Passat 3C BLS - trocha oleje na bloku
Moderátoři: šulda, Moderátoři
i3030- klidne to muzes rozpojit, ale nezapinej klice at ti tam nenaskacou chyby. Idealni bude kdyz to odmastis, vyfoukas a budes pozorovat.
Bud to tece pod vikem, pod tandemem, pod zasuvkou od vstiku a nebo lehce prosakuje naftova hadice do tandemu. Resil jsem to na svem, protoze nemam rad kdyz nekde neco prosakuje a zatim ok.
Bud to tece pod vikem, pod tandemem, pod zasuvkou od vstiku a nebo lehce prosakuje naftova hadice do tandemu. Resil jsem to na svem, protoze nemam rad kdyz nekde neco prosakuje a zatim ok.
O2 BLS - dpf off, egr pipe KIT by Cin, turbo STG190, PP1043, organika
mne to tiez tieklo, ale mal som zaspineny cely blok vpredu, objednal som tesnenie pod plastovy kryt vstrekov a ked mi ho menil technik tak sme zistili ze som mal dotiahnute 3 skrutky, ostatne boli povolene, takze cela zavada bola nedotiahnute/uvolnene skrutky na plastovom kryte
vw passat 1.9 TDI, 77kW, BLS
nemas číslo toho tesneni pod tu kabelaz na vstiky ?vlado87 píše:mne to tiez tieklo, ale mal som zaspineny cely blok vpredu, objednal som tesnenie pod plastovy kryt vstrekov a ked mi ho menil technik tak sme zistili ze som mal dotiahnute 3 skrutky, ostatne boli povolene, takze cela zavada bola nedotiahnute/uvolnene skrutky na plastovom kryte
Okta combi Tdi 66Kw Elegance, MR 02, ALH, 297 614 km