vyber ziaroviek h4

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Forest
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Forest »

stevocz píše:cez den je to svietenie na nic
Nemas pravdu - staci, kdyz jedes do kopce a na horizontu jede svetle auto - nebyt svetel, muzes ho lehce prehlednout. To same, kdyz je sero, dest, decentni mlha apod. Proste neni tolik dulezite videt ale byt viden.

Jinak souhlas s t.k.p., jsem take pro maximalne pro. A ti, kteri nemaji na zarovky, necht si koupi "denni sviceni" s diodama, ty maji vyrazne vyssi zivotnost. ... hlavne si je ale namontujte do rozumne vysky, nekteri to snad berou jako prisvecovadlo a montuji to div ne do lizatek (wallbash)
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
JohnyFlat
Přispěvovatel

Příspěvek od JohnyFlat »

když už je tu tohle téma, zeptám se, nejezdil někdo tyto Philips NightGuide DoubleLife a srovnání třeba s Philips X-treme VISION?
Octavia TOUR 1.9 TDI ALH
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Do hmly som mal GE Alldays a boli perfektne. Akourat ze svietili strasne do zlta.
kakabus
Sběrač informací

Příspěvek od kakabus »

Já používám Night Breaker jako zimní žárovky,kdy potřebuju spíše vidět,v létě je měním za obyčejné páč po tmě moc nejezdím a stačí,že jsem viděn.
Co se týká denního svícení,jednou než bylo povinné se mě stalo,že při slunečním dnu jsem vjel do lesa a než se oči přizpůsobili šeru,proti mě jelo tmavé auto,které nesvítilo a předjíždělo....Opravdu jsem ho zaregistroval na poslední chvíli a děkuji,nechci více....
Luke10
Přispěvovatel

Příspěvek od Luke10 »

Forest píše:
stevocz píše:cez den je to svietenie na nic
Nemas pravdu - staci, kdyz jedes do kopce a na horizontu jede svetle auto - nebyt svetel, muzes ho lehce prehlednout. To same, kdyz je sero, dest, decentni mlha apod. Proste neni tolik dulezite videt ale byt viden.

Jinak souhlas s t.k.p., jsem take pro maximalne pro. A ti, kteri nemaji na zarovky, necht si koupi "denni sviceni" s diodama, ty maji vyrazne vyssi zivotnost. ... hlavne si je ale namontujte do rozumne vysky, nekteri to snad berou jako prisvecovadlo a montuji to div ne do lizatek (wallbash)
No kdyz je sero, dest nebo mlha proste snizena viditelnost mel by clovek svitit automaticky normalnima svetlama (aby svitili i zadni svetla)
turbo kamna power
Aktivista

Příspěvek od turbo kamna power »

Luke10 píše:No kdyz je sero, dest nebo mlha proste snizena viditelnost mel by clovek svitit automaticky normalnima svetlama (aby svitili i zadni svetla)
Jenže na to právě hodně lidí sere ;) kolikrát potkávám i dneska lidi, co jezdí za šera, nebo v mlze jen na ty LED denní svícení, a taky to často dělají řidiči Oktávek II face., kteří jezdí, ať se děje, co se děje, jen na denní svícení v mlhovkách.
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
ThrashTheTrash
Aktivista

Příspěvek od ThrashTheTrash »

Já se jen vetřu :D, ten kdo propaguje denní svícení tak OK,ale ať si uvědomí laskavě že večer to svítit nemá :D,když vidím ty idioty co to maj namrdaný všude možně a svítí jim to jak vánoční stromeček a když to potkám na silnici tak nevím jestli se krýt před tím jak to kolikrát svítí do očí nebo mu dát dálkový :D!Jako když denní svícení tak fakt pořádný a né jak například do Golfa IV ty kulatý světla co tam doma někdo namrdá do mřížek a pak neví jak to uchytit a každý světlo svítí do prdele!Už mě to fakt vytáčí.Mám souseda, co to tak natmelil na svým GOLFU IV ty kulatý světla pro denní svícení a když jel proti mně,tak to byla síla jako :D,samozřejmě zapojený tak že to svítilo večer,tak kde je pak smysl?Stačí když jedu po Brně a to člověk se nestačí divit co se dá na auto namrdat!

Jinak se nezlobte že sem tak sprostej a vetřel jsem se sem!

Děkuji
moucha
Přispěvovatel

Příspěvek od moucha »

Já bych to nekompromisně pokutoval. Je to zásah do vozidla a v noci to oslňuje.
Fabia ATD 74kW Powered by MoraviaTuning
turbo kamna power
Aktivista

Příspěvek od turbo kamna power »

já jsem fanda továrního řešení, ty nabastlený LEDky a další zvěrstva, nejen, že to je hnus, ale ve dne to není vidět a v noci to oslňuje, někteří lidé fakt nemají soudnost :?
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
kiklop32
Přispěvovatel

Příspěvek od kiklop32 »

Svetla jsou od toho, aby svitila, at uz ve dne tak v noci. Auto je lepe viditelne. Denni sviceni je blbost, kolikrat blikam na ostatní, ze nesviti a oni maj LEDky skoro az v lizatku, coz je uplne k nicemu...
A to, ze se zarovky opotrebovavaji / prepaluji a proto nesvitit a koupit si denni sviceni je stejne jako koupit si misto auta radsi kolo, pac to nezere naftu....
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“