VW Golf 3 1.9 TDI 1Z při zátahu motor cuká

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

ThrashTheTrash
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od ThrashTheTrash »

Palivový filtr je novej?Nepřisává to někde vzduch?Co koš v nádrži?Je čistej?Není u vzduchovýho filtru skříplá hadička?To sem nedávno řešil na jednom AFN.Borec to měl všude možně,pokurvili na tom co šlo, pak přehodili relé 109 s relem na stěrače, rozvody domrdali!Stačilo to dát dokupy,potom narovnat hadičku od filtru a bylo po problému!Ty máš ale 1Z, omrkni hadice,uvidíš!
kosardavid
Nováček

n

Příspěvek od kosardavid »

Palivák nove,hadice nové koš v nádrži ok,rozvody jsem dělal osobně dávno před tímto problémem,v privodove trubce na palivo zadne bubliny,veškere hadičky k ovladacimu ventilu turba nové ŘJ rozebrána hadička ok už jsem zkoušel i jinou ŘJ, takže podle mně bude problém buď v turbu i když tlačí v normálu, nebo čerpadlo a trysky,
Jawas
Přispěvovatel

Příspěvek od Jawas »

podle me to bude neco od nafty co treba ten chcipaci ventil na hlavě
golf 4 agr,S 764,kat off,egr off,chip,VNT 20
Magnatik
Sběrač informací

Příspěvek od Magnatik »

mne nieco podobne robila vaha vzduchu, skus ju odpojit a skus sa povozit, mne to robilo tak ze z nizkych cukalo pri pridani plynu, asi pri 2000 prislo dost vzduchu tak to vystrelilo ako z praku a za mnou cierny oblak, a volnobeh skakal od 500 do 1500 s 2sekundovymi intervalmi .. vaha na volnpobehu ukazovala skokovo aj 1000mg
G4 ASV, FB S764, EGR OFF, turbo 96kW, jednohmota ATD HDS57, TT puky, soft
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“