Akorád si udělal chybu že si tam dal vstřiky z 1.9 sou dvoujpružinkové a mají za následek akorád menší spotřebu narvi tam z 1.6 59 SBozzy01 píše:čau chlapy,nainstaloval sem do auta motor JR,turbo mam z SB vodníka s tim poháněcim čerpadlem,vstřiky sem dal z AAzka ty novější,upravil sem ten konus v cerpadle cca o 7mm auto už začalo pěkně hulit i má tach ale nemůžu už na plechvce zatočit s tou tyčkou abych přidal,nevim zda už je na konci když furt vidim závity ale za boha s tim už nehnu,jak docílim tlaku 1,8Bar?ted mam 1,5a chystám se dát velkej IC před masku jen co seženu trubky takže zatim enmam žádnej,může to bejt tim? díky moc
jak na zlepseni TD
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Chlapi je to sice mimo téma,ale chci se vás zeptat.Do mého golfa sem koupil druhý motor SB turbo KKK 24.Když ho nastartuju tak se klepe a ot.mám někde kolem 400-500 ot.skoušel jsem přidat na naftě nepomohlo skoušel jsem přidat volnoběhu taky nic.Je možné že tam je stará nafta víc jak 3/4 roku se stím nejelo.Z výfuku jde nespálená nafta a při vyšších ot to jak kdyby střelí.Je taky možné tou naftou že to nejde do vyšších ot.Díky za pomoc
http://www.youtube.com/watch?v=Bc1lIyVPCyI docela pěkný..125kW na 1.6tdSmoke píše:ne na aaz, ale 1.6td, bylo to někde na youtube

Octavia II RS
kua ještě to tak připečené kruhy to by mě kua nasralo.JJ vyskouším ty vstřiky a uvidím.Čichal jsem k oleji a nafta tam nejde cítitpetrsk píše:zmer tlaky,ja to vidim,ze ti to nebezi na vsechny valce,proto ta nespalena nafta.mozna pricina: netesnost ventilu,nebo pripecceny kruhy.nesmrdi ti nafta v oleji?

- THOMASLO
- Sběrač informací
Odpovědi: 0
Hele na vstřiky si se díval? když to tak dlouho stálo, tak by mohl být některej zalehlej.Tom89 píše:kua ještě to tak připečené kruhy to by mě kua nasralo.JJ vyskouším ty vstřiky a uvidím.Čichal jsem k oleji a nafta tam nejde cítitpetrsk píše:zmer tlaky,ja to vidim,ze ti to nebezi na vsechny valce,proto ta nespalena nafta.mozna pricina: netesnost ventilu,nebo pripecceny kruhy.nesmrdi ti nafta v oleji?![]()
VW MK2 1.6D brzy GTD, VW MK1 2.0 16V GTi, AUDI A4 B5 1.9 TDi
Bych se podíval,ale vevím jaký to má klíč když tak já mám ještě na druhé hlavě Sb vstřiky tak bych skusil vyměnitTHOMASLO píše:Hele na vstřiky si se díval? když to tak dlouho stálo, tak by mohl být některej zalehlej.Tom89 píše:kua ještě to tak připečené kruhy to by mě kua nasralo.JJ vyskouším ty vstřiky a uvidím.Čichal jsem k oleji a nafta tam nejde cítitpetrsk píše:zmer tlaky,ja to vidim,ze ti to nebezi na vsechny valce,proto ta nespalena nafta.mozna pricina: netesnost ventilu,nebo pripecceny kruhy.nesmrdi ti nafta v oleji?![]()