Odhlučnění O1

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Vici
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Vici »

vadí mi hlavně hluk z venku a tím pádem od kol atd
část asi zpraví nové těsnění kolem dveří, stávající ma 205tkm.. tak asi už není jak zamlada...
a tapecy musím stejně sundat - přijdou do nich kožené středy s ozdobnou lištou z laurina, tak asi teda něčím zrovna nahradím ty igelity... ale pořád nevím čím :-D

hluk od motoru není taková hrůza.. navíc je částečně způsobený plnýma silentblokama v ramenech

interiér sem tam někde vrzne - ale to chce jen rozdělat a správně znovu složit
Palo128
Sběrač informací

Příspěvek od Palo128 »

Bude odhlucnenie ucinne aj ked sa nada priamo na plech ale na original izolaciu pod kobercekom. Ide o odhlucnenie motora na O1 66kw z vnutornej strany. Nemam totiz tolko skuseniosti ani moznost davat dolu celu palubovku, len by som to podlepil.
Material: STP silver / Akusticka pena ANS.
Palo128
Sběrač informací

Příspěvek od Palo128 »

Palo128 píše:Bude odhlucnenie ucinne aj ked sa nada priamo na plech ale na original izolaciu pod kobercekom. Ide o odhlucnenie motora na O1 66kw z vnutornej strany. Nemam totiz tolko skuseniosti ani moznost davat dolu celu palubovku, len by som to podlepil.
Material: STP silver / Akusticka pena ANS.
Poradi niekto, dakujem.
Matias
Přispěvovatel
Příspěvek od Matias »

Co se týče materiálu na odhlučnění, tak jsem svého času dělal auto hi-fi a nejvíc spokojenej jsem byl s výsledkem u Dynamatu. Sice je krapet dražší než konkurence, ale vlastnostmi a váhou je nesrovnatelný.
jaro1
Přispěvovatel

Příspěvek od jaro1 »

Kornout píše:Ty spodní koberce jsou stejný, resp stejnej materiál, tam rozdíl není. Každopádně z GIV do octy pasovat nebudou, to je blbost.
Rozdíl je jinde, právě v těch plechách ve dveřích, atd.
pasovat bude a v niektorych kobercov je rozdiel v materialy
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“