jak na zlepseni TD
Moderátoři: šulda, Moderátoři
nevim jakej by to melo vliv na výkon dat vetsi rozdelovaci hlavu... mozna by byl lepsi prubeh ale s konama si myslim ze by to uz zadnej zazrak neudelalo to original cerpadlo dávalo nafty a nafty ... spis byla limitujici konstrukce motoru ... nedostatecny chlazeni a neprimej vstrik a predkomurka. Ale kdyz si vezmu doby kdy se to vyrabelo tak to byl urcite bezkonkurencni motor vubec... co se tyce spotreby / poruchovosti / vykonu.
ex Seat Ibiza 1,9 TDI
Audi A6 2.5 TDI 103kw ... polazeno pry na 125 kw
DON'T STOP SMOKING

DON'T STOP SMOKING

proč myslíš ? jako VGT? KKK co tam bylo davalo 1,8 baru po 40 000 km a 2,0 baru 10 000km ... bez nejakejch wenn und aber ...nemůžu si ztěžovatwr8 píše:hlavne si myslim ze by mu docela ulevilo kdyb se pouzilo slusny turbo

ex Seat Ibiza 1,9 TDI
DON'T STOP SMOKING

DON'T STOP SMOKING

-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
to že hulí neznamená že má dost nafty, mohl padat předvstřik, malej rozprašovcí tlak- špatné spalování- čoud.
větší hlava- větší tlak i rozprach. jinak někde jsem to viděl s větším pístkem a mělo to tuším přes 160k a 300Nm.
další věc, kkk24 je hodně velký turbo, nevidim důvod proč by to nemělo přežít, mě tlačilo 2b až do 5000 ot 2roky a vůle stále ok.
je třeba si to neplést s malejma naklápěčkama u tdi, který moc velký zvýšení nesnesou
větší hlava- větší tlak i rozprach. jinak někde jsem to viděl s větším pístkem a mělo to tuším přes 160k a 300Nm.
další věc, kkk24 je hodně velký turbo, nevidim důvod proč by to nemělo přežít, mě tlačilo 2b až do 5000 ot 2roky a vůle stále ok.
je třeba si to neplést s malejma naklápěčkama u tdi, který moc velký zvýšení nesnesou
DTchip.cz chiptuning, měření výkonu
Audi A5 3.0tdi 176kw- 318k 711Nm.
Audi A3, 1756, AGR 90k@241k 557Nm - prodáno
Audi A5 3.0tdi 176kw- 318k 711Nm.
Audi A3, 1756, AGR 90k@241k 557Nm - prodáno
otacky
naftou ? nebo dorazem ?
tak to mam teda spatny informace...
http://www.vwdiesel.net/forum/index.php?topic=24323.0
udajne to posune omezovač,zvýší se maximalni otáčky...zda se mi to i logicky...pokud tam bude ta pruzina jak ma bejt,muzes slapat jak hluchej a vetsinu ti bude hltat prave ta pruzina. Nebo se pletu ?
a nebo pak jeste reakce na plyn...by se mohla zlepsit ?
tak to mam teda spatny informace...

udajne to posune omezovač,zvýší se maximalni otáčky...zda se mi to i logicky...pokud tam bude ta pruzina jak ma bejt,muzes slapat jak hluchej a vetsinu ti bude hltat prave ta pruzina. Nebo se pletu ?
Touran 2.0 tdi
-
- Aktivista
Re: otacky
tohle dělali na atmosféře, a píše že to pak vytočí přes 6000ot.... já bych do toho nešel, bál bych se že mi vyletí písty z kapotyKeflek píše:naftou ? nebo dorazem ?
tak to mam teda spatny informace...![]()
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
asi tak ... mel bych z toho taky bobky... možnosti využití plnýho potencialu motoru se da užívat jen občas a krátkodobě. ale jak se rika: Kdo se bojí, nesmí do lesa
Stejně mi to trhalo uši když sem to vytočil přes 5 000 natož nedej bože přes 6000

ex Seat Ibiza 1,9 TDI
DON'T STOP SMOKING

DON'T STOP SMOKING