Piskaju nove origo brzdy
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Smíř se už konečně s tím, že si koupil nějaký padělky. Vlastnost originál desek to rozhodně není, to tě můžu na 100 procent ujistit, sám je jezdím, namontoval jsem jich zákazníkům několik desítek a nikdy nic nepískalo. Konec konců ty si je se mnou taky řešil, ale pak si asi sehnal nějakou lepší nabídku 
To je právě ono, je originál a "originál"
Kámoš se takto vydrbal se setrvákem,bylo to na P4007,setrvák na volnoběh klepal,v autorizáku stál já nevím 18tis., sehnal na netu za 13,5tis.,jo,sice došel v krabici Peugeot genuine parts,ale byl to normální šmejd kterej po namontování bouchal víc jak ten starej
Kámoš se takto vydrbal se setrvákem,bylo to na P4007,setrvák na volnoběh klepal,v autorizáku stál já nevím 18tis., sehnal na netu za 13,5tis.,jo,sice došel v krabici Peugeot genuine parts,ale byl to normální šmejd kterej po namontování bouchal víc jak ten starej
Ako, je to pravda, chcel som faktúru a tak to dopadlo.Jirka. píše:Smíř se už konečně s tím, že si koupil nějaký padělky. Vlastnost originál desek to rozhodně není, to tě můžu na 100 procent ujistit, sám je jezdím, namontoval jsem jich zákazníkům několik desítek a nikdy nic nepískalo. Konec konců ty si je se mnou taky řešil, ale pak si asi sehnal nějakou lepší nabídku
Ak by si mal skladom zadné dosky napíš správu.
Volkswagen Passat B8 2018 2.0 TDI DFGA 110kW 7DSG Highline Sedan
Odpisali mi zo stranky, kde som to kupoval.
Vraj je problem v tom, ze mam starsi typ kotuca, konkretne 1K0 615 601 AD, a k nemu tie dosky treba starsie, s indexom H, vraj iny vyrobca...
1K0698451G a 1K0698451P su FERODO, vraj treba stare 1K0698451H PAGID, kde to zohnat?
Pozeral som fotky, a tie s indexom H maju treciu vrstvu medenej farby, v com je rozdiel???
Vraj je problem v tom, ze mam starsi typ kotuca, konkretne 1K0 615 601 AD, a k nemu tie dosky treba starsie, s indexom H, vraj iny vyrobca...
1K0698451G a 1K0698451P su FERODO, vraj treba stare 1K0698451H PAGID, kde to zohnat?
Pozeral som fotky, a tie s indexom H maju treciu vrstvu medenej farby, v com je rozdiel???
A proč ti teda rovnou nedali ty správné ? Starší typ kotouče...tomxass píše:Odpisali mi zo stranky, kde som to kupoval.
Podle mě to jsou všechno kecy a fake díly
Takže opravene!!!!
Chyba - ľudský faktor

3x som s tým bol v servise a vravel, že to piska, nech namazu miesto styku dosky a strmena.
3x som to vravel do vetra.
Rozobral som to sam, dal tam pastu, nič nepíska!!!
Nerozumiem, človek zaplatí aby bol spokojný, ale nie na just to nespravia poriadne!!!!
Chyba - ľudský faktor
3x som s tým bol v servise a vravel, že to piska, nech namazu miesto styku dosky a strmena.
3x som to vravel do vetra.
Rozobral som to sam, dal tam pastu, nič nepíska!!!
Nerozumiem, človek zaplatí aby bol spokojný, ale nie na just to nespravia poriadne!!!!
-
slovacek.milos
- Aktivista
nejsi sám třeba ford, desky nepískaly ale třepaly s volantem, kotoruče ATE + desky třes, orginál motorkraft které jsem sdělával třes běs, starline icer pohoda, stačily měnit jen desk házovost kotoruče motorkraft 0.00 ale majitel je chtěl komplet reklamovat, co vyreklamoval nevímtomxass píše: kupoval som originál aby som mal pokoj, ale je to hovno ako najlacnejšie dosky z Číny za 10e.
zase ťa chcú ojeb**t
tých platničiek tam bolo náhrad 451G 451P , kotúče detto
kotúče prečíslované xkrát , dnes rovnaké naprieč koncernom
takéto debiliny čo ti vypisujú sú na smiech akurát tak ... ja 99% prípadov do ETKY nechodím , kuknem okom čo tam je a dám čo je na sklade
keby mám robiť podľa etky tak nemám 20 druhov platní ale 50
jedny malé predky majú asi 15 čísel a všetko je rovnaké
zadné malé detto
elektrická ručná detto
nikdy som nemal problém s ničím , dokonca ani keď mechanik dá zadné smerové platničky naopak , šípkou do protismeru
to je na zamyslenie akurát tak ...
tých platničiek tam bolo náhrad 451G 451P , kotúče detto
kotúče prečíslované xkrát , dnes rovnaké naprieč koncernom
takéto debiliny čo ti vypisujú sú na smiech akurát tak ... ja 99% prípadov do ETKY nechodím , kuknem okom čo tam je a dám čo je na sklade
keby mám robiť podľa etky tak nemám 20 druhov platní ale 50
jedny malé predky majú asi 15 čísel a všetko je rovnaké
zadné malé detto
elektrická ručná detto
nikdy som nemal problém s ničím , dokonca ani keď mechanik dá zadné smerové platničky naopak , šípkou do protismeru
to je na zamyslenie akurát tak ...