zadní náprava

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

skoda405
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od skoda405 »

Chlapi a ako poznam ze su v prdeli tie silenbloky??ze to bucha cez priecne nerovnosti??
toledo sport TDI PD upravy rok2009:kat off.
opel astra TDS

Yamaha FZ6S
Arnošt
Přispěvovatel

Příspěvek od Arnošt »

Mlátí to jak kdyby tam nabyly péra a tlumiče na nerovnostech. Když někoho vezeš,tak se diví co to máš za popelnicu bez tlumičů.
ŠKODA OCTAVIA II COMBY
nodisco
Přispěvovatel

Příspěvek od nodisco »

Nejlépe se to pozná na technické kontrole mě s tím chtěl vyhodit ale ukecal jsem to...když začne házet autem do boků tak je tam krásně vydět jestli je to v háji nebo ne
Seat Toledo 1.9 TDI AHF r.v.2000, 81kW + čip
skoda405
Přispěvovatel

Příspěvek od skoda405 »

Tak Dik :D som zase mudrejsi...to ked si dam po zime 16 a vyjedu na ty nase cesty mam pocit ze mam napravu v prdeli. ;)
opel astra TDS

Yamaha FZ6S
bokaco
Přispěvovatel

Příspěvek od bokaco »

skoda405 píše:Chlapi a ako poznam ze su v prdeli tie silenbloky??ze to bucha cez priecne nerovnosti??
Jde to poznat taky tak, ze slapnes na kolo tak, aby se otocilo a koukat na tu napravu a kastli. Je dobre videt, jak je tam velka vule. Napravu tlacis, ale auto stoji.
Delal jsem to tak na Audi 80 a vymena celkem sla, povolit silemblok, doslat mimo tu kapsu, pikou rozriznou ten starej a novej podchlazenej nalisoval stahovakem.
A4 2.5TDI V6 Avant Quattro 2002 132kW 8E B6, manual 6-ti; all origo
skoda405
Přispěvovatel

Příspěvek od skoda405 »

bokaco píše:
skoda405 píše:Chlapi a ako poznam ze su v prdeli tie silenbloky??ze to bucha cez priecne nerovnosti??
Jde to poznat taky tak, ze slapnes na kolo tak, aby se otocilo a koukat na tu napravu a kastli. Je dobre videt, jak je tam velka vule. Napravu tlacis, ale auto stoji.
Delal jsem to tak na Audi 80 a vymena celkem sla, povolit silemblok, doslat mimo tu kapsu, pikou rozriznou ten starej a novej podchlazenej nalisoval stahovakem.
Dakujem podla tvojho navodu su tie moje este dobree.to znamena este jednu zimu vydrzia... (crazy)
opel astra TDS

Yamaha FZ6S
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“