stahovani oken na dalku
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Já myslím, že by to mohlo jít, ale chce to ještě chvilku bádatkevino píše:cize ani IBIZA 2007 ? hmm bracho ma smolu no co uzcosby píše:Fabka po Faceliftu ani nepůjde.je tam LIN komunikace

Objednal jsem (manželce) nové Polo, tedy patrně stejný případ nové jednotky, takže budu mít v garáži na čem laborovat, což je základ

Dejte mi trochu času nic není hned!

No nic proti, ale přečetl sem těch 8 stran celých a jediny co sem se dověděl, že na téhle jednotce to de udělat jenom změněním nějakých bitů přez nějakej program, ale co přesně už nikdo nepíše a asi ani nenapíše, protože by pak nic nevydělal nemá-li pravdu...kevino píše:mal by si toho troska viac precitat o tejto problematike a potom nenapsies taku kravinuGoauld píše:Chytrej program nepotřebuju, stačí když mi někdo řekne jak to aktivovat přez VAG na jednotce 1J0 959 799 AH a budu spokojenej
Co se týče tohohle fora a VW fora sem přečetl snad všechno, ale nic sem nenašel co by mi pomohlo

GOLF IV 1.9TDI ; Jeep Grand Cherokee WK2 5.7 HEMI
no dobre ja si to dobre napamatam ale cosby alebo vagus by ta zasypali informaciami lebo oni tomu rozumeju asi lepsie ako inziniery v nemeckuGoauld píše:No nic proti, ale přečetl sem těch 8 stran celých a jediny co sem se dověděl, že na téhle jednotce to de udělat jenom změněním nějakých bitů přez nějakej program, ale co přesně už nikdo nepíše a asi ani nenapíše, protože by pak nic nevydělal nemá-li pravdu...kevino píše:mal by si toho troska viac precitat o tejto problematike a potom nenapsies taku kravinuGoauld píše:Chytrej program nepotřebuju, stačí když mi někdo řekne jak to aktivovat přez VAG na jednotce 1J0 959 799 AH a budu spokojenej
Co se týče tohohle fora a VW fora sem přečetl snad všechno, ale nic sem nenašel co by mi pomohlo

kevino píše:řekl bych že 1551 nejni na takový úrovni máme jí v práci a notes s vag-comem je lepšíGoauld píše:No nic proti, ale přečetl sem těch 8 stran celých a jediny co sem se dověděl, že na téhle jednotce to de udělat jenom změněním nějakých bitů přez nějakej program, ale co přesně už nikdo nepíše a asi ani nenapíše, protože by pak nic nevydělal nemá-li pravdu...kevino píše: mal by si toho troska viac precitat o tejto problematike a potom nenapsies taku kravinu
Co se týče tohohle fora a VW fora sem přečetl snad všechno, ale nic sem nenašel co by mi pomohlo![]()
no dobre ja si to dobre napamatam ale cosby alebo vagus by ta zasypali informaciami lebo oni tomu rozumeju asi lepsie ako inziniery v nemeckutreba tam zmenit nejake bajty na nejakych adresach. ale ide to napr softom VDS ak si dobre pamatam, cez vag-com to nejde a malo by to ist starym VAG 1551 ci ako sa vola. myslim tym tu modru skatulu za strasne prachy, lebo podporuje nejaku funkciu zapis eeprom... ale viac neviem
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
VDS-PRO mám ale nevím co zmenit a nikdo mi to nchce říctkevino píše:no dobre ja si to dobre napamatam ale cosby alebo vagus by ta zasypali informaciami lebo oni tomu rozumeju asi lepsie ako inziniery v nemeckuGoauld píše:No nic proti, ale přečetl sem těch 8 stran celých a jediny co sem se dověděl, že na téhle jednotce to de udělat jenom změněním nějakých bitů přez nějakej program, ale co přesně už nikdo nepíše a asi ani nenapíše, protože by pak nic nevydělal nemá-li pravdu...kevino píše: mal by si toho troska viac precitat o tejto problematike a potom nenapsies taku kravinu
Co se týče tohohle fora a VW fora sem přečetl snad všechno, ale nic sem nenašel co by mi pomohlotreba tam zmenit nejake bajty na nejakych adresach. ale ide to napr softom VDS ak si dobre pamatam, cez vag-com to nejde a malo by to ist starym VAG 1551 ci ako sa vola. myslim tym tu modru skatulu za strasne prachy, lebo podporuje nejaku funkciu zapis eeprom... ale viac neviem

GOLF IV 1.9TDI ; Jeep Grand Cherokee WK2 5.7 HEMI