Brembo Max + Textar fungují dobře a pořád jsou za slušnej penízOťasTDi píše:no jenže já právě koupil značku,která se montovala do prvovýroby.se kterou značkou tedy máte jen dobré zkušenosti? já abych věděl pro příště

Moderátoři: šulda, Moderátoři
no je to dilema, zas kdyz to budu vic honit abych mel pekny zadni kotouce, tak o to vic se mi zas budou kroutit ty prednidibarbora píše:Obcas treba prebehnut par metrov na pritiahnutej rucnej brzde a kotuce nebudu moc hrdzaviet, holt malo ich deries.
já bych to na dilemu neviděl ty zadky prostě moc nebzd protže nemají co, apři nedělním provozu vyreznoucin píše:no je to dilema, zas kdyz to budu vic honit abych mel pekny zadni kotouce, tak o to vic se mi zas budou kroutit ty prednidibarbora píše:Obcas treba prebehnut par metrov na pritiahnutej rucnej brzde a kotuce nebudu moc hrdzaviet, holt malo ich deries.![]()
Souhlas, moc to nebrzdí na zadku, měl jsem to stejny na brembách a stačilo trošku vyčistit a pořádně promazat vodící čepy třmenu (na jednom kole jsem měnil celej držák třmenu) a konečně to brzdí a kotouče jak na předku, ale mám obavu, že to není konec a bude se to opakovat, ty prachovky pouštěj vodu a pak čep a držák třmenu krásně sroste.slovacek.milos píše:já bych to na dilemu neviděl ty zadky prostě moc nebzd protže nemají co, apři nedělním provozu vyreznoucin píše:no je to dilema, zas kdyz to budu vic honit abych mel pekny zadni kotouce, tak o to vic se mi zas budou kroutit ty prednidibarbora píše:Obcas treba prebehnut par metrov na pritiahnutej rucnej brzde a kotuce nebudu moc hrdzaviet, holt malo ich deries.![]()
moje zkušenost je taková že to dáš do rychtyku jak píšeš ale pokud nejezdíš a parkuješ ve vlhkých lokalitách je to za rok o samé,1pavel píše:hlavně jestli při montáži odrezíte držáky desek aby desky v nich byly volné doslova hrkaly , jinak jak je na fotce srovnat na soustruhu a desky na desce se šmirglem
muj názor je takový že tam kde brzdy bereš mají správnou směs, proto fachčí,Bóďa píše:Mně TRW fungují.Dávám buď origo, nebo když není, tak právě TRW.
Tohle je u předokolky úplně normální. G4 mé paní je na tom stejně a brzdy jsou VW z Německa.![]()
A čokla nabrat s rozeběhem.
To mám fakt rád, ochcané leštěné límce.