Moderátoři: šulda, Moderátoři
Auto jsem koupil a na tacho bylo 203000 km.....je to rok 1995 a v roce 2000 se auto dotáhlo z německa a já ho bral v roce 2005.batoo píše:Hele dawe a kolik ma ten motor nalitano? (realne:)
mas nejaky foto,odkaz na tento vuz?dik petrviktorddd píše:videl som jednu 3ku e30 s TDS motorom, mechanické čerpadlo, veľké turbo, atď. cca 140kW, o zrýchlení radšej NO comment, a driftovalo to krásne aj na 3kedawe2706 píše:Já mít tenhle motor ve trojce,tak by to asi zabíjelo.batoo píše:Kamos ma 325TDSko a chtelo by to dle me vic koniku, je to takovy mno, to ma myslim, ze 105kw, ale chtelo by to neco pridat.
Další hrdina........JÁÁÁÁÁÁÁÁÁjericho-3 píše:No to je hrdina jezdit ze sráčem nacpaným naftou a kouřícím jako slavné autobusy Ikarus , které takto kouřily už z výroby..Tohle není mechanik, ale úpravce z JZD Propadliště...
Přesně, konstrukce toho motoru nemá na to aby se to dalo naladit na pořádnej výkon bez dýmu. A tyhle dědečkové jezděj ve finsku s výkonama 400PS a 800Nmviktorddd píše:link ani fotky nemám lebo teraz mu to nejazdí skladá čerpadlo ale jazdilo to podobne ako ten na linku od oldaf
hrdina, nehrdina, keď mi nájdeš niekoho kto vytlačí z motoru s mechanickým čerpadlom zo sériových 85 alebo 105kW cez 150kW bez dymu tak ti dám 1000€