hukot do pravé zatáčky

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od slovacek.milos »

jericho-3 píše:Samozřejmě, když se přesně určí, které to je, nemá cenu měnit obě, je to vyhazování peněz a riziko, že koupíš šunt a bude to opravdu řvát ...
zatočíš kolem na zvedáku a víš pak zatočíš ložiskem před výměnou a víš na stopro,

znám spousty lidí co mění hned půl auta kvůli každé prkotině a ty nejkvalitnější díly. s těma pindama aby se to někde na cestě nevysypalo, že nic se nesmí podcenit, bezpečnost,

ale jen do té doby než se to týká jejich peněženky rázem je pak všechno jinak auto se prodává a montuje se to nejlevnější ložisko co se dá najít na internetu :roll:
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Já to taky testuju, ale někdo si vede svou , chce vyměnit obě, což mne moc nebaví, ale po stichnutí najednou slyší zadní a ptá se, předtím to slyšet nebylo..Jelikož dávno vím, že demence je u některých obyvatel běžný jev, nedivím se a trpělivě jim to vysvětlím... :)
nepropadat panice...
slovacek.milos
Aktivista

jericho-3 píše:Já to taky testuju, ale někdo si vede svou , chce vyměnit obě, což mne moc nebaví, ale po stichnutí najednou slyší zadní a ptá se, předtím to slyšet nebylo..Jelikož dávno vím, že demence je u některých obyvatel běžný jev, nedivím se a trpělivě jim to vysvětlím... :)
já si ten test připojil jen k tvému příspěvku ne jako že bych tě chtěl poučovat, jen pokec,

demence je někdy šílená, já jsem psal u fokuse 1,6 tdci je
servis rozvodáku 24O.OOO a borec ho chtěl vyměnit při, 12O.OOO stáří auta 4 roky

v druhém servisu mu ho ochotně vyměnil borec stím že žádný řemen nevydrží víc jak 12O a já jsem debil ;)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Já to taky tak nebral a poučování mě nevadí, chytrý z nebe nespadl a víc lidí víc ví..A měl jsem kolegu, který na určování zvuků, hluků a jejich původců byl borec..Kolikrát jsem ho posadil dozadu, nebo vedle sebe , protože za volantem to klame..A co se týče ložisek, seděl jsem v autě,/ na zdviži / přidával plyn, zatáčel , přidával , ubíral a on poslouchal..Bohužel už šel do důchodu, nemohl unést ten stres/byl v nájmu -složenky přehazoval vidlemi/a co je zajímavé, už nechce s auty dělat nic..Když něco potřebuje, zavolá mi a ani pomoct mi nechce..Prostě na to zanevřel..Takže musím tyto zvuky řešit sám, ale jeho kvalit nedosahuji ani náhodou.. :)
nepropadat panice...
slovacek.milos
Aktivista

jericho-3 píše: řešit sám, ale jeho kvalit nedosahuji ani náhodou.. :)
mímu tondovi bylo nedávno 62 v padesáti letech ho opravy aut několikrát dostali do šaškecu
sám s ničím nepohne, nepije, blbne, ale pod mým vedením ještě nadělá hodně práce ;)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“