Jakože powerbox
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Až budou moje děti chodit venku v plynové masce a protipožárním obleku (protože tu bude 45 ve stínu), řeknu jim, jaký jsi byl kanon s powerboxem že za tebou nebylo vidět 
Kdo říkal, že diesel patří jenom do traktora, tak určitě nikdy nejel v TDi.
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
usměrnil = dal do normálu spotřebuForest píše:Prosim detailne vysvetlit (za pouziti fakt a teorii podlozenych praxi). Mimochodem ze takhle trapis 1Ztkove turbo ... ze Ti neni hanbaGolf-GT píše:ten to právě usměrnil
na turbo pěkně se*u měl jsem to rozdělaný, žere olej a má extrémní vůli, ale stále dává dost, stejně jde auto do šrotu a motor vostane jen na ND a nevím co bych dělal s turbem co je K.O.
GIII AHF VA, S764, chip, kat+egr off, jednohmota + HDS57, 280mm brembo max, zadek zatím bubny, podvozek Koni, 1Z 66KW? 

jen jim to řekni, myslím si že je to nic s porovnáním oproti starejm autům, továrnám a teď ropný plošině, nemluvě o dalších věcechdury2 píše:Až budou moje děti chodit venku v plynové masce a protipožárním obleku (protože tu bude 45 ve stínu), řeknu jim, jaký jsi byl kanon s powerboxem že za tebou nebylo vidět
GIII AHF VA, S764, chip, kat+egr off, jednohmota + HDS57, 280mm brembo max, zadek zatím bubny, podvozek Koni, 1Z 66KW? 

-
Forest
- Aktivista
... kdyz to tak ctu - nebylo by lepsi to spis rovnou rozebrat na dily? Nebo poslat nejak ekologicky ze strane?Golf-GT píše:usměrnil = dal do normálu spotřebu![]()
na turbo pěkně se*u měl jsem to rozdělaný, žere olej a má extrémní vůli, ale stále dává dost, stejně jde auto do šrotu a motor vostane jen na ND a nevím co bych dělal s turbem co je K.O.
Pak nas "naftaky" nemaji ostatni nesnaset
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
-
Smoke
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
http://www.miocar.cz/content/cz/Katalog ... d=61000988
to je mazec!
- POWERBOX naproti tomu nezasahuje do hardwaru původní řídící jednotky, nýbrž otimalizuje prostřednictvím přídavné elektroniky relevantní parametry elektroniky původní a navyšuje tak výkonové parametry v mezích nastavených výrobcem vozidla.
Powerbox je externí elektronické zařízení, které zvýší výkon Vašeho dieselového motoru až o 25% a sníží spotřebu paliva až o 10%
to je mazec!
- POWERBOX naproti tomu nezasahuje do hardwaru původní řídící jednotky, nýbrž otimalizuje prostřednictvím přídavné elektroniky relevantní parametry elektroniky původní a navyšuje tak výkonové parametry v mezích nastavených výrobcem vozidla.
Powerbox je externí elektronické zařízení, které zvýší výkon Vašeho dieselového motoru až o 25% a sníží spotřebu paliva až o 10%
DTchip.cz chiptuning, měření výkonu
Audi A5 3.0tdi 176kw- 318k 711Nm.
Audi A3, 1756, AGR 90k@241k 557Nm - prodáno
Audi A5 3.0tdi 176kw- 318k 711Nm.
Audi A3, 1756, AGR 90k@241k 557Nm - prodáno
- mistrkutil
- Přispěvovatel
co jsem kupopval powerbox, tak jsem za něj dal daleko míň, ale kdybych přehodil na procentuelní hodnoty z 25 na 10, tak je to skoro přesnýSmoke píše:http://www.miocar.cz/content/cz/Katalog ... d=61000988
to je mazec!
Powerbox je externí elektronické zařízení, které zvýší výkon Vašeho dieselového motoru až o 25 a sníží spotřebu paliva až o 10