Koukám, že ti táta vykládal co dělal, když se vrátil z rajchu. Nasadil si pásku, hodil flintu na rameno a šel si vyřizovat účty.jericho-3 píše:Lidová moc vznikne tím, že si dám pásku na rukáv s nápisem RG a půjdu zabíjet Německé civilisty a souseda, který ví, že jsem donášel gestapu? Právě komouši lidovou moc nejvíc znásilnovali, vytipovali si ty, o kterých věděli, že je nemusí , ty buď dehonestovali, nebo odvezli neznámo kam, popřípadě rovnou odpráskli a postupně měli jen voliče, kteří byli sevření strachem anebo ty, kteří hořeli nadšením, protože jim slíbili místo u koryta..Tohle byla "lidová demokracie" a ta byla již obsažena v Košickém vládním v programu,, na který se dotyční odvolávali. Já nemůžu zato, že ty si připadáš jako malinký človíček..
Držte se, budeme utahovat šrouby
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Paradoxně jsem od něho neslyšel nějakou velkou zášť Němcům... Ale víc mne poučil t vomto směru můj zákazník. Který po návratu z Reichu byl po roce 1948 zavřen jen proto, že řekl, že mu v Reichu bylo líp a že by se tam nejraději vrátil..Řekl mi, chlastal jsem i s SS, pamatuji si jejich runy na uniformách , nadávali jsme na Hitlera a nikdo mne neudal..Vrátím se domů a řeknu tuhle kravinu a už mě vezli....Kolega komunista uvědoměle upozornil příslušné orgány..Jo, kotelníku není nad to, vyposlechnout si lidské příběhy neupravené ideologií..Přitom to bylo kolikrát úplně zbytečné, ale ubližovat lidem mají ideologie v popisu práce, jinak by ztratili svůj smysl. A ubližování má mnoho podob..
nepropadat panice...
cháááá to je ale tragikomedie,jako z havlova pera -kolaborant Štětina: KSČM před soud! Kolaboruje s Kremlem to je velmi hezké od delegáta XVII. sjezdu KSČ a agenta Plavce.Do toho kriminálu bys patřil především ty neb za tebe zde vládla ta hrůza Štětino. A ty jako žurnalista jsi to moc dobře věděl že cháá chááááá
seat 2.0 tdi
Teď jsem dopil kafe a přesně to tam vidím, nedomrdlý mladík s uhry, nesmělý a zakomplexovaný závidí svým vrstevníkům první polibky a doteky v objetí dívek, kterému se spolužáci a "kamarádi" posmívají.. Zatvrdí se a s podporou svých rodičů , které hošánka litují dospěje k názoru, že svět okolo je špatný a zkažený , mládí je pro něho přítěží až se konečně najde v náručí soudruhů, kteří již v kandidátské době poznají, že dotyčný hošánek je ten pravý..Uhry již mu nechaly jen brázdy v jeho vzpurném obličeji a jeho oči doznaly velké změny, začaly plát revolučním plamenem rudé nenávisti..Chlapec došel svého naplnění bojem za spravedlivou věc komunismu...Howght
nepropadat panice...
cháá Bankovní model bail-in okrade střadatele:Dnes nejsou vaše peníze již vašimi penězi, když je vložíte na účet. Stávají se majetkem banky, jsou vedeny v její rozvaze a vy jste věřitelem banky a ona má vůči vám pouze závazek. Když krachne, máte smůlu. Zvláště, když mají banky vytvářet pojišťovací fond pouze do výše 1,5 miliardy eur, a to do roku 2024. Tato částka totiž odpovídá pouze 0,8 všech vkladů Rakušanů.spolková země Korutansko, poskytla garance za úvěry banky Hypo-Alpe-Adria ve výši víc jak 20 miliard eur. Když banka v důsledku špatných investic v Chorvatsku a na Balkáně zkrachovala, stát ji zestátnil za peníze daňových poplatníků a vytvořil tzv. "bad-bank". To je obdoba naší Konsolidační banky, do které umístil nedobytné, nebo těžko dobytné pohledávky. Pro daňového poplatníka je to naprosto nevýhodné.to připomíná naši divokou privatizaci pod vedením geniálního profesora chááááá
seat 2.0 tdi
- frantacech
- Aktivista
to tak je odjakziva co skoncil socik s jeho bankovky su kryte zlatom a ostatnymi aktivi CSSRadbai píše:cháá Bankovní model bail-in okrade střadatele:Dnes nejsou vaše peníze již vašimi penězi, když je vložíte na účet. Stávají se majetkem banky, jsou vedeny v její rozvaze a vy jste věřitelem banky a ona má vůči vám pouze závazek. Když krachne, máte smůlu. Zvláště, když mají banky vytvářet pojišťovací fond pouze do výše 1,5 miliardy eur, a to do roku 2024. Tato částka totiž odpovídá pouze 0,8 všech vkladů Rakušanů.spolková země Korutansko, poskytla garance za úvěry banky Hypo-Alpe-Adria ve výši víc jak 20 miliard eur. Když banka v důsledku špatných investic v Chorvatsku a na Balkáně zkrachovala, stát ji zestátnil za peníze daňových poplatníků a vytvořil tzv. "bad-bank". To je obdoba naší Konsolidační banky, do které umístil nedobytné, nebo těžko dobytné pohledávky. Pro daňového poplatníka je to naprosto nevýhodné.to připomíná naši divokou privatizaci pod vedením geniálního profesora chááááá
Proste kdyz penize vlozis na ucet je to pravne totez jako by jsi je pujcil jinemu dezovy za 0proc urok p.a., uz brzo za to ze je pujcis bance a jsi jeji veritel budes platit urok, svedove uz to zavgedli

Ano, oni tam maju trosku inu ekonomicku situaciu (proeste maju vela penazi) a oni sa tymto krokom snazia zabranit kumulovaniu "mrtvych" penazi. Teda donutia ludi viac oytacat peniaze a tym pomozu ekonomike. Aj u nas na slovensku funguje podobny system na baze lokalnych mien. Kde platis urok zo zadrzanych penazi. Tym docielili to ze takato mena sa otoci v obehu aj 20x kdezto euro sa priemerne otoci iba 1.5x ak si to dobre pamatam. Aspon tak som to teda pochopil, ale niesom ekonom takze nedam za to ruku do ohna. Ak sa mylim, tak ma niekto opravte.
JO? A CO TI BRÁNÍ SI KOUPIT JINÉ HMOTNÉ STATKY které si dobře ukryješ a jejich cena oproti inflaci stoupá - lepé řečeno drží si hodnotu?TDI tech píše:Ano, oni tam maju trosku inu ekonomicku situaciu (proeste maju vela penazi) a oni sa tymto krokom snazia zabranit kumulovaniu "mrtvych" penazi. Teda donutia ludi viac oytacat peniaze a tym pomozu ekonomike. Aj u nas na slovensku funguje podobny system na baze lokalnych mien. Kde platis urok zo zadrzanych penazi. Tym docielili to ze takato mena sa otoci v obehu aj 20x kdezto euro sa priemerne otoci iba 1.5x ak si to dobre pamatam. Aspon tak som to teda pochopil, ale niesom ekonom takze nedam za to ruku do ohna. Ak sa mylim, tak ma niekto opravte.
Čekal jsem , že odpověď bude taková, jen mne zarazilo, že ty jako rudý věříš na předpovědi, měl jsem zato, že za tebe myslí komunistická internacionála, která vždy do vašich závislých mozků naleje novou energii...kotelnik píše:Máš úplnou pravdu Jericho akorát jsi zapomněl, že věštba z kávy je o tom kdo to kafe vypil. Díky za sebeodhalení nečekal jsem, že půjdeš až do své úplné nahoty.

nepropadat panice...