Teplý start...návod na odpor
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Čaute chlapáci,po podrobném proskoumání tématu o relátku na teplý start,
sem se rozhodl toto realizovat na svojí oktávu.Protože jsem měl stejné problémy s teplým startem .Výrazně se to zlepšilo po zvednutí startovací dávky,ale nebylo to ono,takže přišli na řadu zdejší návody na zhotovení šikovné věcičky.Dal jsem tam odpor 3,2 kOhmů a startuje na drccc.Mohu jen doporučit kdo má problémy s tep.startem.

sem se rozhodl toto realizovat na svojí oktávu.Protože jsem měl stejné problémy s teplým startem .Výrazně se to zlepšilo po zvednutí startovací dávky,ale nebylo to ono,takže přišli na řadu zdejší návody na zhotovení šikovné věcičky.Dal jsem tam odpor 3,2 kOhmů a startuje na drccc.Mohu jen doporučit kdo má problémy s tep.startem.

caw všichni,
na VAGu jsem zjistil,že mi proměřuje čidlo teploty motoru (ukazovalo skoro o 30°C méně)
Koupil jsem za 2 kilča nové,namontil ho do auta a znovu čučím do VAGu a teplota konečně správná,jenže jsem zaznamenal horší starty
,nastartuju sice napoprvý,ale je znát,že ten čas je malinko delší-už to není drc,ale drc..drc.
Takže mě zajmá,jestli to čidlo teploty má vliv jenom na startovací dávku a žhavení,nebo i z něj bere Ř.J. data o teplotě motoru pro další přispůsobení chodu motoru ( hlavně co to dělá se spotřebou)
Ford Galaxy 1.9TDI 81kW AVG
na VAGu jsem zjistil,že mi proměřuje čidlo teploty motoru (ukazovalo skoro o 30°C méně)
Koupil jsem za 2 kilča nové,namontil ho do auta a znovu čučím do VAGu a teplota konečně správná,jenže jsem zaznamenal horší starty

Takže mě zajmá,jestli to čidlo teploty má vliv jenom na startovací dávku a žhavení,nebo i z něj bere Ř.J. data o teplotě motoru pro další přispůsobení chodu motoru ( hlavně co to dělá se spotřebou)
Ford Galaxy 1.9TDI 81kW AVG
50 € . Podla mna je to malo , za to co som sa uz s tym natrapil . Mam uz s tym pokoj a ziadne dalsie kable okolo motora . A keby som sa rozhodol pre rele , tak si to musim aj tak dat urobit niekomu skratka elektrina je pre mna spanielska dolina. som spokojny
SEAT ALHAMBRA 1,9TDI,81kw/110hp,1999, AFN ,jednohmota, EGR-OFF , KAT-OFF , 440 000 KM
jasny , pokud jsi spokojenej , proc ne , ja to mam za 50kc a spkojenost se dostavila taky ...laumar píše:50 € . Podla mna je to malo , za to co som sa uz s tym natrapil . Mam uz s tym pokoj a ziadne dalsie kable okolo motora . A keby som sa rozhodol pre rele , tak si to musim aj tak dat urobit niekomu skratka elektrina je pre mna spanielska dolina. som spokojny

BMW X5 3.0D. Dovoz vozidel EU ...... 777973224.
zdravim jde zvysit startovaci davka pomoci programu 304IHR vag comBohůš píše:řešil jsem to u oct.AGR 4*4 najeto cca 400 tis.
Kontrolovali jsme startér, přidávala se kostra, kont. bat. komprese vstřiky, předvstřik, atd.
Nakonec pomohlo zvýšení startovací dávky v Řj.
Původní hodnota 32768. lze zvýšit na 33268 ale to je max dál už to nemá smysl.
Ted max spokojenost.
pokud ano prosim nejakou navod..
- lucky.jack
- Přispěvovatel
- lucky.jack
- Přispěvovatel