Leon by Sniper--

Tato sekce slouží k prezentaci vozů členů tohota fóra.

Moderátoři: šulda, Moderátoři

marena tdi
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od marena tdi »

jednoznacne Cupra .
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Jasne ze OZety z Cupry. A nie tie ala cigansky zigulak co mas teraz.
luigi5
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od luigi5 »

uz jenm po kkvalitativni strance origo Rky :)
O1 TDi ASZ V/RS, RECARO, AP -40mm, 17'' Spider 205/50 Michelin PA4, 18'' Fondmetal 9rr 225/40 Michelin PS3, R32 brakes --OFF
BMW 330D E90 Mpaket 170kw M57TÜ2, ST XTA -65, 19'' M3 225/35+255/30 Goodyear EA2, 17'' Mpaket 225/45 Goodyear UGP2 --ON
peeeetr
Aktivista

Příspěvek od peeeetr »

Ten Leon na těch Cuprách vypadá úplně jinak. A jak psal luigi5, kvalita je úplně někde jinde. :-)
Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky :)
sniper--
Aktivista

Příspěvek od sniper-- »

Vy jste mi to teda vsichni nandali :D prej cikasky ze zigula (noteeth)
autoservis pneuservis.
Tel.774 225538
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

No, po pul roce jsem si otevrel to tema a rikam si "kua, to jsou nadherny kola" a pak jsem si uvedomil, ze uz jsem to tu vlastne probiral. Co se designu tyce, rozhodne bych nechal soucasne ... ALE problem je ten, ze ty z Cupry jsou bezpochyby nekde jinde s funkcnosti ... a kdo me zna, tak vi, ze ja razim spis funkcnost nezli design.

... takze to mas tezky a nezavidenihodne rozhodnuti (crazy)

PS: pokud ty soucasne budes prodavat, doporucuji je nechat nekde srovnat, protoze u techto italskych, resp. cikanskych sracek je pevnost materialu na urovni exkrementu a pripadny kupce by z toho mohl byt nemile prekvapen (nebo ho proste informovat a "ber nebo nech byt")
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
sniper--
Aktivista

Příspěvek od sniper-- »

presne tak jak pises,mel jsem na prvnim leonu italsky kola a na srovnani byli vsechny 4, tyhle mi pri nazuti poslednich gum v pneuservisu na vyvazovacce ale mile prekvapily,byly uplne rovny a minimum zavazi,mozna se italove trosku zlepsili (noteeth)
autoservis pneuservis.
Tel.774 225538
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Forest píše:...protoze u techto italskych, resp. cikanskych sracek je pevnost materialu na urovni exkrementu a pripadny kupce by z toho mohl byt nemile prekvapen (nebo ho proste informovat a "ber nebo nech byt")
Ked si to tak vezmes tak aj OZ, Speedline a EVO Corse su italske, resp. cikanske sracky :roll:
turbo kamna power
Aktivista

Příspěvek od turbo kamna power »

Forest: a proč na těch cigánskejch sračkách jezdí F1 i WRC...? A proč si automobilky nechávají od těch cikánů vyrábět kola na nová auta?
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

@tkp: Treba proto, ze na to jsou penize, je takovy specificky? Vedel jsi o tom, ze v Cine dostanes vyssi kvalitu, nezli temer kdekoliv jinde na svete ... akorat to musis zaplatit. Ale jinak, 99,9% vyrobku z Ciny jsou evropskymi objednateli importovane sracky.

Jinak porovnavat to, co je v motorsportu a co je na silnici je hodne zcestne. Je to, jako porovnavat praskovaci letadlo se stihackou.

Ja hovorim na zaklade toho, co jsem videl a slysel ve zdejsi firme, ktera se zabyvala renovacema kol. Ukazal na nemecky kolo a rikal - s timhle prelitnes v 80 zpomalovaci retarder a kola budou v klidu ... kdyz to udelas s timhle (ukazal na kolo MAK), tak z toho budes mit sisku. Takze podle toho soudim. Kdyz videl, ze jsem si koupil Rialy, rikal, ze pokud nebudu na tech kolech delat velky prasarny, budou v klidu. No, bohuzel, delal jsem na nich prasarny (silnice z Trebechovic do nasi provozovny v Opocne je prakticky slozena jen ze zaplat) a podle toho vypadaly, nicmene po tech letech mi rekl, ze italska kola by uz byly davno ve sberu. Mozna by bylo vhodne dodat, ze mam auto trochu tvrdsi coz tem kolum asi taky moc nepomaha.

... tak nevim no, co si o tom myslet, ale pro muj vnitrni dobry pocit staci, ze vim, ze moje kola s kvalitou problem nemaji :roll:

Co se Italie tyce, tak jedno se jim uprit neda - jsou to skveli designeri.

PS: paradoxem je, ze mam v aute italsky trysky (noteeth)
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Su to uplne chujoviny, ked preletis retarder v 80km/h tak ti jedno co bude skolesami, kedze minimalne budes mat na sisku predne tlmice, rozhodenu geometriu, osekane plasty a krvacajucu olejovu vanu.
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

@TDI tech: Rozlisuj prosim - ta zminka se netykala toho, jak dopadne zbytek auta a ty, ale jak dopadnou kola ... ono, kdyz se nad tim zamysli clovek do hloubky, bezpochyby bude hrat roli i rozmer pneu a typ auta.

Jinak nejsem si jist, ale myslis, ze by to dopadlo tak brutalne (ptam se, protoze jsem nikdy nic podobneho nezkousel a ani to nezamyslim) :roll:
Obrázek

sniper--
Aktivista

Příspěvek od sniper-- »

Takze to nakonec dopadlo tak,ze jsme udelali s jednim klukem co ma eRko vymenu... Je fakt ze to s tema eRkovejma asi nevypada tak dobre,ale vazi snad pulku co ty MAM.
autoservis pneuservis.
Tel.774 225538
sniper--
Aktivista

Příspěvek od sniper-- »

Takze jsem na jaro drobet vyzbrojil, tady je fotka kola cupraR, do kterejch jsem dal trosku lepsi brzdy nez 312ky co jsem mel. :)

Obrázek

Uploaded with ImageShack.us
autoservis pneuservis.
Tel.774 225538
tholis
Přispěvovatel

Příspěvek od tholis »

Ty origo 18 disky z cupry jsou od OZ? Ja ze mam origo 17tky a ty jsou od ronalu :o

Jinak retarder se muze bez nasledku prejet i ve 100km na seriovem podvozku na vw polo...vyzkouseno..disky14" a polo predchozi generace.
Odpovědět

Zpět na „Vozy členů fóra“