fakt jo mínus 4Ox.gon píše:Při odpojení čidla teploty to ukazuje myslím -40 ,a o nouzovým režimu sem taky neslyšel..Jen že si jednotka vezme náhradní hodnotu když odpojíš třeba točidlo teploty..

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tie cidla teploty su nejake zakliate.Niekedy sa z troch novych nepodari vybrat ani jedno,co funguje.Cinski sudruhovia pri skladani na to totalne jebu.Termistory su po rozobrati vzdy OK,problem je vzdy v tych dotykochslovacek.milos píše:fakt jo mínus 4Ox.gon píše:Při odpojení čidla teploty to ukazuje myslím -40 ,a o nouzovým režimu sem taky neslyšel..Jen že si jednotka vezme náhradní hodnotu když odpojíš třeba točidlo teploty..kdybys přidal tak u fáčka BMM se dvěma čidly na teplotu motoru byla náhradni teplota minus 49,5
bahno píše:Tie cidla teploty su nejake zakliate.Niekedy sa z troch novych nepodari vybrat ani jedno,co funguje.Cinski sudruhovia pri skladani na to totalne jebu.Termistory su po rozobrati vzdy OK,problem je vzdy v tych dotykochslovacek.milos píše:fakt jo mínus 4Ox.gon píše:Při odpojení čidla teploty to ukazuje myslím -40 ,a o nouzovým režimu sem taky neslyšel..Jen že si jednotka vezme náhradní hodnotu když odpojíš třeba točidlo teploty..kdybys přidal tak u fáčka BMM se dvěma čidly na teplotu motoru byla náhradni teplota minus 49,5
.Lenze ked ti pri odpojeni cidla hodilo -40,mala riadiacka podvihnut obratky na volnobehu.Ak nie,mozes mat chybu v zadrbanej klapke,takze nespoji kontakty spinaca,moze byt zaneseny komutator v motorceku klapky,alebo v prdeli RJ,tak si vyber...
já vcelku nerozumím údajím o kterých píšeš no a abych ti mohl kvalifikovaně odpovědět bych se tím musel zabývatbahno píše:Milosi,dako nerozumiem tvojej odpovedi
jericho ale proč řešit čidlo hlavní je co říká řj v bloku měřených hodnot a zda to odpovídá teplotě v motorujericho-3 píše:Jo, tohle je největší úskalí oprav.Řekneš si, tak tohle jsem zkoušel, tohle měnil, na tohle se podívám, atd. A ono to pořád nejde, tak vymýšlíš nové a nové možnosti, nové kraviny, přeměřuješ dráty, čas utíká, peníze také a pak dáš čidlo na vařič a ono je vše jinak..Už dávno nevěřím novým věcem, ale vždy jsem i nové čidlo měřil, zda není přerušené...ale hodnoty většinou ne. Takže se člověk nemůže spolehnout na nic. Já kolikrát jedu na vrakárnu a koupím origo čidlo staré 10 let--protože je vyzkoušené...