reference chiptuningové firmy

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Lukáš Nevěřil
Nováček
Odpovědi: 0

www. profi-chiptuning.cz

Příspěvek od Lukáš Nevěřil »

Dobrý Večer pánové povím vám své skušenosti s firmou www.Profi-chiptuning.cz. Já jsem si od nich nechal tzv. načipovat svoji octavku zhruba před půl rokem. Abych byl přesný v jejich Zlínské pobočce. A jak jsem dopadl? Vzali si odemě 3400kč nenačipovali auto vubec nijak, zlámali mi plasty kolem stěračů včetně odtokové lišty nad pilovým filtrem takže při prvním dešti jsem měl v autě litry vody!!! Než jsem zjistil kde je chyba auto jsem třikrát vysušoval. Dnes jsem byl znovu na čipu u TDIFUN z Českého Těšína a tam mi Pan Zdeněk Hájek zjistíl že auto neprošlo žádnou úpravou ani jenen čip v jednotce nebyl přepájen a auto mělo seriový výkon!! Teď mám v autě 100Kw auto jede jako pila mám seřízené turbo, podtlaky, teplé starty a dokonce opravenou jednotku bagu. To vše za cca 3 hodiny a za super peníze. Tímto bych chtěl panu Hájkovi moc poděkovat za profi přístup a všem vřele doporučit!!! :) A www.Profi-chiptuning jsou jen zloději, podvodíci a profesionální amatéři!!!!!!!!!!!!!!
lukes
peeeetr
Aktivista

Re: www. profi-chiptuning.cz

Příspěvek od peeeetr »

Lukáš Nevěřil píše:Dobrý Večer pánové povím vám své skušenosti s firmou www.Profi-chiptuning.cz. Já jsem si od nich nechal tzv. načipovat svoji octavku zhruba před půl rokem. Abych byl přesný v jejich Zlínské pobočce. A jak jsem dopadl? Vzali si odemě 3400kč nenačipovali auto vubec nijak, zlámali mi plasty kolem stěračů včetně odtokové lišty nad pilovým filtrem takže při prvním dešti jsem měl v autě litry vody!!! Než jsem zjistil kde je chyba auto jsem třikrát vysušoval. Dnes jsem byl znovu na čipu u TDIFUN z Českého Těšína a tam mi Pan Zdeněk Hájek zjistíl že auto neprošlo žádnou úpravou ani jenen čip v jednotce nebyl přepájen a auto mělo seriový výkon!! Teď mám v autě 100Kw auto jede jako pila mám seřízené turbo, podtlaky, teplé starty a dokonce opravenou jednotku bagu. To vše za cca 3 hodiny a za super peníze. Tímto bych chtěl panu Hájkovi moc poděkovat za profi přístup a všem vřele doporučit!!! :) A www.Profi-chiptuning jsou jen zloději, podvodíci a profesionální amatéři!!!!!!!!!!!!!!

Tak to mluví za vše. Díky za příspěvek :-)
Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky :)
81
Přispěvovatel

Příspěvek od 81 »

Nečekal jsem tolik odpovědí, všem děkuji!
Lupino
Přispěvovatel

Příspěvek od Lupino »

myslím že to jedna a ta samá firma tady taky jedna zkušenost
http://www.tuning-forum.org/viewtopic.p ... da8af62f93
skoda
Aktivista

Příspěvek od skoda »

Takže asi jako ABC-tuning
Asi jim došli nové PLCC paměti (rofl)
Ale stránky mají pěkné ;-)
Bosch kts 570,vcds,Beeprog
vilozx6
Aktivista

Příspěvek od vilozx6 »

Forest píše:(offtopic)
@vilozx6: A s faktorem vahy jste nepocitali? 180k by mohl byt nachipovany Passat 2,5 V6 (zaklad 150k), ktery vazi o dobrych 200 kg vice. Takto jsem se spalil ja, kdyz jsem si myslel, ze 150k v G4 Variant pojede G2 1,8 16V PL ... njn, naivni mladi :wink:
Foreste: To bol GOLF IV , takže váha rovnaká, pokiaľ nemal v kufru nejaké 3-4 vrecia cementu ;)
vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
Alinek
Přispěvovatel

Příspěvek od Alinek »

Me se uz na tech strankach nelibi, ze delaji vsechno, vcetne LPG atd. Tyhle "all in one" firmy nemam rad, protoze pak delaji 5 veci na 20 % a ne 1 vec na 100 %.

A o tech 10000 nachipovanejch autech fakt silne pochybuju...
brankar30
Aktivista

Příspěvek od brankar30 »

vilozx6 píše:
subz3ro_tdi píše:
Vstřikovací trysky: Frateli Bosio Race510
Turbodmýchadlo: Garett 15S (pro motory VW 1.9 TDi-PD o základním výkonu 110 kw)
Nech sa na mna nikto nehneva ale v tak kratkom texte tolko blbosti a nepresnosti vo mne absolutne nevzbudzuje dojem ze dotycny minimalne rozumie s cim pracuje, nieto to este vie adekvatne naladit :roll:
Tych 375Nm na povodnej spojke by som chcel osobne vidiet ;)
Kazdopadne uz vieme od koho pochadzaju tieto exoticke grafy z brzdy :)
Stano - je to čarovné, čo k tomu dodať. Brankar30 by tu mohol hodiť skúsenosť, kým sme nepoznali BH. Chipuje sa v každom druhom garáži (LOL) .Len tak na okraj keď mi Braňo odladil na sprint 764 - 140PS, prisiel za mnou chlapik, co to je za motor, ze on ma 180PS a utekal som mu po výpadovke. Tak sa pytam, že ako vie, že má 180PS? Ta tak mu povedal v garáži CHIPPER a ja musim mať viac ako 140PS (LOL) -
take skusenosti tu pisat nebudem..ale prezil som si svoje.. (LOL)
AUDI A4 AVANT 3,0TDI QUATTRO EX golf IV TDI 188ps 402nm...
gerii
Přispěvovatel

Příspěvek od gerii »

musim podotknout že majitel teto firmy ví maximálně ža auto má čtyři kola.Jinak ta brzda je s střední školy na Křižíkové v Brně. A věřte že ji nevyužívají možná párkrát. ale škola nemá zájem aby tam někdo ladil blbosti. A měří dobře dělal jsem na na ní nějaký atestatční zkoušky.
Bóďa
Aktivista

Příspěvek od Bóďa »

gerii píše:... ale škola nemá zájem aby tam někdo ladil blbosti...
To by vysvětlovalo, proč je ten graf tak "nedokonalý".
Jinak by v rozmezí otáček mezi dvěma nejvyššími body byla provedena 2 až 3 zpřesňující měření.
MORE POWER?
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
nejsem-naivka
Přispěvovatel

Příspěvek od nejsem-naivka »

asi líná obsluha :)
:-@
gerii
Přispěvovatel

Příspěvek od gerii »

podle grafu měřily staticky výkon a stačilo vybrat víc bodu pro pžřesnější měření nebo to změřit dynamicky. ale opravdu velký zájem o to tam není
Alinek
Přispěvovatel

Příspěvek od Alinek »

Doporučuju tuhle diskuzi: http://forum.skodahome.cz/topic/7963-zk ... -ipovanim/

Hlavně příspěvek od uživatele "JirkaM" mě fakt rozesmál.

Doufám, že to není nikdo odsud :D
RudisTDic
Aktivista

Příspěvek od RudisTDic »

No to je dobrý.. "ten software si musí sednout" (LOL) Prostě ABC je nej!! (wallbash)
Octavia II RS
Alinek
Přispěvovatel

Příspěvek od Alinek »

RudisTDic píše:No to je dobrý.. "ten software si musí sednout" (LOL) Prostě ABC je nej!! (wallbash)
Nejhorší na tom je, že ta firma furt funguje!!! A ještě maj tu drzost se veřejně prezentovat na různejch akcích...
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“