reference chiptuningové firmy
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
www. profi-chiptuning.cz
Dobrý Večer pánové povím vám své skušenosti s firmou www.Profi-chiptuning.cz. Já jsem si od nich nechal tzv. načipovat svoji octavku zhruba před půl rokem. Abych byl přesný v jejich Zlínské pobočce. A jak jsem dopadl? Vzali si odemě 3400kč nenačipovali auto vubec nijak, zlámali mi plasty kolem stěračů včetně odtokové lišty nad pilovým filtrem takže při prvním dešti jsem měl v autě litry vody!!! Než jsem zjistil kde je chyba auto jsem třikrát vysušoval. Dnes jsem byl znovu na čipu u TDIFUN z Českého Těšína a tam mi Pan Zdeněk Hájek zjistíl že auto neprošlo žádnou úpravou ani jenen čip v jednotce nebyl přepájen a auto mělo seriový výkon!! Teď mám v autě 100Kw auto jede jako pila mám seřízené turbo, podtlaky, teplé starty a dokonce opravenou jednotku bagu. To vše za cca 3 hodiny a za super peníze. Tímto bych chtěl panu Hájkovi moc poděkovat za profi přístup a všem vřele doporučit!!!
A www.Profi-chiptuning jsou jen zloději, podvodíci a profesionální amatéři!!!!!!!!!!!!!!

lukes
Re: www. profi-chiptuning.cz
Lukáš Nevěřil píše:Dobrý Večer pánové povím vám své skušenosti s firmou www.Profi-chiptuning.cz. Já jsem si od nich nechal tzv. načipovat svoji octavku zhruba před půl rokem. Abych byl přesný v jejich Zlínské pobočce. A jak jsem dopadl? Vzali si odemě 3400kč nenačipovali auto vubec nijak, zlámali mi plasty kolem stěračů včetně odtokové lišty nad pilovým filtrem takže při prvním dešti jsem měl v autě litry vody!!! Než jsem zjistil kde je chyba auto jsem třikrát vysušoval. Dnes jsem byl znovu na čipu u TDIFUN z Českého Těšína a tam mi Pan Zdeněk Hájek zjistíl že auto neprošlo žádnou úpravou ani jenen čip v jednotce nebyl přepájen a auto mělo seriový výkon!! Teď mám v autě 100Kw auto jede jako pila mám seřízené turbo, podtlaky, teplé starty a dokonce opravenou jednotku bagu. To vše za cca 3 hodiny a za super peníze. Tímto bych chtěl panu Hájkovi moc poděkovat za profi přístup a všem vřele doporučit!!!A www.Profi-chiptuning jsou jen zloději, podvodíci a profesionální amatéři!!!!!!!!!!!!!!
Tak to mluví za vše. Díky za příspěvek

Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky

myslím že to jedna a ta samá firma tady taky jedna zkušenost
http://www.tuning-forum.org/viewtopic.p ... da8af62f93
http://www.tuning-forum.org/viewtopic.p ... da8af62f93
Foreste: To bol GOLF IV , takže váha rovnaká, pokiaľ nemal v kufru nejaké 3-4 vrecia cementuForest píše:![]()
@vilozx6: A s faktorem vahy jste nepocitali? 180k by mohl byt nachipovany Passat 2,5 V6 (zaklad 150k), ktery vazi o dobrych 200 kg vice. Takto jsem se spalil ja, kdyz jsem si myslel, ze 150k v G4 Variant pojede G2 1,8 16V PL ... njn, naivni mladi

vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
take skusenosti tu pisat nebudem..ale prezil som si svoje..vilozx6 píše:Stano - je to čarovné, čo k tomu dodať. Brankar30 by tu mohol hodiť skúsenosť, kým sme nepoznali BH. Chipuje sa v každom druhom garážisubz3ro_tdi píše:Nech sa na mna nikto nehneva ale v tak kratkom texte tolko blbosti a nepresnosti vo mne absolutne nevzbudzuje dojem ze dotycny minimalne rozumie s cim pracuje, nieto to este vie adekvatne naladitVstřikovací trysky: Frateli Bosio Race510
Turbodmýchadlo: Garett 15S (pro motory VW 1.9 TDi-PD o základním výkonu 110 kw)
Tych 375Nm na povodnej spojke by som chcel osobne vidiet
Kazdopadne uz vieme od koho pochadzaju tieto exoticke grafy z brzdy.Len tak na okraj keď mi Braňo odladil na sprint 764 - 140PS, prisiel za mnou chlapik, co to je za motor, ze on ma 180PS a utekal som mu po výpadovke. Tak sa pytam, že ako vie, že má 180PS? Ta tak mu povedal v garáži CHIPPER a ja musim mať viac ako 140PS
-

AUDI A4 AVANT 3,0TDI QUATTRO EX golf IV TDI 188ps 402nm...
-
- Přispěvovatel
Doporučuju tuhle diskuzi: http://forum.skodahome.cz/topic/7963-zk ... -ipovanim/
Hlavně příspěvek od uživatele "JirkaM" mě fakt rozesmál.
Doufám, že to není nikdo odsud
Hlavně příspěvek od uživatele "JirkaM" mě fakt rozesmál.
Doufám, že to není nikdo odsud