Zástavba TDI do G2 a pod.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Vw Golf II TDI POMOC
Ahojky,Ted to taky akorad delam to ze davam do II motor TDi a nevim jak mam vyresit naklapeni tech lopatek.Byl tam podtlakova plechavka.Ja ji pri musim predelat na tlakovou a zapojit ji do sani.Ale ja nevim jak ji predelat.Nebo tam jde z neceho jinyho??A to cerpadlo jsemtam dal z Intercooleru z 16 TD.Vadi to??Pri ma vetsi tlaky nez 19TD.Todle by melo davat 160Baru.A jinak co stoji predelani toho cerpadla a kdo to dela??Material mam.Dikasek za zdpovedeni mich otazecek. 

-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Vw Golf II TDI
Za to cidlo na mazani dekuji.Ale pri zapnuti klicku mi blika zaveni a sviti dobijeni i pri nastartovanym motoru a otackomer mi taky nejde.A jak mam vyresit cidlo na zhaveni aby to porad tak dlouho nezhavilo??Dikasek za odpoved.
Re: Zástavba TDI do G2 a pod.
Zdravim hoši našel by se někdo kdo by mi napsal číslo dílu tohodle závěsu ?Bóďa píše: Upevnění motoru a převodovky:
Držák převodovky z G3 jde na každou převodovku:
Za boho to nemůžu přečíst...

predelej ty pedaly, ja to delal do Ibizy, je to nejsnazsi cesta, narvat to tam je pakarna na den, ale rozhodne se to vyplati, doporucuju. bud toho passata a nebo muzes i tu Ibizu TDI GT, sezen cely pedaly plus spojkovy valecky, jak pedalovej tak na prevodovku, ten octavackej ma jinej vystup na kapalinu, nezapojis ho.Killer022 píše:Haloooo,nikto nic.A este ako ste vyriesili napojenie hadicky na brzdovu nadrzku zo spojkovej hydrauliky??
btw : budes muset asi taky predelat kus čela na tvym autem, ja mel mechanickou spojku driv, cili sem si vyriznul čelo z TDI GT a kus prevaril do puvodni kastle, abych tam mel otvory, pro spojku atd... brzdovej pedal a plynovej je no problem.
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
Kluci...potřebuju to číslo...máte někdo chvilku ?Houba píše:Zdravim hoši našel by se někdo kdo by mi napsal číslo dílu tohodle závěsu ?Bóďa píše: Upevnění motoru a převodovky:
Držák převodovky z G3 jde na každou převodovku:
Za boho to nemůžu přečíst...
Je to 357 199 353 AHouba píše: Kluci...potřebuju to číslo...máte někdo chvilku ?
díky moc...Homeless píše:Je to 357 199 353 AHouba píše: Kluci...potřebuju to číslo...máte někdo chvilku ?

a ja mam dotaz,mam g2 tdi arl,mam predelany komplet vedeni vzduchu do intercooleru,vse je z nerezu,hadice modre silicon,tech je tam min kvuli ztratam,turbo je to novejsi z modelu 03 na to zajisteni pruzinkou a kdyz je motor v tahu a sepne turbo,tak mi strasne hvizda,ale je to turbo,hadice ani trubka to neni,to jsem uz predelaval mnohokrat,kdyz na volnobeh seslapnu tak to je trochu slyset,takovy piskot z turba,kamos me vyhecoval ze je turbo ko,tak jsem to rozebral a nic,vse ok.Koukal jsem na to starsi turbo jak je ten vrchni vyvod sroubovanej a na nem je jakysi tlumic hluku nebo co to je,myslim si ze kdyz mi to nejdu do gum.hadice,ale do nerez trubky,piska to prave v te trubce.Jinak egr off tak me napadlo jestli to nema nejakou souvislost,jestli treba nemusim neco prenastavit kdyz ho vyndam ten egr,nekdo mi rikal ze musim vypnout ,nebo spis vyradit ty ventilky,udelal jsem to tak ze do vyvodu tech hadicek co tam zbyli jsem ucpal sroubky,kdo mi poradi??
zaciname tam-kde jini konci
co takhle výfuk?(teda jestli ti to nikde nefičí u sání)b--max píše:a ja mam dotaz,mam g2 tdi arl,mam predelany komplet vedeni vzduchu do intercooleru,vse je z nerezu,hadice modre silicon,tech je tam min kvuli ztratam,turbo je to novejsi z modelu 03 na to zajisteni pruzinkou a kdyz je motor v tahu a sepne turbo,tak mi strasne hvizda,ale je to turbo,hadice ani trubka to neni,to jsem uz predelaval mnohokrat,kdyz na volnobeh seslapnu tak to je trochu slyset,takovy piskot z turba,kamos me vyhecoval ze je turbo ko,tak jsem to rozebral a nic,vse ok.Koukal jsem na to starsi turbo jak je ten vrchni vyvod sroubovanej a na nem je jakysi tlumic hluku nebo co to je,myslim si ze kdyz mi to nejdu do gum.hadice,ale do nerez trubky,piska to prave v te trubce.Jinak egr off tak me napadlo jestli to nema nejakou souvislost,jestli treba nemusim neco prenastavit kdyz ho vyndam ten egr,nekdo mi rikal ze musim vypnout ,nebo spis vyradit ty ventilky,udelal jsem to tak ze do vyvodu tech hadicek co tam zbyli jsem ucpal sroubky,kdo mi poradi??
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!