Delas to dobre, taky jsem se s tim trapil. Tu knihovnu zkopiruj nekam jinam (ja ji zkopiroval do adresare s workshopem) a pak k ni zadej cestu a hned se ti to aktivujeMortimer píše:A můžeš napsat přesný postup,jak to zpojízdnit?Asi dělám něco špatně.Mám verzi 7.1(tu co je tady na nahraj.cz),po instalaci přepíšu knihovnu v DaS\AllUsers\Dataaplikací\Workshopdata\48 a nic.Vše je šedé ,zbývajících dní 0 a v informacích o licenci není vybrána žádná.Dík za radu.
Medicína na Vivid Workshop 6.2 a 7.1
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- woodman007
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Zetor 3011
- woodman007
- Přispěvovatel
Já to stahoval minulý týden z nahraj.cz,snad ještě funguje,linky jsou tady na fóru.Na Rapid použij poslední RapGet(1.33) a OpenSSL Light 0.98e,pak nemusíš psát kódy a jede to samo(sice jednou za 2 hodiny,ale nemusíš se o to starat a stahuješ i v noci).Na nahraj.cz platí USdownloader,měl jsem to za půl dne stažené.
Kód: Vybrat vše
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=11158&postdays=0&postorder=asc&start=15&sid=04355b2acefcc1f628fe61b9ecf3a672
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Taky mi nechodí vivid Workshop
Zdravím, poraďte i mě, prosím.
Mám stahlý Crack- soubor CRP32DLL.dll zkopíroval jsem ho do adresáře kde mám workshop. Nechodí to. Když dám transfer licence, chce to po mě exe soubor, ten ale nemám, tudíž k němu nemohu zadat cestu.
A nemám ani adresář - dataaplikací(aplication data) na C:
a ani adresář 48 atk co je špatně?
Stahoval jsem to přes torrent tady z odkazu na DP
Mám stahlý Crack- soubor CRP32DLL.dll zkopíroval jsem ho do adresáře kde mám workshop. Nechodí to. Když dám transfer licence, chce to po mě exe soubor, ten ale nemám, tudíž k němu nemohu zadat cestu.
A nemám ani adresář - dataaplikací(aplication data) na C:
a ani adresář 48 atk co je špatně?
Stahoval jsem to přes torrent tady z odkazu na DP