Škoda Fabia RS - pomalým tempem k cíli
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- nejrychlejsi
- Nesolidní prodejce
co to stoji ty N ka ? Ja nakonec budu davat v-maxx abych to mohl dat az dolu. myslim si ze tak extra velkej rozdil v tom nebude neverim tomu.
Jsem NESOLIDNÍ PRODEJCE, Proto sám prodávám zboží kde jsou lidi sním spokojený. Ale sám se nechám nachytat od člověka co neni ani označený! Skvělé!!
---
1,9 TDI PD 96kW ASZ a 2,5 TDI AEL 103kW
---
- nejrychlejsi
- Nesolidní prodejce
ja to chapu, chapu to ze to jen tak srovnavat nejde ale kdyz si vemu v maxx, waitec, kw na pohled uplne stejny zas jak moc vyuzijes ten N a jak to jde tolik poznat?
Jsem NESOLIDNÍ PRODEJCE, Proto sám prodávám zboží kde jsou lidi sním spokojený. Ale sám se nechám nachytat od člověka co neni ani označený! Skvělé!!
---
---
-
- Aktivista
-
- Aktivista
přesně tak, zvenku to vypadá úplně stejně jak KW, jen AP má modrý pružiny a KW žlutý
jestli je zevnitř nějakej rozdíl, těžko říct, ale nějakej asi bude 

Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
- nejrychlejsi
- Nesolidní prodejce
Zrcadlovka je dobra hracka ale na hodne dlouhe uceni, myslim si ze luxus fotky i tak na "zacatecnika"
Fotil jsi na automat?
Nebo uz se snazis neco navolit apod.
Jinak stim HP je mi jasne ze jde jen o tvoje tema, tvuj hp za hp. Jen me zajima rozdil u toho HP N oproti kdyz to hnusne reknu shitum co jezdej jako V-Maxx,JOM pak znacka jina KW,AP,Waitec,H&R, FK a dalsich kopu znacek. Nemusim ti posilat odkaz urcite na porovnani tlumicu treba vedle JOMa a KW, tos urcite nekde videl ze ten tlumic je uplne stejnej jen ma jiny barvy. Proste me zajima postreh, nejlepe teda tvuj, kdyz jdes do tohodle podvozku. Co je na nem za tu cenu jineho. Tim myslim v cem je velky rozdsil oproti obyc sportingu nez u toho N, krom toho ze jde sesroubovat niz
Fabii mam pul roku cca, hp jsem kupoval tez novej. Ale kdyz jsem dal ted 17" tak chci jit niz, tohle mi ale obyc sporting nedava proto ho davam taky pryc, ale ted otazka co misto nej, proto jsem hledal informace co se tyce jinyho podvozku. Jel jsem na HP,HR,JOM,V-MAXX a nenajdu rodil. Jen znacku. Proto se ptam co ti da ten HP N oproti treba V-MAXXu? Ze ho muzes za 1000kc nebo kolik po 3-4 letech repasovat tlumic? Ze je s HP dobra domluva a vzdy vyjdou vstric nebo v cem je ten rozdil? Ja zas nevidel po roce mrtvej V-MAXX nebo JOM co u nas jezdi tak bez potizi od noveho do ted nejaky dva tri roky a stale je ve vybornem stavu tak nevim v cem hledat takovej rozdil. Jsme jen lidi tak taky hledam hledam, spekuluju nez neco najdu kvalitniho.
Jinak, planujes neco extra s mlhovkama ze je tam nemas?
) Urcite denni sviceni z F2 ze?

Jinak stim HP je mi jasne ze jde jen o tvoje tema, tvuj hp za hp. Jen me zajima rozdil u toho HP N oproti kdyz to hnusne reknu shitum co jezdej jako V-Maxx,JOM pak znacka jina KW,AP,Waitec,H&R, FK a dalsich kopu znacek. Nemusim ti posilat odkaz urcite na porovnani tlumicu treba vedle JOMa a KW, tos urcite nekde videl ze ten tlumic je uplne stejnej jen ma jiny barvy. Proste me zajima postreh, nejlepe teda tvuj, kdyz jdes do tohodle podvozku. Co je na nem za tu cenu jineho. Tim myslim v cem je velky rozdsil oproti obyc sportingu nez u toho N, krom toho ze jde sesroubovat niz

Jinak, planujes neco extra s mlhovkama ze je tam nemas?

---
---
Tak od Nka si slibuju lepší vlastnosti než od sportingu. Sportingy měli tu nepříjemnou vlastnost, že jsou relativně tvrdé a při větší nerovnosti povolí a zapruží. Do toho se mi zdá že trošičku plave zadek, ale to je možná pneumatikami.
Taky se dostanu o trošku níž a mělo by to stále dobře fungovat. Jakmile se dá níž sporting, prý ten podvozek nefunguje tak dobře (ale nemluvím ze své zkušenosti), takže si od toho slibuji i low look
V neposlední řadě jsou ty tlumiče mnohem fortelněji stavěné, takže by měli vydržet mnohem víc.. Na druhou stranu bude mnohem víc odcházet to okolo
Shrnuto-podtrženo=chci zkusit level výš a absolutně netuším do čeho jdu
JJ mělo by tam jít denní svícení, ale penízky na tyhle věci nejsou

Taky se dostanu o trošku níž a mělo by to stále dobře fungovat. Jakmile se dá níž sporting, prý ten podvozek nefunguje tak dobře (ale nemluvím ze své zkušenosti), takže si od toho slibuji i low look

V neposlední řadě jsou ty tlumiče mnohem fortelněji stavěné, takže by měli vydržet mnohem víc.. Na druhou stranu bude mnohem víc odcházet to okolo

Shrnuto-podtrženo=chci zkusit level výš a absolutně netuším do čeho jdu

JJ mělo by tam jít denní svícení, ale penízky na tyhle věci nejsou