Jarda S: To asi nebude něco v pořádku, když každý rok dává jiné turbo ne? Bud je to totální vocas, nebo je asi chyba v tom 190ps softu ne?
Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky
Jarda S. píše:Pilott kamarád má rs čiplý na 190hp a je to síla turbo mění jednou ročně gumy ani ne po měsíci
Jen chip? Tak mu nekdo maze med kolem huby.
Viesco, celkom som ochotny verit ze zmerat to tych 5 sekund na brzde bez retarderu a vyplut graf je mozno realne.... inak no comment (vid. poznamku o turbe)
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
No mam Toledo ciste jen ciply a jsem spokojenej a duvod proc tam nechci davat jinej intercoler a turbo je ciste s financni. Kdyz Fabku RS ciste jen cipnu a nebudu ji davat kour za studena a dochlazovat turbo a delat peclive vymeny oleje a filtru tak by se s autem nemelo nic stat ne? Jakej bych do toho auta mel davat motorovy olej? Doporucte nejaky.
Seat Leon FR - egr off, 188PS, 408Nm Chip by Gragpower
myslím, že nějakej lehkej chip na 160koní při rozumným zacházení bude v pohodě jinak nevím, jak má fabia podběhy, ale třeba u oktávky trochu k lepší účinnosti IC pomůže, když se udělaj do plastovýho podběhu žábry, kudy může odcházet teplej vzduch.
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Pilott píše:No mam Toledo ciste jen ciply a jsem spokojenej a duvod proc tam nechci davat jinej intercoler a turbo je ciste s financni. Kdyz Fabku RS ciste jen cipnu a nebudu ji davat kour za studena a dochlazovat turbo a delat peclive vymeny oleje a filtru tak by se s autem nemelo nic stat ne? Jakej bych do toho auta mel davat motorovy olej? Doporucte nejaky.
Já jsem teda měl VA v ibize se sériovým IC, který je vedle převodovky, tlačil jsem 1.4b a v létě jsem neměl velký problém..spíš než aby to bylo znát na výkonu tak spíš na roztáčení turbíny, když bylo hodně horko tak náběh posunutej tak o 200-300RPM..ale nehulilo to..
druhá věc byla ale na sprintěch, kde jakmile se ohřál celej motorovej prostor a stálo se, tak přibližně o 20HP mín..