Škoda Fabia RS - pomalým tempem k cíli

Tato sekce slouží k prezentaci vozů členů tohota fóra.

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
r.martinec
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od r.martinec »

tholis píše:Turbokamna: Furt je to daily car no.. Jezdim denne cca 150km do prace:( Rad bych ji mel jako vikendovku..ale musi slouzit..snazim se o ni starat.z USA jsem si dovezl nejakou kosmetiku a kdyz je cas udelam si radost a osetrim lak. Ale vylozene vonavka to neni...
OT:to se tedy do roboty pěkně projedeš :roll: taky jsem tak jezdil
a jinak fakt hezká a poctivá práce.velká pochvala.
tholis
Přispěvovatel

Příspěvek od tholis »

Diky moc. Snazim se ale obcas se taky nezadarilo:) Zatim nijak nekonuju..furt se na to pripravuju a furt neni vse hotove.. :D
Leon/kissiakos
Aktivista

Příspěvek od Leon/kissiakos »

preco si si rovno nekupil ibizu, ked si polovicu veci kupil z nej :D (noteeth)
Kissiakos - Matus/seat leon ASV/ASZ : kw-? / Nm - ? vacka 9,5 + 12mm + dssr 0,360 + sachs race performance ceramic + FMIC
Leon: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... 160#533160
Jim
Site Admin

Příspěvek od Jim »

Pěkná FRS, je vidět sériózní přístup. A v červené barvě se mi FRS líbí nejvíc, taky bych ji býval bral, ale moje stříbrná byla v nejlepším stavu z tehdejšího výběru v r 2009.

Jediné, co se mi moc nelíbí, jsou zástěrky, působí mi tam rušivě.

Jinak s těmi 4pístkovými brzdiči už nelze dát 16ky ráfky?
Fabia RS - 274PS, 578N.m. - DIESELPOWER - EX
BMW 335Cd - 368PS, 790Nm - DIESELPOWER - EX
Lexus GS300
Obrázek
tholis
Přispěvovatel

Příspěvek od tholis »

Uvazoval jsem o tom. Ale FRS ma xenony, lepsi design interieru a je to ceske auto. Jeste z ibizy dam rozperu a airbox a jsem hotov:) :)

Zasterky mi vycita vetsina, ale bez nich uz si to nedovedu predstavit..Me uz cercena moc nebavi..rad bych casem zmenu;) 16tky tam pry pasuji..ale ja jeste neodhalil jake:) :)
Jayson
Aktivista

Příspěvek od Jayson »

Zástěry nechat ;) já si jich nevšiml a v dnešní době kdy je kamínků víc než sněhu to je super :)
tholis
Přispěvovatel

Příspěvek od tholis »

Me se na aute libi i vizualne a jak pise Jayson...pochytaj hodne bordelu a auto je pak cistejsi.
rici.houba
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rici.houba »

tholis píše:Uvazoval jsem o tom. Ale FRS ma xenony, lepsi design interieru a je to ceske auto. Jeste z ibizy dam rozperu a airbox a jsem hotov:) :)

Zasterky mi vycita vetsina, ale bez nich uz si to nedovedu predstavit..Me uz cercena moc nebavi..rad bych casem zmenu;) 16tky tam pry pasuji..ale ja jeste neodhalil jake:) :)

...nevšimnul jsem si,že by měla Ibiza Cupra jinej airbox :D :D :D -> leda trubku,trubko (noteeth) ...

Ps: zajímalo by mě,jestli na netu existuje nějaký forum,kde nenajdu tohle auto... :P Ale jinak cajk! Že bych tu taky udělal vlákno?
tholis
Přispěvovatel

Příspěvek od tholis »

Richie: tak mam to na par forech no:) ;) Jinak mas recht...myslel jsem samozrejme jen trubku do airboxu.

Jinak hod to klidne sem proc ne;)
rici.houba
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rici.houba »

...nerad někde prezentuju tu svojí plesnivku :D :D :D
puci
Aktivista

Příspěvek od puci »

Zásterky sú ok. Keby som vedel ako bude moje auto vyzerať dnes tak by som si zásterky tiež namontoval, ale to by som ich tam musel namontovať minimálne pred 300 tis. km.
bývalka OI, ALH, ex taxík, 433 000, egr+kat off, PP764, GT1749VA, výfuck 63,5mm, FMIC, soft Profituning, 312x25 mm+232x9 mm, TT puky, bilstein B4, jednohmota+HDS, 167 PS/340NM
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
marian.marcin
Přispěvovatel

Příspěvek od marian.marcin »

Ja som zásterky v jari dával dole kvoli estetike ,ale v zime tam majú jednoznačné opodstatnenie pokiaľ slúži auto pre teba a nechceš ho predať tak nieje čo riešiť.Kúpil som octu z DE ktorá nemala od nova žabolapáky, no tie podbehy nevyzerali dobre ale už je to OK.Inak fabka sa mi páči len pokračovať v zmysle málo je veľa a tuningu zdar.
tholis
Přispěvovatel

Příspěvek od tholis »

Na autě jde vidět, že se kolikrát nedostává moc peněz. Jinak by jsme byly asi někde jinde, proto se snažím udělat vždy nějaký rozumný krok, než abych se pak zbytečně vracel např. kuli tomu že jsem poddimenzoval spojku, nebo neosadil dostatečně kapacitní FMIC apod. Přesto se to párkrát nepovedlo. Nejsmutnější je když už je našetřeno na něco co by mi udělalo radost a ve finále to spolkne nějaká větší oprava :roll:

Zástěrky plnily funkční úlohy, ale po čase jsem si na ně zvykl a už mě neuráží, ba naopak ;) :)
peeeetr
Aktivista

Příspěvek od peeeetr »

krasavec fábka :worthy:
Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky :)
tholis
Přispěvovatel

Příspěvek od tholis »

Obrázek

- omlouváme se vůz je v rekonstrukci :D
Odpovědět

Zpět na „Vozy členů fóra“