Focus 1,8 Tdci 01 kódovanie vstrekov

Moderátoři: šulda, Moderátoři

pavel9270
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od pavel9270 »

Tomas.cz píše:Nevím jestli ti to pomůže, ale měnil jsem vstřiky na 1.5DCi ( tady Delphi ), nakódoval, jel se projet, pak koukám znova na kódování a zarazilo mne, že se úplně změnilo.
Tak jsem kódy vstřiků, co jsem měl napsané na papíru nadatloval ještě jednou, znova jízda a zase změna, tak jsem to dál neřešil, auto šlo normálně.
Vstřiky si zákazník nechal poslat někde z Rakouska.
čím si to kódoval a následne vyčítal.
Vaše odpovede sa dosť rozchádzajú.
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Diag je diag
Naposledy upravil(a) Tomas.cz dne 22 kvě 2013, 22:00, celkem upraveno 1 x.
stefi
Přispěvovatel

Příspěvek od stefi »

z repasmy je casto problem nepravidelny chod,auto skace do nudzaku,neda sa nastartovat,ak das nove no problem aspon u mna ;),samozrejme nakodovat! pouzivam kts na ford,na renault kts alebo clip co mam po ruke no
pavel9270
Přispěvovatel

Příspěvek od pavel9270 »

Tak dnes som bol u joe v ZH na IDS. Po preflashnutí obidvoch jednotiek a nanovo načítaní kódov vstrekov auto ide bez problémov. Pri teste vstrekovačov zistil že nie je všetko úplne kóšer, ale kým auto jazdí v pohode tak to nejdem riešiť. Ak sa objaví nejaký problém tak ide na test VT pumpa a vstreky.
mikko
Přispěvovatel

Příspěvek od mikko »

Cauko! Tiez mam problem s kodovanim... mam delphi a pise 2339 4 valec skusal som kodovat podla navodu v diag ale neuspesne. potom som dal skontrolovat vstreky... povedali ze su v nich piliny a ze jedna je k.o tak som vybral aj cerpadlo,cistil nadrz trubky a novy filter poskladal nakodoval a stale to iste... takze pomoze jedine prefashnutie??
pavel9270 píše:Tak dnes som bol u joe v ZH na IDS. Po preflashnutí obidvoch jednotiek a nanovo načítaní kódov vstrekov auto ide bez problémov. Pri teste vstrekovačov zistil že nie je všetko úplne kóšer, ale kým auto jazdí v pohode tak to nejdem riešiť. Ak sa objaví nejaký problém tak ide na test VT pumpa a vstreky.
joe
Aktivista

Příspěvek od joe »

vsak sa zastav, poriesime.
mikko
Přispěvovatel

Příspěvek od mikko »

joe píše:vsak sa zastav, poriesime.
Takze auto uz funguje... Dnes som sa trocha ihral a podarilo sa to rozbehat... Najprv som skusal kodovat vsetky naraz ale bez uspechu, potom som skusil ako je aj vysie uvedene po jednom kodovat a nakoniec som len ten samotny 4 nakodoval a voala zhavenie prestalo blikat a pekne nastartovalo. Dakujem za toto vlakno a ludom co sem pisali.
Odpovědět

Zpět na „Ford“