ja som kupoval v univer.czroman píše:Nevíte, kde se dají sehnat originální redukce na Autocom ?
Roman
autocom truck
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Roman ak nemas problem nakupovat v SK tak napriklad tu:
Kód: Vybrat vše
http://autodiagnostika.jantolak.sk/?redukcie-pre-unidiag,362
-
- Přispěvovatel
tento sposob funguje, ale na Stralise 12/2007 komunikuje len s EBS a s budikmi, motor nenacita ani keby som ho uprosilroman píše:Tak jsem ten kabel na Iveco 30 pin přestřihnul a bohužel mám tu horší variantu číny, je tam jen 9 vodičů. Je prý ještě verze s 16 vodiči, tak jako originál kabel.
OBD
2 - černý
4 - hnědý
5 - hnědý
6 - červený
13 - oranžový
14 - žlutý
15 - zelený
16 - modrý
ostatní nezapojeny.
Jediné řešení jak to rozchodit je propojit modrý kabel z OBD na hnědý kabel 30 pin. Tím se dostane napájení na správné místo a hnědý kabel z OBD opatřit krokosvorkou, tu pak připojit kamkoliv na kostru vozidla.
Bohužel nemám to zatím na čem odzkoušet.
Roman

Škoda Octavia Combi ASV 81kW 2002 Elegance čierna metalíza - V ZABEHU
ex: Škoda octavia I 1.9TDi SLX 81kw r.v. '98 AHF
Jakou verzi HW máš?aughostino píše:tento sposob funguje, ale na Stralise 12/2007 komunikuje len s EBS a s budikmi, motor nenacita ani keby som ho uprosilroman píše:Tak jsem ten kabel na Iveco 30 pin přestřihnul a bohužel mám tu horší variantu číny, je tam jen 9 vodičů. Je prý ještě verze s 16 vodiči, tak jako originál kabel.
OBD
2 - černý
4 - hnědý
5 - hnědý
6 - červený
13 - oranžový
14 - žlutý
15 - zelený
16 - modrý
ostatní nezapojeny.
Jediné řešení jak to rozchodit je propojit modrý kabel z OBD na hnědý kabel 30 pin. Tím se dostane napájení na správné místo a hnědý kabel z OBD opatřit krokosvorkou, tu pak připojit kamkoliv na kostru vozidla.
Bohužel nemám to zatím na čem odzkoušet.
Roman
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
jaj, mam CDP (3in1)
autocom mam zatial kratko, este sa s nim len zoznamujem
autocom mam zatial kratko, este sa s nim len zoznamujem
Naposledy upravil(a) aughostino dne 01 říj 2013, 15:37, celkem upraveno 1 x.
Škoda Octavia Combi ASV 81kW 2002 Elegance čierna metalíza - V ZABEHU
-
- Aktivista
Též mám autocom cdp+ a zatím mám jen OBD kabel k tomu bez redukcí. Zkoušel jsem osobní auta, vše OK. Jediný co sem dělal bylo IVECO DAILY odtahovka s OBD konektorem a vše OK i měřené hodnoty.
Kamoš co mi to prodával, tak mmi řekl, že redukce z číny jsou špatně zapojené a nefungují redukce na traky a busy. Takže čekám, ale pokud jsou OK ty z univeru, tak není problém je dokoupit.
Kamoš co mi to prodával, tak mmi řekl, že redukce z číny jsou špatně zapojené a nefungují redukce na traky a busy. Takže čekám, ale pokud jsou OK ty z univeru, tak není problém je dokoupit.
VW GOLF IV 1.9TDI AGR 4MOTION - Soft HR CARSOFT, WEBASTO THERMO TOP C
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť

Este je aj lacnejsia moznost - na zakazku robene kvalitne redukcie podla originalov, 1:1, len cena je o 50-70% nizsia... Iveco 30 pin+Volvo 8pin (Cina ma chybne) a Iveco Daily (Cina nerobi), pripadne Haldex 4pin, ak je zasuvka na navese z boku - http://www.autodiagnostika.jantolak.sk/ ... nidiag,362 Velka cast Haldexov ma ale zasuvku na RJ medzi napravami... tam asi len original (okolo 130EUR), neda sa jednoducho napinovat (kontakty schovane asi 6cm v zasuvke).