Správně seřízený motor má při naložení z volnoběhu ihned reagovat..,tak v půlce plynu černě zakouřit a pak "bez kouře"roztočený doběhnout do omezovače...
Moderátoři: šulda, Moderátoři
A nemáš obrácený čidlo tlaku oleje? Na některých autech jsou spínací a na některých rozpínací.Tom89 píše:clapi cu se zeptat.Dal jsem do G2 motor 1.6 TD z Audi B3
a při vytnutí motoru se mě rozsvítí kontrolka mazání a začne bzučet.Nevíte náhodou čím to je?Oleje je tam dost a a dal jsem tam 10W40 Havoline
to si myslím že ne,páč sem vše dal z potkaného origo motoru a tam to valilo bez problémuoldaf píše:A nemáš obrácený čidlo tlaku oleje? Na některých autech jsou spínací a na některých rozpínací.Tom89 píše:clapi cu se zeptat.Dal jsem do G2 motor 1.6 TD z Audi B3
a při vytnutí motoru se mě rozsvítí kontrolka mazání a začne bzučet.Nevíte náhodou čím to je?Oleje je tam dost a a dal jsem tam 10W40 Havoline
ked som menil motor tak som musel vymenit aj cidlo oleja lebo mi stale blikal olej. potom som vymenil budiky a zas mi zacal blikat a nepomohlo ani ked som zas vymenil cidlo kedze je ich je viac druhov.Tom89 píše:to si myslím že ne,páč sem vše dal z potkaného origo motoru a tam to valilo bez problémuoldaf píše:A nemáš obrácený čidlo tlaku oleje? Na některých autech jsou spínací a na některých rozpínací.Tom89 píše:clapi cu se zeptat.Dal jsem do G2 motor 1.6 TD z Audi B3
No si na něco kápl.Protože když sem to měl vše i z budíkama tak to bylo dobry,ale musel jsem dát druhé protože na těch origo sem spálil plošák.No a ted které je to to čidlo?jammie píše:ked som menil motor tak som musel vymenit aj cidlo oleja lebo mi stale blikal olej. potom som vymenil budiky a zas mi zacal blikat a nepomohlo ani ked som zas vymenil cidlo kedze je ich je viac druhov.Tom89 píše:to si myslím že ne,páč sem vše dal z potkaného origo motoru a tam to valilo bez problémuoldaf píše: A nemáš obrácený čidlo tlaku oleje? Na některých autech jsou spínací a na některých rozpínací.