Moderátoři: šulda, Moderátoři
s tím počítámBueno píše:Taky bych se přidal k nový vačcekully dully píše:super super ..![]()
hned jak to smontuju zase prijedu pro vvacku 2.85 .....
)
U vás to bude určitě raketaBueno píše:Jinak jsme zavedli do prodeje k26, tak zkusím vysondovat co se dá udělat za cenuoldaf píše:s tím počítámBueno píše: Taky bych se přidal k nový vačce)
A co třeba Holset HE351VE? Ten budete mít taky?Bueno píše:lehce přes 1000kč je to u nás víc.. je to poměrně čerstvej sortiment, tak ještě nemám přehled co jde a co nejde.. ale jestli to bude jako u turb na osobáky, tak budu spokojenejoldaf píše:To jsem čekal že bude stát minimálně jednou tolik
to teď z domova nedopátrám a mám dovču.. teď jedině podle origo čísla, nebo možná i podle auta z kterýho to jeoldaf píše:A co třeba Holset HE351VE? Ten budete mít taky?Bueno píše:lehce přes 1000kč je to u nás víc.. je to poměrně čerstvej sortiment, tak ještě nemám přehled co jde a co nejde.. ale jestli to bude jako u turb na osobáky, tak budu spokojenejoldaf píše:To jsem čekal že bude stát minimálně jednou tolik
ten je zajimavý, roztočím to na 330d?oldaf píše:A co třeba Holset HE351VE? Ten budete mít taky?Bueno píše:lehce přes 1000kč je to u nás víc.. je to poměrně čerstvej sortiment, tak ještě nemám přehled co jde a co nejde.. ale jestli to bude jako u turb na osobáky, tak budu spokojenejoldaf píše:To jsem čekal že bude stát minimálně jednou tolik