O1 TDi 74kw 4x4 vs. 74kw

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Losky
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Losky »

Kdyby to byl aspoň XD. No, psal jsem něco do 160tis, jestli ho nechá za ty moje prachy, beru ihned:))))
Losky
Přispěvovatel

Příspěvek od Losky »

Pilan píše:tady mas trosku jine Kafe ale aspon to ma Koule poradne

http://www.sportovnivozy.cz/18556-bmw-3 ... rno-venkov
V mé cenové kategorii jich moc není, ale do 160ti to budou vraky z roku 2000. Nikdy jsem bávo neměl, ale zadohrab mě moc na zimu neláká, navíc je to i dost nízké:(
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

@Pilan: Omlouvam se za offtopic, nicmene: Ty vole Pilane, proc to chces uz tak brzo poslat do sveta? Nejaka nespokojenost nebo jen projev zenskeho "nevim co chci a nedam pokoj dokud to nedostanu"? :D
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Pilan
Aktivista

Příspěvek od Pilan »

Foreste mam ted nejakej obchod a je potreba kapital udelat a nevim kde ho vzit tak zkousim zda nekdo nechce auto koupit bylo by me to lito ale vydelal bych na nove jinak su spokojen dost az me je me to lito ale jak se rika zivot je boj a love sou nekdy potreba vic nez Plech ;) ;)
Losky
Přispěvovatel

Příspěvek od Losky »

Tak nakonec koupena O1 combi ASZ, údajně čip od Cimbu a koupena zde na fóru. Má pár kosmetických vad, ale snad vše bude ok. Jen co se projevilo už při koupi je lupání při točení volantem a při rozjezdu občasné zakvíknutí řemene u altenátoru. Ten je prý nový a ještě si asi nesedl, ale spíš si myslím, jestli není ochozená nějaká řemenice. Jinak auto lítá jako čert.
Ještě se chci zeptat, co mám kde vyčistit abych motoru ulehčil? Asi EGR a co nějak lépe chladit IC? U EGR je nalevo trubka k IC, jde to normálně sundat? Je tam nějaká rychlospojka. Díky
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“