Audi AFN kovaříci v motoru
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
Chlapi vyřešeno
. Bylo to fakt rozhozený na čerpadle. Nastavil jsem rozvody na Nulu a čerpadlo jsem povolil i vzadu a pak jsem to nastavil směrem k bloku. Když jsem kouknul na ty oválný díry tak tam bylo vidět ohraničení origo nastavení čerpadla a tak jsem to na to nastavil a auto si přede jak kocourek
Nechápu jak to mohl někdo takhle nastavit a hlavně proč
. Ještě potřebuji vědět jak zkontroluji předvstřik ve Vagu. Nějakej popis co a jak
Dále řemenice na čerpadle trochu hází tak bych ji chtěl vyměnit. Můžu teda povolit ten středovej šroub?? Já myslím že jo ne??? Protože na hřídeli je klínek tak by se to nemělo rozhodit
Jinak díky všem zůčastněným. Moc si vás vážím

Ak ti hádže remenica na čerpadle tak výmenou si asi nepomôžeš, skús či nemá vôlu oska v čerpadle, ale to by si musel dat zase rozvody dolu
, máš dobre pritiahnuté čerpadlo, ked si ho posúval? Stredovú maticu môžeš bez problému povolit.

AUDI A4 Avant TDI, AFN, 764, 11mm, 1749VA, jednohmota HDS, egrOFF, katOFF, soft, 288/245
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
Byla to bouračka přímo na vše co se točí a ti zmr...i to jenom nastrojily na prodej. Tomas vačka běží už jsem se tě ptal na SZ kolik za ni. Ta stará by taky běžela, ale to jsem netušil, že je to čerpadlem
. Napiš na SZ a moc dík. Jo a pro Koca tarokuje znamená jakoby se sypali brambory(zemiaky
). Tak ten motor nepravidelně chodil.

-
- Přispěvovatel
No tak po všech útrapách to dobře dopadlo. Dneska jsem seřídil dynamickej předvstřik podle rady pana Vacátka KOCA
(díky) a nastrojil a vyrazil na 80km trasu. To auto před tím tak nejelo jako jede teď
Všem mockrát děkuji a beru vás jako profíky
. A Tomas se ještě nevyjádřil co za tu vačku(když už jsem ji použil). Tak se prosím vyjádři. Nerad někomu něco dlužím a už vůbec ne takovejm dobrejm lidem jako jseš ty
i když mám na některý pražky jinej názor
, ale ty jseš z oboru. 

-
- Přispěvovatel