A co sa tyka grafu tak priebeh nie celkom dobry su tam dost velke skoky..A hlavne v krutaku..Ale ja som neni odbornik a urcite to.nechcem sudit.Auticko musi ist krasne!

Moderátoři: šulda, JasteR, Moderátoři
k čemu ti bude zachovalej motor, když budeš mít vyhnilou kastliVici píše:.... Základ je, aby to nebylo dovezené z Itálie ...
tak ako pisesTDI tech píše:U VW pumpaca mas stastie ze vobec ide. Na Fiaty mi nekidaj, vymakanejsie auta pod slnkom niesu. A vo vseobecnosti plati ze kazdemu sa nieco podari a a tiez nepodari. To co fiat bezne pouzival uz pred x rokmi u ostatnych autach je to dnes este len novinka. Takze asi tak. Ale take nieco povie len ten co fiata nikdy nemal.
TDItechu, to snad nemyslis vazneTDI tech píše:Praveze mam najradsej VW ked su dovoz z IT. Su najzachovalejsie. Az nato ze namaju vyhrievane sedadla a predohrv motora
A v te dobe, kdy mu to prodal - jaky byl maximalni dosazitelny tlak? Ja jen, ze PD system znamy jiz od pred prelomem tisicileti dosahoval hodne dlouhou dobu vyssich vstrikovacich tlaku a zajimalo by me, zda maji zasluhy na prevzeti tohoto titulu pracovnici z Fiatu nebo Bosch ... tedy opet Nemci.Point píše:ved Fiat predal Boschu system CommonRail