Špatné studené starty - jen předvstřik, nebo i svíčky?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
mě to startovalo špatně při zahřátém motoru,.... a přišel sem na velice dobrou radu,..když je teplý motor,.. vůbec nenechám žhavit a ihned po zasunutí klíčku startuju a chytne to hned,..nemusím dělat žádné relé nebo zvyšovat dávku ( studené starty naprosto ok,..to sou věci,..nemá někdo vysvětlení ?:-)
Vag-com byl je a bude 
Ahoj,
mám uplně totžný problém jako autor tohoto topicu. Auto octavia TDI 66kw 2003, video totožně. Nová baterka, žhavičky, čidlo teploty, předvstřik nastaven na hodnotu 56, bublinka v pruhledné hadičce se přes noc nezvětšila (nepadá nafta). Pro rekapitulaci auto startuje špatně pouze za studena. Jak můžu otestovat čerpadlo nebo startér? Případně nějaké další tipy co zkontrolovat?
mám uplně totžný problém jako autor tohoto topicu. Auto octavia TDI 66kw 2003, video totožně. Nová baterka, žhavičky, čidlo teploty, předvstřik nastaven na hodnotu 56, bublinka v pruhledné hadičce se přes noc nezvětšila (nepadá nafta). Pro rekapitulaci auto startuje špatně pouze za studena. Jak můžu otestovat čerpadlo nebo startér? Případně nějaké další tipy co zkontrolovat?