Noví uživatelé prostudovat jako první! Vytvořený souhrn témat na často probírané dotazy.
Téma mohou zakládat jen moderátoři - pokud máte nápad, kontaktujte Reeshu, nebo Dukese
zdravim pánové. stručně popíšu problém. octavia98, AHF na 106KW , seriová dvouhmota vyměněna za jednohmotu,myslim že to byla 1Z ,přítlačák VR6 a mesic jetá lamela. po chipu klouzala. nadával sem si a dal sem ji přeoblozit. udajně něčim lepším. 3měsíce na to zas se pomalu začíná jevit že bude klouzat(kolem2000ot. trochu se smekne.) poradte co muže bejt špatně. jezdim slušně jen občas na ni za jízdy šlápnu ,nohu na spojce nemám, jen občas tahám vozejk. poradte co s tim prosím,sem z toho auta zoufalej. jestli to muže bejt třeba přítlačákem nebo žeby udály špatnou tlouštku lamely nebo to je blbost?,sem sice automechanik ale takovýhle spešl závady mam vždy jen na vlastnim autě.
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Na radu p.humla ,jsem nechal setrvák ATD o 3mm snížit aby nedocházelo k štrejchání o plech na motoru, jak je u 77kw motorů běžné po velkém ohřátí spojky.
Je to OK
G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp
G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
na co? určitě je po tomto zásahu míň rozváženej jak dvouhmota po 100000km, když to stáčí někdo kdo ví jak to má udělat, není to u auta, který točí 4500ot. zas tak nutný, mám to vyzkoušený na několika autech a to jsem nechal ten bobek vzadu sebrat celej, ani zvýšenej hluk ani vibrace, samozřejmě netvrdím, že převážení nebo aspoň kontrola je blbost, ale ono je dost těžký někoho sehnat kdo udělá samotnej setrvák
vždy když jsem někomu točil setrvák tak jsem ho převažoval aspoň staticky a vždy byl o dost rozhozen a to mě soustruh chodí docela přesně , ikdyž to bylo většinou na benzín který točí odost víc , naposled na soutěžní hasičské čerpadlo
A5 3.0 TDI 210 KW pracovní
škoda 120 L zábava
G7 GTD
škoda, že jsi ho nezkusil před tím soustružením, podle mě i opotřebení to rozváží, ale jak jsem psal, tady v okolí se mi nikoho nepodařilo najít, když jsem to řešil, jak jsem psal neříkam, že to blbost, ale když to nejde jinak