Teť mám 225/45 R17 a čas na 3q je o 0,5s větší a na 4q mě to hodilo sekundu....
Ještě kolem 3000 ot lehce klouzne spojka a tak myslím,že i to má na to vliv...
Po spojce změřím znovu.
Měřeno na stejném úseku a se stejným "hovnem" v nádrži

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Já mít tenhle motor ve trojce,tak by to asi zabíjelo.batoo píše:Kamos ma 325TDSko a chtelo by to dle me vic koniku, je to takovy mno, to ma myslim, ze 105kw, ale chtelo by to neco pridat.
videl som jednu 3ku e30 s TDS motorom, mechanické čerpadlo, veľké turbo, atď. cca 140kW, o zrýchlení radšej NO comment, a driftovalo to krásne aj na 3kedawe2706 píše:Já mít tenhle motor ve trojce,tak by to asi zabíjelo.batoo píše:Kamos ma 325TDSko a chtelo by to dle me vic koniku, je to takovy mno, to ma myslim, ze 105kw, ale chtelo by to neco pridat.
Noo 350Nm tam bude určitě... ještě jsem zkoušel z 0 na 1000m s pevným startem a udělal jsem to za 29s a rychlost byla 190 km/h ale z toho bohužel video nemám.viktorddd píše:aj 5ka so sériovým motorom je celkom svižná keď s tým vieš jazdiť, keby som mal ja ten istý motor v 3ke tak som vysmiaty po uši, keďže je o viac ako 200kg ľahšia, keď sa ti to zdá byť lenivé tak poprvé si daj nastaviť rozvod na vačke, predvstrek a dávku paliva, malo by ti ožiť aspoň 10 zdochnutých koníkov![]()
dawe2706: 6,1s na 4ke je moc slušné, ja som mal tiež o niečo lepší čas na zimných 195kách, možno tesne pod 10s, ale ako vidím mám ešte čo doháňať, medzi 2 a 3t. otáčkami ti to dáva určite okolo 350Nm alebo viac že máš tak super zrýchlenie
viktorddd píše:aj 5ka so sériovým motorom je celkom svižná keď s tým vieš jazdiť, keby som mal ja ten istý motor v 3ke tak som vysmiaty po uši, keďže je o viac ako 200kg ľahšia, keď sa ti to zdá byť lenivé tak poprvé si daj nastaviť rozvod na vačke, predvstrek a dávku paliva, malo by ti ožiť aspoň 10 zdochnutých koníkov![]()