tady je to stejný, jen nemám čim bokovatkully dully píše:nevim jak uvas ale tady krasne mrholijde se na boky
tak snad nedopadnu nekde mimo silnici

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jenže na turbo benzín budeš jen na upravu potřebovat tak 100-150tisíc. Jedině že bys koupil motor ze 745i, to by ses do kila vešelkully dully píše:pekny ....to je vhajzlu pro to to jistim kastly e30 a jeste nevim co do toho ale urcite to bude turbo benzin ..
Dobře udělaný TDS jede líp jak V8 4ikully dully píše:No jasne mam cas nechci rychlokvasku kdyz nejsou penize postupne zacnu ..chci 2.5 turbo nebo v8 4.0 bez ..
jen na blbosti ..
Vyhoď ten tlustej molitanovej koberec z podlahyBueno píše:Hoši já vim, že to je asi zrovna u e36 nesmysl, ale přemejšlel někdo, jak ušetřit trochu na izolaci par kg? Slyšet je v ní stejně všechno, tak jen spíš, abych v zimě neumrznul
tim jsem chtěl začítoldaf píše:Vyhoď ten tlustej molitanovej koberec z podlahyBueno píše:Hoši já vim, že to je asi zrovna u e36 nesmysl, ale přemejšlel někdo, jak ušetřit trochu na izolaci par kg? Slyšet je v ní stejně všechno, tak jen spíš, abych v zimě neumrznul
Jo videjko pěkný...ale co to bylo v 2:46 535d?mev1 píše:tak mrkni na toho červeneho leona ve videu... jede mu to jak prase natřel i ferrarikully dully píše:no prave to me malicko sere ale zase miluju bmw tak ze jsem rad ze muzu upravovat .. tdi tuning tu mame jednoho taky a ten meni turba jak na bezicim pase ma to uz asi na maximum je to leon a myslim ze mit e36 tak je v kelus E39 se tak popotahujem
http://www.youtube.com/watch?v=Jm0WwZbbBGM
jo jo a za volantem pekne arogantni kreten... Jen at pocka pristi sezonu...dawe2706 píše:Jo videjko pěkný...ale co to bylo v 2:46 535d?mev1 píše:tak mrkni na toho červeneho leona ve videu... jede mu to jak prase natřel i ferrarikully dully píše:no prave to me malicko sere ale zase miluju bmw tak ze jsem rad ze muzu upravovat .. tdi tuning tu mame jednoho taky a ten meni turba jak na bezicim pase ma to uz asi na maximum je to leon a myslim ze mit e36 tak je v kelus E39 se tak popotahujem
http://www.youtube.com/watch?v=Jm0WwZbbBGM