahka zavada a ktore tazka?? Je nejaky zoznam?
Kde si prisel na to ze rozbyhavost ma vliv na maximalkufavo007 píše:Takze su nasrany. myslel sme ze rozbyhavos 20 mm ma vliv na zrychleni a maximalku. Ten co mi della geosku rikal ze citil odpor jen co do toho sedl a rozjel se,ale hovno. Auto porad nejede ani 180. sotva 170 na 3 km
Ja stale netusim,kolko ti tlaci turbo a dava vaha. Je pekne si mysliet,ze to je vsetko OK,ale nemusi to tak byt. Turbo si zmeras normalnym budikom,vahu diagnostika. Vaha obmedzuje turbo,turbo obmedzuje vahu,preto musia byt OK.Je to obtok,takze pocitam ze to ma tlacit tak 0,6-0,8 baru???favo007 píše:Takze su nasrany. myslel sme ze rozbyhavos 20 mm ma vliv na zrychleni a maximalku. Ten co mi della geosku rikal ze citil odpor jen co do toho sedl a rozjel se,ale hovno. Auto porad nejede ani 180. sotva 170 na 3 km