Kdo jede???
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Bobe, je zajímavé, že ty na pár řádcích jsi schopen vysvětlit téměř vše. když je to tak přímočaré, podej trestní oznámení na neznámého pachatele a určitě to vyhraješ. Tohle je právnická otázka a opravdu si myslíš, že by si komunisté a socani nechali ujít tuhle příležitost a navrhovatelé zákona by do toho šli, kdyby si nebyli jisti v kramflecích..?Tohle není rok 1952, kdy soudy byly odbočka právního oddělení KSč..Je toho plný internet, ale je to vždy, když se někomu něco vrací..Jsou tam životopisy , kde se občané dozví, že mimo Filipa a Grebeníčka jsou všichni gauneři , mě osobně je jasné, odkud vítr fouká, je to pořád stejné, ať jde o radar nebo restituce. Bolševický ksindl otravuje ovzduší, protože je v tom profík, kdyby šlo o ruské atom. rakety, budou tvrdit, že je to mírová zbraň na dobrou náladu. U mně mají smůlu, já jim nevěřím ani dobrý den. A kdyby to byla pravda,je to pro koncipienta v advokátní kanceláři lahůdka.. 

nepropadat panice...
Nerozumím co bych měl dávat ze svýho, dáváme to ze svýho všichni. Není odluka církve od státu, takže platí stát z našich daní nejen církevní úředníky, ale i údržbu kostelů. To ví přece každý. Ne každý ví co to bylo léno a jak to bylo s církevním majetkem.GeneHawkins píše:A že by sis teda ty miliardy ročně, které vydává stát na financování církví, dával ze svýho? Já preferuju vyplatit, co bylo prokazatelně jejich vrátit a konec.
Naprosto s tebou souhlasím - tam kde byla vlastníkem církev vrátit, co bylo v pronájmu - lénu zvážit nájem. Tohle ale černoprdelníci odmítli dávat výčet majetku.
Jinde je to jednoduché. Faráře platí církev, té přispívají členové klubu, tedy věřící formou přímou, a nepřímou - možnost určení části daní, které církvi to půjde. Tam kde církev dělá veřejně prospěšnou činnost, je možný příspěvek státu.
Jericho - to už zkouší jiní, vzhledem k tomu, že týmy církevních odborníků tuhle situaci připravovali aby vyšla jsem na pochybách. Pokud někdo věří tomu, že jsou tohle lži, zaslouží si komunisty na věčné časy, protože je trotl. Právnická orázka

Žiješ v minulosti a dneska fanatici jsou 100x horší jak těch pár zbylejch komunistů. Tady kalous, duka, nečas zatroubí a ovce bez vlastního názoru za ním jdou a jdou a vykřikují nenávistně skazky o komunistech, kteří jsou už 23 let v řiti- dyť to je to samé co zde bylo, jen nálepka je jiná, metody pravda dokonalejší, ale i účinější. Fanatismus brání jasnému úsudku, seš dobrá ukázka zřejmě dobrého člověka, kterého režim totálně zblbnul. Nespraqvedlnost a bezpráví tě asi zajímá jen pokud ho udělali komunisté.
Tady chlapče nejde o pravdu, ale o majetek a to přestává bejt sranda, to i právo bude asi muset jít stranou.

G3 Variant synchro
Hlavně majetek toho druhého, to tě zajímá, co? Mě nezajímají nějaké církevní restituce, je to obdoba od roku 1989, jak se něco vracelo, Čecháčci řvali, když se tady 40 let užíval cizí, nakradený majetek, to ti nevadilo,co? Okradli všechny, kdo něco měl a lidé jako ty tleskali..Ale třeba to přijde zase a ten další ksindl bude chodit po živnostnících a zabírat jejich dílny a další se budou stěhovat do vil, které se jim budou líbit. Podle tebe právo bylo za komunistické vlády, ano ale jen pro někoho..zachovali se k řádovým sestrám a mnichům jako klasická česká prasata bez jakéhokoliv soucitu. Pálili knížky na hranicích jako Hitler, a teď, když se má vrátit část nemovitostí a pozemků, které jsou blokovány řveš? Tam není jen katolická církev, jsou tam všechny církve včetně židů, kterým ve vilách dodnes bydlí hodní arijští Češi, kterým se moc hodilo, že je odvezli do plynu.. Kolik bylo případů, že se náhodou vrátili a Čecháčci mnohdy sami udavači je vyhodili..Tady má každý plná úcta spravedlnosti , a jiných bohabojných vlastností, ale sami neví, co to je..Je to klasika, pořád stejné...
nepropadat panice...
Hloupému každý hloupý. To, co popisuješ, dělal právě takovej xindl jako ty - fanatici bez kouska citu co viděli jen svoje přesvědčení, ty který jsi byl za komančů pod deštníkem dědu esenbáka, otce v KSČ nikdo si na tebe nedovolil, takovejm synáčkům se vedlo, tobě si nikdo gumoléčbu netrofnul dát - teď tady prskáš o něčem , o čem jsi jen četl, a v situaci, ve které jsem za komančů byl by ti zhnědly trencle i když asi ne, on by to děda vyžehlil.
Spousta z nás to měla nahnutý, rodokmen v čudu, studovat nic a teď mě tady ty (kterej nad studiem ohrnoval frňák) poučuješ jakej jsem bolševik, to je teda prča. To jsou oni - od takových jsme se drželi radši dál. A že děda musel být esenbák? - to těžko, na druhou stanu mělo to velké výhody.
Právo je vždycky jen pro někoho jak tenkrát tak dnes (tenkrát pro ty s knížkou dneska pro ty s penězma
Jasně jsem napsal co bylo jejich vrátit
Tvoje nechuť ke vzdělání je mi už jasná, nedovedeš přečíst a nastudovat něco, co je v rozporu s tvým fanatismem. Vždyť ty vůbec nevíš o čem je řeč a osočuješ mě z toho, co jsem nenapsal a ty jsi sám vymyslel. (jen tak mimochodem v situaci, kdy oprávnění restituenti nedostali co jim bylo ukradeno vracet majetek církvi, která ho měla z velké části pronajatý se mi zdá nemravné
Máš pravdu, pokud by byla většina čechů jak ty tak můžem jít tak akorát do pr..yč. Tvoje hodnocení kvality českého národa zřejmě kopíruje tvoje osobní vlastnosti
PS : Myslel jsem žes říkal jak studuješ ty pamětníky, ale to se tvým vztahem ke studiu bude asi pravda - na rotu nazdar jsi nereagoval - vím, že je to jako házet perly sviním když ti napíšu jak to bylo nicméně vyjádřil ses o utíkání z boje, tak 2 malé příklady
Rota Nazdar - francouzská cizinecká legie bitva u Arrasu, neustoupila ztráty víc jak 50 %, rozpuštěna. Naštěstí tam nebyli takoví jak ty, kdyby jo utekli by a byl bys na koni
.
Dunkerque - generál Liška vedl boje za osvobození Dunkerque německý velitel města kapituloval jemu. Na katedrále je poděkování čechoslovákům. Děkoval mu i Monty, další možnost byla s minimem obětí na naší straně tam pustit B25 a rozmlátit to na sračku....
Pokud tady chceš prskat tu svou nenávist a fanatismus, říkáš jak čteš, tak čti všechno, nejen o zločinech komunismu, jsou i jiné zločiny, jiná fakta z historie našeho národa.

Právo je vždycky jen pro někoho jak tenkrát tak dnes (tenkrát pro ty s knížkou dneska pro ty s penězma

Jasně jsem napsal co bylo jejich vrátit
Tvoje nechuť ke vzdělání je mi už jasná, nedovedeš přečíst a nastudovat něco, co je v rozporu s tvým fanatismem. Vždyť ty vůbec nevíš o čem je řeč a osočuješ mě z toho, co jsem nenapsal a ty jsi sám vymyslel. (jen tak mimochodem v situaci, kdy oprávnění restituenti nedostali co jim bylo ukradeno vracet majetek církvi, která ho měla z velké části pronajatý se mi zdá nemravné
Máš pravdu, pokud by byla většina čechů jak ty tak můžem jít tak akorát do pr..yč. Tvoje hodnocení kvality českého národa zřejmě kopíruje tvoje osobní vlastnosti
PS : Myslel jsem žes říkal jak studuješ ty pamětníky, ale to se tvým vztahem ke studiu bude asi pravda - na rotu nazdar jsi nereagoval - vím, že je to jako házet perly sviním když ti napíšu jak to bylo nicméně vyjádřil ses o utíkání z boje, tak 2 malé příklady
Rota Nazdar - francouzská cizinecká legie bitva u Arrasu, neustoupila ztráty víc jak 50 %, rozpuštěna. Naštěstí tam nebyli takoví jak ty, kdyby jo utekli by a byl bys na koni

Dunkerque - generál Liška vedl boje za osvobození Dunkerque německý velitel města kapituloval jemu. Na katedrále je poděkování čechoslovákům. Děkoval mu i Monty, další možnost byla s minimem obětí na naší straně tam pustit B25 a rozmlátit to na sračku....
Pokud tady chceš prskat tu svou nenávist a fanatismus, říkáš jak čteš, tak čti všechno, nejen o zločinech komunismu, jsou i jiné zločiny, jiná fakta z historie našeho národa.

G3 Variant synchro
Asi jsi špatně četl, psal jsem o dědovi /byl to jen příklad/ , o kterém psal Thomy. Můj děda byl slušný člověk, ale prohrál v kartách pozemky a stodolu, takže schudnul. Druhého jsem neznal / vlastně ani toho prvního, viděl jsem jej jen na smrtelném loži/, umřel v mladém věku. Ale otec ano, to byl takový odpadlík, komunista , ale šikovný, udělal mi motokáru, koupil psa, takže měl u mne oko..
A nemusíš vyvádět a nadávat mi do fanatiků, sám jsi ztělesnění šedé zony, která ten xindl/píšu to jako ty, ale píše se to jinak/držela u moci....
Koukám, že jsem se s tím majetkem strefil..Hochu , já to mám naopak, já nečtu nic jiného než o zahraničním odboji..což je asi chyba. Opravdu chceš přednášku.., co třeba major Bryks...

A nemusíš vyvádět a nadávat mi do fanatiků, sám jsi ztělesnění šedé zony, která ten xindl/píšu to jako ty, ale píše se to jinak/držela u moci....

Koukám, že jsem se s tím majetkem strefil..Hochu , já to mám naopak, já nečtu nic jiného než o zahraničním odboji..což je asi chyba. Opravdu chceš přednášku.., co třeba major Bryks...
Naposledy upravil(a) jericho-3 dne 15 kvě 2012, 20:52, celkem upraveno 1 x.
nepropadat panice...
Trefil starou belu, naprosto nechápeš, což není tělesná vada, ty nechceš chápat jako každý fanatik. Díval jsi se jistě na pořad Válečný korespondent - to je velmi věrohodná záležitost. Pan Jiří Mucha tam mluvil i o tobě - bylo to u příležitosti vyhánění němců - nejhorší zvěrstva dělali ti, kteří se měli za protentokrátu dobře, neprotestovali, jen přežívali. Že by syndrom viny? Že by chtěli když nebezpečí pominulo ukázat všem jak hrdinní jsou? Připomíná mi to tvoje výroky. Jestli můžeš, stáhni si to, poučné. Je tam i řada dalších věcí se kterými můžeš pracovat.
Že nepopisuješ svého dědu tam nebylo, musíš psát jasně, takže to na tebe neplatilo, ale stěmihle dítky jsem se setkával, ale přece jen, člověk nevěděl coby kdyby.
Majetek -
1/pan kalousek prohlašoval, že restituční zákon je o zmírnění křivd
takže o 100%ní náhradě nejde mluvit
2/pokud se někomu vrací jen část, proč se církvi vrací i to co nikdy neměla? Proč odmítá jasný a konkrérní seznam s doložením vlastnictví tak jak musí každý restituent?
Máš to tučně a místo smyšlenek o tom co jsem neřekl odpověz na tyhle dvě jednoduché otázky, Zkus si najít na netu jak to opravdu je. Článek který jsem sem dal, psala renomovaná historička, která pomohla státu k zachování Sv Víta - byl stavěn ze státních peněz ne z církevních a církev se o něj pouze starala a za nájem provozovala.
Zamysli se, neodpovídej hned, něco si o tom přečti, přečti si i to co jsem dal do příspěvku není to moje myšlenka, a zítra večer o tom něco napiš
Že nepopisuješ svého dědu tam nebylo, musíš psát jasně, takže to na tebe neplatilo, ale stěmihle dítky jsem se setkával, ale přece jen, člověk nevěděl coby kdyby.
Majetek -
2/pokud se někomu vrací jen část, proč se církvi vrací i to co nikdy neměla? Proč odmítá jasný a konkrérní seznam s doložením vlastnictví tak jak musí každý restituent?
Máš to tučně a místo smyšlenek o tom co jsem neřekl odpověz na tyhle dvě jednoduché otázky, Zkus si najít na netu jak to opravdu je. Článek který jsem sem dal, psala renomovaná historička, která pomohla státu k zachování Sv Víta - byl stavěn ze státních peněz ne z církevních a církev se o něj pouze starala a za nájem provozovala.
Zamysli se, neodpovídej hned, něco si o tom přečti, přečti si i to co jsem dal do příspěvku není to moje myšlenka, a zítra večer o tom něco napiš
G3 Variant synchro
-
- Přispěvovatel
Ty jseš fakt mamlas.bobG3 píše: 1/pan kalousek prohlašoval, že restituční zákon je o zmírnění křivd
1) Pokud někomu něco zabavíš a po 60 letech mu to vrátíš, i kdybys mu dal zpět všechno, rozhodně se nedá mluvit o 100% náhradě, ale právě o zmírnění křivd.
2) Církvím se nevrací to, co nikdy neměli. To je taková tvoje mantra, že chceš dopředu přesný seznam, to ale naopak dokazuje, že se v tom vůbec neorientuješ, že tomu vůbec nerozumíš.
Každá nemovitost, která se bude vracet, musela být před rozhodným datem ve vlastnictví církevních organizací (tedy nikoli církví). Jak si jako představuješ, že takový seznam má stát získat? Udělat hloubkovou rešerši všech pozemků v ČR, jestli náhodou některý z nich podmínky nesplňuje? Není naopak logické stanovit podmínky, za kterých se budou pozemky vracet a po nabytí účinnosti zákona počkat, kdo bude co nárokovat a prokazovat? Vždyť je to přesně stejné, jako s restitucí v 90. letech!
To mám nejradši takovýhle mudrce, který si nevidějí na špičku nosu, ale všude byli 100x a všechno vědí nejlíp!
Církvi nasrat!
Je to největší zlodějina v historii lidstva.
Sprostě z lidí mámili peníze.
Prodávání odpustků atd...
Církev měla být pro lid, skládal se na to lid, nyní máme státní zřízení, takže je to státu.
Nejsem sice věřící, ale přesto věřím, že jestli dostanou nějaký majetek, Pánbůh je potrestá.
Prodávání odpustků atd...

Církev měla být pro lid, skládal se na to lid, nyní máme státní zřízení, takže je to státu.
Nejsem sice věřící, ale přesto věřím, že jestli dostanou nějaký majetek, Pánbůh je potrestá.

MORE POWER?
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
Bobe, já jsem za protektorátu nežil, tak starý zase nejsem. A že největší zvěrstva dělali lídé, co se za okupace měli dobře je prostě tak. A byli plně podporováni komunistickou stranou a /tehdy i Benešem, který chtěl pomstu/ většinou tam vstoupili, to je ten ksindl o kterém mluvím. Ti slušní, kteří do strany vstoupili, brzo prohlédli a ti čestní a odvážní i vystoupili i když jim to straníci dali sežrat. Vystoupit ze strany v 50. letech bylo hrdinství , které málokdo pochopí. Gene Hawkins ty 2 otázky odpověděl za mne, já tohle neovládám. A jen mi řekni, v čem je lepší, že chrám svatého Víta je státu a ne církve? Budou tam sloužit mše politici ? A církev by jej odvezla do Vatikánu..? Tohle vlastnictví mi nedává smysl.. 

nepropadat panice...
-
- Aktivista
+1Bóďa píše:Církvi nasrat!
Prodávání odpustků atd...![]()
![]()
Cirkev je ta nejhorsi vlada na svete. Nikdo nikdy v historii neprolil tolik krve, nedopustil se takovych kriv, nerozdal tolik bolesti a utrpeni jako prave cirkev, ktera se jeste odvazuje prosazovat nejake desatero!
Cirkev je pro slabochy, kteri museji verit v neco, co jim nekdo jiny vnuti nebo nakaze, kazdy dalsi veri ve sveho Boha - a pod timto pojmem si lze predstavit cokoliv: sebe, rodinu ... ale vseobecne se vira, resp. Buh da vyjadrit neco jako svedomi.
A kdo nema svedomi, tomu ani cirkev nepomuze.
Boda je presnym ukazem toho, ze i bez cirkve to jde - neverici, ovsem slusny clovek ... a to nerikam proto, ze bych od tohoto prohlaseni ocekaval nejake benefity, jedna se proste prohlaseni meho nazoru, ktery jsem si mel moznost za tech nekolik (8?) let udelat.
Naposledy upravil(a) Forest dne 16 kvě 2012, 13:39, celkem upraveno 1 x.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
-
- Přispěvovatel
-
- Aktivista
Mea culpa, omlouvam se za spatnou definici. Pod pojmem "cirkev" jsem minil vsechny predstavitele spolecenstvi, kteri jednali ve jmenu nejakych bozstev (pripadne boha jedineho), tedy nabozenstvi.GeneHawkins píše:Není to pravda.
Jinymi slovy, mysleny byly obeti spojene s jakoukoliv virou v nehmotne bozstvo (neni mysleno hmotne jako treba panovnici, diktatori apod.). Takze obetmi v praveku pocinaje, dneskem pokracujice.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 

-
- Přispěvovatel
[quote="GeneHawkins"][quote="bobG3"]
2/pokud se někomu vrací jen část, proč se církvi vrací i to co nikdy ....
1) Pokud někomu něco zabavíš a po 60 letech mu to vrátíš, i kdybys mu dal zpět všechno, rozhodně se nedá mluvit o 100% náhradě, ale právě o zmírnění křivd.
2) Církvím se nevrací to, co nikdy neměli. To je taková tvoje mantra, že
.....
Mudrc seš ty - podmínky mají být pro všechny stejný, jestli myslíš že černoprdelníci mají mít generální pardon, pak seš kalouskovec
ad1) dokládali to všichni, vzhledem k tomu, že záznamy jsou stačí je předložit a spolehni se na to že je to dohledatelné. Pochopitelně není dohledatelný nájemce - evidentně nevíš jak je majetek dokládán, pouč se.
mimochodem někteří restituenti museli doplácet strejda dostal majetek značně zvelebený
Na dokladaci měli koneckonců 23let.....
ad2) Bohužel když to musí dělat potomci pepíka z horní dolní, musí to udělat i církev je jasně dohledatelné čí co bylo, tak se nevymlouvej na nedohledatelnost všechny restituční nároky byly takhle doloženy tak o co ti jde ?- studuj svou hlavou a ne kalouskovou opakuješ fráze z televize
Jericho
Když něco neovládáš, tak se k tomu tak aktivně nevyjadřuj, ono toho evidentně neovládáš z historie víc, pokračuješ v komunistické tradici jak tě naučili - jednostranné studium podle upřednostňované ideologie.
Tohle jsem se pokoušel vysvětlit v dějepisu když jsem citoval z vybraných spisů jana masaryka - profesor byl dost vyděšený
Zas chceš být mlčící část já nevěděl - typiský čecháček - státní majetek je i tvůj, je to sebevědomí národa - to se u tebe opravdu najít nedá. Myslel jsem že opravdu něco studuješ, ale jen si tu cintáš pentli. K ničemu. A takhle tady žijem bóóže
2/pokud se někomu vrací jen část, proč se církvi vrací i to co nikdy ....
2) Církvím se nevrací to, co nikdy neměli. To je taková tvoje mantra, že
.....
Mudrc seš ty - podmínky mají být pro všechny stejný, jestli myslíš že černoprdelníci mají mít generální pardon, pak seš kalouskovec

ad1) dokládali to všichni, vzhledem k tomu, že záznamy jsou stačí je předložit a spolehni se na to že je to dohledatelné. Pochopitelně není dohledatelný nájemce - evidentně nevíš jak je majetek dokládán, pouč se.
mimochodem někteří restituenti museli doplácet strejda dostal majetek značně zvelebený

ad2) Bohužel když to musí dělat potomci pepíka z horní dolní, musí to udělat i církev je jasně dohledatelné čí co bylo, tak se nevymlouvej na nedohledatelnost všechny restituční nároky byly takhle doloženy tak o co ti jde ?- studuj svou hlavou a ne kalouskovou opakuješ fráze z televize
Jericho
Když něco neovládáš, tak se k tomu tak aktivně nevyjadřuj, ono toho evidentně neovládáš z historie víc, pokračuješ v komunistické tradici jak tě naučili - jednostranné studium podle upřednostňované ideologie.
Tohle jsem se pokoušel vysvětlit v dějepisu když jsem citoval z vybraných spisů jana masaryka - profesor byl dost vyděšený

Zas chceš být mlčící část já nevěděl - typiský čecháček - státní majetek je i tvůj, je to sebevědomí národa - to se u tebe opravdu najít nedá. Myslel jsem že opravdu něco studuješ, ale jen si tu cintáš pentli. K ničemu. A takhle tady žijem bóóže

G3 Variant synchro