Dakujem za info. Aky máš typ motora a ako často meníš?[/quote]pstejski píše:
mám CFHF a budu měnit každých 15 000[/quote]
a proč ne třeba při 1OOOO km

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ďakujem za info, nevedel som. Všetkym vďaka za prispevky.nemo píše:Označení AV je určeno přímo pro motory VW group.mauditt píše:Castrol Edge 5W-30 alebo Shell Helix Ultra AV-L 5W-30 pre Octaviu ? Ktorý je podľa Vás lepší a prečo ?
a proč ne třeba při 1OOOO kmpstejski píše:slovacek.milos píše:Dakujem za info. Aky máš typ motora a ako často meníš?pstejski píše:
mám CFHF a budu měnit každých 15 000
jako v poho pokud někdo vyrobí olej na 3O,OOO a neumětel ho mění po 15.OOO tak je to blbost, taková tatra má olej na sibiři na 1OO.OOO km a jsou v trezoru motory na 3OO.OOO km a bez výfuku že ani nezamořují životní prostředí, tím tě nechci dráždit prostě o tom co go se mění 3O.OOO kmpstejski píše:ne Milošu já jsem doopravdy nic nevymyslel, ale o prodloužených servisních intervalech se toho napsalo už mnoho, že ten olej je na 30 000 ještě neznamená, že ho nemůžu měnit po 15 000. Kolega se zeptal, tak jsem mu slušně (narozdíl od tebe) odpověděl. Pokud ti to nějak vadí tak to je mi doopravdy líto. Dál to už nehodlám komentovat, každý kdo chápe psaný text to jistě pochopí aniž bych se snažil přirovnávat jeho inteligenci k dětem v základní škole jako jsi předvedl ty.
p.s. všeználek doopravdy nejsi, stačí se podívat na tvé podmětné rady v tématu o zaseknutém pásu.
milousi kdo nechce tak si nenecha poradit. koupim si olej za 600 litr v autorizaku a po 15 ho vymenim. obzvlat ti co maji olejovou napln 10L. takove zakazniky mit tak si piskam.slovacek.milos píše:ty seš fakt hloupej o olejéch nevíš naprosto nic promin já nevěděl že si učitel češtiny,pstejski píše:jj moje řeč,
někdo umí hrát na housle, někdo zase psát česky a někdo má zase potřebu kibicovat do všeho i když nemá žádnej nápad.
Tak zdar.
dpf nemam, dik za valvoline, moja serv.knizka aj navod hovori, že iba 507.00...castrol edge 5w-30 507.00 som zatial nemal,, iba shell preto to cele vlakno.OťasTDi píše:mauditt - ten olej 507.00 je určený pro dpf a je většinou dražší,než 505.01 já pokud jak jsem pochopil neuznáváš LL,tak bych koupil nějaký rozumný (cenově i kvalitou) olej 505.01 a měnil po 15 tis - ZA PŘEDPOKLADU,ŽE NEMÁŠ DPF - což nevím co třeba říkáš na tenhle: http://www.pvcentrum.cz/oleje-valvoline ... -5l-detail
dpf nemam, dik za valvoline, moja serv.knizka aj navod hovori, že iba 507.00...castrol edge 5w-30 507.00 som zatial nemal,, iba shell preto to cele vlakno.OťasTDi píše:mauditt - ten olej 507.00 je určený pro dpf a je většinou dražší,než 505.01 já pokud jak jsem pochopil neuznáváš LL,tak bych koupil nějaký rozumný (cenově i kvalitou) olej 505.01 a měnil po 15 tis - ZA PŘEDPOKLADU,ŽE NEMÁŠ DPF - což nevím co třeba říkáš na tenhle: http://www.pvcentrum.cz/oleje-valvoline ... -5l-detail