kompresor za 3tis?tentak leda utavíš

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jarda S. píše:nejni to ovybaveníkamarád má malej 24l kompresor bezolejovej, pistoli za 300 a naleje ti lak jak z boxu
Kompresor utavíšLupino píše:golf boost:
kompresor za 3tis?tentak leda utavíšpistol za 1500?dobra na 120ku a plot atd atd.spadni na zem.
Podakuj sa predchadzajucemu majitelovi, teda v pripade ze sa ti nepochvalil ze auto ma celolakRoy Jones jr. píše:Dnes jsem zjistil,že mi po 2letech co mám supa vyskákala po celým autě krupička..malý bublinky jedna vedle druhý..
nejspíš nemá problém s tzv. pomerančem,kdy nedojde k slití laku při aplikaci. To co tady popsal "bublinky" je vada laku...špatná technologie,voda,popř.olej z kompresoru nanesený "do laku" při stříkání. Bývá to rovnoměrně po celé lakované ploše,takže to žádné spot opravy nevyřeší,leštění taky ne...strhneš to dolů i s lakem.subz3ro_tdi píše:Podakuj sa predchadzajucemu majitelovi, teda v pripade ze sa ti nepochvalil ze auto ma celolakRoy Jones jr. píše:Dnes jsem zjistil,že mi po 2letech co mám supa vyskákala po celým autě krupička..malý bublinky jedna vedle druhý..Inak je to u celolaku auta, zial, bezna vec... tak ako vo fabrike to neurobi asi nikto, su rozne kategorie... ja mam to iste co opisujes tiez na par miestach, chvalabohu fakt iba na par a nie je to prakticky viditelne, takze som sa zatial ani neuchylil k bruseniu atd.... ale ide aj to, dokonca aj "pomaranc" dokaze dat sikovny clovek co sa venuje detailingu laku a ma patricnu "kozmetiku" doprec... skus oslovit nejaku detailingovu firmu u vas, napr. tychto, je dost mozne ze ak to nevyriesia, aspon to zkoriguju na pre teba prijatelnu uroven
Osobne som fakt nevidel auto po celolaku ktore by bolo bez kozmetickych vad, je to len otazka par "horucich" mesiacov v lete, kym sa to prehreje a zacne to pracovat.
K tym reciam ako sa robi celolak na ceste za domom sa asi ani nema cenu vyjadrovat - ako ktosi spominal, to je tak z kategorie Daj si dokopy S120....
zkus si hodit mašli vydělášRoy Jones jr. píše:Zdar. Dnes jsem zjistil,že mi po 2letech co mám supa vyskákala po celým autě krupička..malý bublinky jedna vedle druhý..je to jak na plech.dílech,tak i na plastových dílech..narazníky. Co s tím..zřejmě komplet auto zbrousit a prelakovat..jenže to je balík. Tak si říkám jestli neni lepší koupit pistoli a kompresor a udelat si to sám..je tu nejaký autolakýrník co by poradil jak na to? Díky
Dokážeš si představit lakování celého Superba "po ránu venku..." Já teda ne.Biimbo píše:taky mám pistol za 1500 a metla se tím dá stříknout krásně. Jde spíš o prach, takže stříkat hned po ránu venku..
Když už to budeš dělat, tak si to zkus na jednom díle a pak případně pokračuj, ale taky záleží na barvě, stříbrnou ti nikdy nenamíchají ve stejným odstínu a abys to pak neměl více barevný. A kupovat barvu na celý auto je nesmysl, když nevíš jak ti to půjde.
Ale jestli si myslíš že něco víc ušetříš, když chceš kupovat i vybavení který nemáš,tak nevím nevím
videl jsem strikany blatnik na passatu ve stribrne metle. ja bych nepoznal rozdil.Biimbo píše:taky mám pistol za 1500 a metla se tím dá stříknout krásně. Jde spíš o prach, takže stříkat hned po ránu venku..
Když už to budeš dělat, tak si to zkus na jednom díle a pak případně pokračuj, ale taky záleží na barvě, stříbrnou ti nikdy nenamíchají ve stejným odstínu a abys to pak neměl více barevný. A kupovat barvu na celý auto je nesmysl, když nevíš jak ti to půjde.
Ale jestli si myslíš že něco víc ušetříš, když chceš kupovat i vybavení který nemáš,tak nevím nevím
pokud bych si dopředu všechno připravil a olepil, tak už samotný stříkání je otázka 2 hodin a to si po ránu přestavit umím. Nárazníky máš stejně dole, takže je můžeš vzít až nakonec..mecano píše:Dokážeš si představit lakování celého Superba "po ránu venku..." Já teda ne.Biimbo píše:taky mám pistol za 1500 a metla se tím dá stříknout krásně. Jde spíš o prach, takže stříkat hned po ránu venku..
To může vzít zrovna válečkem...výsledek by byl tak nějak nastejno.