držák 6st převodovky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
VW
napišeš koupim držak a nenapišeš ani na jaky auto nebo jaky motor? a pak takova fotka, co si s toho asi mame vybrat, proto jsem to napsalA6TDI píše:jo tyhle mazaly s T4 co všechno znaji ty sou nejlepší voe
dát mu kladivo udělá průser ale na foru je king
tohle zase asi skončí žlučovitýma oftopáčema
se divim že se nedává ban za tyhle žvásty co všechno jen kurvěj jak už tu několikrát dokonce zaznělo
chtěl bych ho vidět jakej by vypotil držák on
Kdyby jsi mě znal tak bys vedel že na benzinkach rozhodně nestojim, jinak kladivo moc často nepouživam, VW dělam 20let, a takovejch staveb jsem za život stavěl do dvojek golfu spousta-vlastnima rukama, ale nee takto? když už řikaš neco o mazalovi

Autofolie(19let)-Autoservis(24let)muj tel-723 14 14 14 neni duležite kolik maš kw a jak jedeš rychle, duležity je jestli dojedeš živej!!!!
jezdim Multivan Atlantis 111kw, Octa I ALH,pro zabavu Smart Forfour Brabus 130kw!!!
jezdim Multivan Atlantis 111kw, Octa I ALH,pro zabavu Smart Forfour Brabus 130kw!!!
- hansdob
- Aktivista
Odpovědi: 1
No orig nebude jelikož B3,B4,GII,GIII 6Q nikdy neměli držák se musí udělat jak jsem psal chce to rozměry nejlépe výkres a mužem to vytvořit.A6TDI píše:tak tam jde jen o to uchycení na sylentblok a to by mohlo být stejný
když se do b3 dávaly 19td a pak B4 ze který tipuju že ty nápravy a uchycení jsou, ale samo jen úvaha
ale kdyžtak by ho tam asi někdo dal , nicmééně se to bude muset řešit
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
tak já bych se na ten originál aspon podíval ,jestli tady bude někdo ochotnej ,nejlíp jak sem psal koupim origo -a upravit ..
dělat to tak jedině na fréze z jednoho kusu ,protože jak se to dobře neuchytí a jeden šroub je přetěžovanej víc než druhej tak to po čase upadne ...bych řek.
z toho důvodu se mi to nechce takhle dělat
dělat to tak jedině na fréze z jednoho kusu ,protože jak se to dobře neuchytí a jeden šroub je přetěžovanej víc než druhej tak to po čase upadne ...bych řek.
z toho důvodu se mi to nechce takhle dělat